1. Etusivu Brother
  2. Vinkkejä kotitoimistoon

Täältä löydät Brother-laitteet kotitoimistoosi

Sujuvaa työskentelyä etänä

Kotona työskentely on joustavaa ja itsenäistä, mutta siinä on myös omat haasteensa. Keskittyminen saattaa herpaantua, sillä kodin arki pyörii etätyöstä huolimatta. Lapset käyvät koulua kotoa käsin, koira haluaisi ulos ja kommunikointi kollegoiden kanssa vie enemmän aikaa. Kaikki tämä vaikuttaa työskentelyn tehokkuuteen ja keskittymiseen. Pidäthän huolta myös työn ja oman ajan erottamisesta? Hyvällä työpisteellä ja aikataulutuksella asiat sujuvat ja olet yhtä tehokas etänä. Siksi me Brotherilla loimme pikaoppaan, joka auttaa sinua työpisteesi luomisessa. At your side -mottomme mukaisesti olemme tukenasi.

 

Lataa lisämateriaalia sujuvampaan ja tietoturvallisempaan työarkeen!

Picture of woman putting a labelled file on a bookcase

1. Paras kotitoimisto juuri sinulle

Aloita miettimällä seuraavat asiat:

  • Mikä olisi hyvä paikka työpisteellesi? Tulet viettämään siellä päivittäin kahdeksan tuntia ja joskus ylikin, joten työpöydällä, hyvällä työtuolilla ja työssä tarvitsemillasi laitteilla on merkitystä.
  • Mitä kotoasi jo löytyy? Huomioi olemassa olevat laitteet ja käytettävissä oleva raha, ennen kuin teet ostopäätöksiä.

 

woman sat at home desk with yellow bike visible

2. Mukava ja toimiva työpiste

Etätyöt sujuvat, kun työpisteesi on mukava ja toimiva. Huolehdi ergonomiasta, toimivasta verkkoyhteydestä ja että käytössäsi on tarvittava laitteisto verkkopalavereihin ja -koulutuksiin.

  • Säädettävä työtuoli, jalkatuki ja oikealla työskentelykorkeudella oleva työpöytä vaikuttavat työhyvinvointisi lisäksi tuottavuuteesi.
  • Hyvin sijoitettu näppäimistö ja hiiri, sekä suuri näyttö oikealla silmien korkeudella helpottavat keskittymistä ja tekevät työstä sujuvaa.

taking notes on a desk with mobile phone visible

3. Tehokas työskentely

Kotona työskentely vaatii aluksi hieman enemmän itsekuria ja kärsivällisyyttä. Pyri jatkamaan tuttuja työskentelyrutiinejasi.

  • Työaika ja tauot: valmistaudu työpäivään heräämällä samaan aikaan kuin ennenkin ja hoitamalla tutut aamurutiinisi. Tauota työpäiväsi ja pidä kahvi- ja lounastauko joka päivä.
  • Luo töistä tehtävälistoja ja laita työt kiireellisyysjärjestykseen työpäivän aluksi. Lisää ideoita sujuvaan työpäivään löydät täältä!
  • Minimoi keskittymistäsi häiritsevät asiat, kun teet töitä. Tauoilla voit taas viettää aikaa perheesi kanssa tai soittaa ystävällesi.

Nainen poimii tulostetta kotitulostimestaan

Tulostimet ja monitoimilaitteet

Kotitoimistolaitteet löydät täältä. Valitse omasi!

Tutustu valikoimaan!
Kansioita eri väreinä, harmaa, vihreä, liila ja läpinäkyvä harmaa ja liila

Tarratulostimet

Tee kodin ja kotitoimiston organisointi helpoksi ja asiat löytyvät. Lue lisää!

Tutustu valikoimaan!
Brotherin asiakirjaskanneri sopii työpöydällesi

Skannerit kotitoimistoon

Virtaviivaista asiakirjaskannaus. Täältä löydät parhaan skannerin juuri sinulle!

Tutustu valikoimaan!

Täältä löydät Brother-laitteet kotitoimistoosi

Hyvin järjestetty kirjahylly

Toimiva kotitoimisto

Työpisteen järjestyksen ylläpidosta arkistointiin ja työn sekä vapaa-ajan erottamiseen. Tutustu vinkkeihimme, joilla etätyö sujuu.

Lue lisää!
Nainen merkkaa käsityönsä persoonallisesti grafiikkatarroin

Askartelutulostin

Vapauta luovuutesi ja toteuta kotioimistossa syntyneet ideasi Brotherin inspiroivalla P-touch Cube-tulostimella. Lue lisää!

Lue lisää!
Lapsi leikkaa Creative Centeristä tulostettua askartelutehtävää

Creative Center

Brotherin Creative Center tarjoaa ilmaisia pelejä, pulmatehtäviä, väritystehtäviä, askartelumalleja ja paljon muuta, jotta lapsesi viihtyvät ja sinä voit keskittyö töihin.

Tutustu tästä!