Lisätty ostoskoriin
Turvatulostuksessa tulostustyö lähetetään tulostimen muistiin ja se tulostuu vasta sitten, kun vapautat tulosteen syöttämällä tulostimeesi PIN-koodin. Syötät vain salasanan tulostinohjaimeen, kun haluat tulostaa luottamuksellisen asiakirjasi.
Vaihtoehtoisesti voit käyttää PrintSmart Secure Pro -ohjelmaa jolloin tulosteesi tulostuvat vasta sitten, kun syötät PIN-koodin tai viet NFC-kortinlukijan lähelle tulostinta.
Oletusarvoisesti tulostustyö säilyy turvatulostustoimintoa käytettäessä tulostimen muistissa kunnes se sammutetaan. Tämä voi aiheuttaa tietoturvariskin. Tulostustyön poistotoimintoa käyttäen (Timed Erasing) tulostin poistaa luottamuksellisen asiakirjasi automaattisesti asetetun ajan kuluttua, aika voi olla muutamista tunneista useaan päivää.
Tähän on useita vaihtoehtoja, yksi niistä on suojatun toiminnon lukko. Voit sen avulla rajata tiettyjen käyttäjien tulostus, faksaus, skannaus ja kopiointioikeutta. Käyttöoikeus rajataan yksilöllisellä PIN-koodilla tai NFC-kortinlukijalla, jonka jälkeen vain ne toiminnot ovat käytettävissä joihin kyseisellä henkilöllä on käyttöoikeus. Tietyt Brother-laitteet sisältävät myös Active Directory- tai LDAP-käyttäjätodennuksen. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Brother PrintSmart Secure Pro -ohjelmaa tulostus- ja skannausoikeuksien hallinnoimiseen.
Ei ole. Tiedoston lataaminen FTP-palvelimelle voi aiheuttaa tietovuodon ja lisäksi yhteyttä avattaessa syntyy verkkomurron mahdollisuus. Tiedonsiirron turvallisuus voidaan taata SFTP (Secure File Transfer Protocol) -yhteyttä käyttämällä.
Aina ei ole mahdollista nähdä kuka tulostuksen on käynnistänyt. Brotherin ID Print -toimintoa käyttämällä tulosteet voidaan merkata halutulla tavalla. Kuten lisätä tulosteeseen käyttäjänimi, päivämäärä, kellonaika tai jopa oman viestisi ja se tulostuu jokaisen sivun ylä- tai alareunaan. Yritykset, jotka haluavat seurata tulosteitaan entistäkin tarkemmin, voivat käyttää Brother PrintSmart Secure Pro -ohjelmaa, joka seuraa tarkemmin kuka on tulostanut mitäkin, koska he ovat tulostaneet sekä paljonko tulostus maksoi.