1. Etusivu Brother
 2. Yritysratkaisut
 3. Ratkaisut vähittäiskauppaan
 4. Kestävät tarramerkinnät irtaimistoon ja kyltityksiin
Brotherin kestävät TZe-tarrat liimattuna kaupan kassalle

Selkeät tarramerkinnät pitävät tavarat järjestyksessä

Tyypillisiä merkintää vaativia kohteita löytyy niin myymälöissä kuin kaupan takahuoneissa. Brotherin laminoidut TZe-tarranauhat sopivat yhtä hyvin irtaimiston merkintään kuin muihin yleisiin merkintöihin.

Edut vähittäiskaupalle

Kirkas laminoitu päälikerros antaa tarranauhalle suojaa kemikaaleja, kosteutta, hankausta, auringonvaloa ja ääriolosuhteita vastaan. Brotherin laminoitujen tarranauhojen kestävyys on testattu tiukoin laboratoriotestein.

Lämpösiirtotekniikkaa käyttävät laitteet vaativat värinauhan käyttöä, jotta selkeät ja korkealaatuiset merkinnät saadaan aikaiseksi.  P-touch-tarratulostimet puolestaan tulostavat erittäin kestäviä tarroja, joiden resoluutio on enintään 360 x 720 dpi.

Lisää tarroihisi lineaarisia ja kaksiulotteisia viivakoodeja, kuten QR-koodeja.

Tee entistä monipuolisempia tarroja lisäämällä niihin kuvia, logoja tai symboleja. Tukee yleisempiä tiedostomuotoja, kuten jpg, png ja bmp.

Brotherin TZe-tarranauhoja on saatavilla lukuisissa eri väreissä ja leveyksinä 3.5-36 mm asti. Tarravalikoima kattaa eri vaihtoehtoja: mattametalliset, lujasti kiinnittyvät, turvatarrat ja huomiota herättävät neonväriset tarrat.

Luo tarrasi helposti veloituksetta ladattavissa olevalla P-touch Editor -tarransuunnitteluohjelmalla. Sopii Windows- ja Mac-laitteille.

Liikkeen aukiolot on merkitty Brotherin TZe-tarroilla, joissa teksti on mustalla kirkkaalla pohjalla

Luo tarroilla kestäviä kylttejä, jotka kestävät auringonvaloa, kemikaaleja, kosteutta ja hankausta

Selkeä kyltitys on sekä asiakkaiden että henkilökunnan etu. Brotherin PT-P900-sarjan tarratulostimilla voit tehdä kestäviä tarroja, joita voi käyttää osana toimitilajohtamista merkintöjen ja kyltitysten osalta. Laminoituja TZe-tarroja voi käyttää turvallisesti niin ulkona kuin sisällä.

Tekniset tiedot TZe/HGe/HSe-tarranauhoista (PDF, 2.5 Mt)

Brotherin TZe-tarra, jossa on sininen teksti valkoisella pohjalla

Varoitus- ja turvallisuusmerkinnät

Myymälöissä, kaupan takahuoneissa ja varastoissa tarvitaan selkeitä varoitus- ja turvallisuusmerkintöjä. Määrämittaisten tarrojen tekeminen eri väreissä on helppoa. Selkeät tarramerkinnät lisäävät siten turvallisuutta ja osaltaan sujuvoittavat työarkea.

Viivakoodinlukijaan on liimattu Brotherin kestävä TZe-tarra, jossa on sinistä tekstiä valkoisella pohjalla

Välineistön ja irtaimiston tarramerkinnät

Kauppaketjuilla on tiloissaan lukuisia esineitä, jotka tulee merkitä asianmukaisesti. Merkitsemällä välineistösi ja irtaimistosi tärkeillä tiedoilla, järjestyksen ylläpito ja inventaario helpottuu. Tähän tarkoitukseen sopivat esimerkiksi Brotherin P-touch PT-P900-sarjan tarratulostimet.

Brotherin laminoidut TZe-tarrat on suunniteltu kestämään vuosikausia, jopa ääriolosuhteissa.

Myymälävastaavan nimikyltti on tehty Brotherin premium-tarranauhalla, jossa on musta teksti kultaisella pohjalla

Henkilökunnan nimikyltit

Voit varmistua siitä, että henkilökuntasi nimikyltit ovat ammattimaisen näköisiä ja erottuvia. Suunnittele tarra, tulosta ja kiinnitä se nimikylttiin.

Brotherin laminoidut TZe-tarrat kiinnittyvät erittäin lujasti ja pysyvät moitteettoman näköisenä vuosikausia.

Ja kun Brotherin TZe-tarra pitää irrottaa, niin se irtoaa useimmiten siististi jättämättä jälkeä alustaansa. Tarran voi useimmiten liimata vielä uudestaan eri paikkaan.


Brotherin premium-tarranauha musta teksti kultaisella pohjalla

Kestävät hyllymerkinnät premium-tarranauhasta

Brotherin laminoidut TZe-tarranauhat sopivat käytettäväksi niin tyylikkäinä hintamerkintöinä butiikeissa kuin kestävinä varastomerkintöinä varastojen pölyisemmissä oloissa. Laminoidut tarranauhat kestävät UV-säteilyä, iskuja, hankausta, kosteutta ja kemikaaleja.

Brotherin PT-P900-sarjan tarratulostimilla voi tulostaa jopa 36 mm leveitä tarroja. Laminoituja TZe-tarranauhoja on saatavilla eri väreissä, kuviopohjilla, materiaaleina ja leveyksinä. Laminoitu pinta suojaa tarraan tulostuvaa tekstiä, viivakoodeja ja kuvia, joten tarramerkinnät kestävät vuodesta toiseen.

Brotherin PT-P900-sarjan tarratulostin

PT-P900-sarjan työpöytätarratulostimet

Silloin kun tarvitaan pysyviä tarramerkintöjä, Brotherin P-touch PT-P900-sarjan tarratulostimet sopivat tähän tarkoitukseen hyvin.

  Tulostaa jopa 36 mm leveitä kestäviä tarroja.

  Suuri tulostusnopeus ja korkea resoluutio.

  Tarroihin voi lisätä viivakoodeja, logoja ja muita symboleja.

  Voit tulostaa useita tarroja suoraan excelistä, jolloin tarrat tulostuvat nopeasti pitkänä pötkönä.

  Vakiona P-touch Editor -tarransuunnitteluohjelma.

Tutustu PT-P900-mallistoon

PT-P900-Series

Brother PT-P950NW-tarratulostin USB, Wi-Fi ja kiinteä verkkoliitäntä. Tarraleveys jopa 36 mm.

PT-P900-mallisto

Kestävään jopa 36 mm leveään tarratulostukseen. Nopea ja tarkka tulostus. Saatavana sekä langattomana, että kiinteällä verkkoliitännällä.

Tutustu mallistoon

.