1. Etusivu Brother
  2. Brother-skannereiden tukemat järjestelmät
  3. Kofax ja Brother-skannerit
Kofax

Kofax

Asiakirjan- ja kuvanhallintaohjelmisto.

Kofax VRS Elite

Kofax VRS Elite on patentoitu kuvanhallinta- ja parannusohjelma. Se parantaa skannauksen tuottavuutta, lisää kuvanlaatua tarkalla tekstintunnistuksella (OCR) ja vähentää skannauksen valmisteluaikaa.

 

Lisää OCR:n tarkkuutta ja vähentää skannauksen valmisteluaikaa

Parannettujen skannaustoimintojen lisäksi skannereidemme* Kofax VRS Elite -yhteensopivuus tarjoaa edistykselliset kuvatoiminnot ja ajurivalmiudet. Tämän uuden tekniikan käyttäminen mahdollistaa tarkemman tekstintunnistuksen (OCR), vähentää asiakirjojen valmisteluaikaa ja parantaa skannattujen kuvien laatua.

 

Kofax

Parempaa suorituskykyä ja kuvankäsittelyä Kofaxin ansiosta

Kofax-ohjelmisto muuttaa skanneriasetukset automaattisesti tiettyä asiakirjaa varten, poimii asiakirjan sisältämän tiedon ja korjaa virheet, jotta lopputuloksena on korkealaatuinen skannattu kuva. Nämä toiminnot ovat oleellisia päivittäisessä asiakirjadigitoinnissa, sillä asiakirjat lähetetään usein sähköisesti eteenpäin eri osastojen tai yritysten välillä, tai käsitellään tallennusta varten kirjanpito- tai toiminnanohjausjärjestelmään (ERP). 

Skannerivalkoimamme* tukee tätä huipputekniikkaa ja tarjoaa helpon integroinnin johtavan skannausohjelmistokehittäjän ohjelmistoihin ja järjestelmiin. 

*Vain tietyt mallit. Lue lisää teknisistä tuotetiedoista.

Seuraavat Brother-skannerit tukevat Kofaxia:

Kaikki listatut mallit tukevat seuraavia: Kofax VRS Elite 5.2 mukaan lukien Kofax Express 3.3

Mikäli sinulla on vanhempi Brotherin skanneri, voit tarkistaa Kofax-yhteensopivuuden Kofaxin verkkosivuilta tai ottamalla meihin yhteyttä.

OCR

OCR muuttaa skannatut kuvat koneellisesti muokkauskelpoiseksi tekstiksi. Tämä on hyödyllinen toiminto, kun luodaan TIFF- tai PDF-muotoisia asiakirjoja, sillä ne voidaan automaattisesti merkitä tunnistettavaksi ja luotettavasti haettavaksi hakusanoja käyttäen. OCR tekstisisältö on nopeasti luettavissa sillä teksti on tarkkaa ja selkeää.

OCR:ää käytetään myös silloin, kun skannattuja asiakirjoja integroidaan yrityksen ohjelmistoihin, kuten kirjanpito- tai logistiikkaohjelmiin, sillä kolmansien osapuolten ohjelmistot lukevat selkeästi skannattua tietoa. 

Tutustu skannerivalikoimaamme