Lisätty ostoskoriin
 1. Etusivu Brother
 2. Tarratulostimet kuittien ja etikettien tulostamiseen
 3. Tarratulostimet kiinteistönhuoltoon
Kiinteistöhuollon tarramerkintä

Tarratulostimet opasteille, laitteille sekä muille kiinteistöhuollossa tarvittaville merkinnöille

Voit tulostaa räätälöityjä tarroja työpisteessäsi tai suoraan käyttökohteessa. Brother P-touch tarratulostimilla luot kestävät tarramerkinnät kiinteistöhuollossa tarvittaviin käyttökohteisiin.

Kuusi tärkeintä syytä räätälöityjen tarramerkintöjen luomiseen (lue lisää klikkaamalla kuvaketta):


Varmista, että yrityksesi laitteita käytetään oikein

Luo käyttäjille selkeät ohjeet Brotherin kestävillä P-touch-tarranauhoilla. Näin kaikille on yrityksessäsi selvää mistä ilmastoinnin saa päälle, mistä kokoushuoneen projektori tai audio/videojärjestelmä käynnistyy ja miten ohjauspaneeleita tai muita laitteita käytetään.


Varmista yrityksesi sisäisten ohjeiden noudattaminen

Luo räätälöityjä tarroja opastamaan ja auttamaan henkilökuntaasi toimimaan sisäisten ohjeidenne mukaisesti.


Työterveys- ja -turvallisuussäädökset täyttyvät

Varoitusmerkinnät ja turvallisuusohjeet ovat tärkeitä vaaratilanteiden välttämiseksi. Tiedota henkilökuntaasi ja vierailijoitasi kuumasta vedestä, liukastumisvaarasta, vaarallisten laitteiden oikeasta käyttötavasta tai muista riskeistä. Luo selkeät ja helppolukuiset opasteet Brotherin laminoiduilla P-touch-tarranauhoilla ja minimoit vahinkojen mahdollisuuden. Samalla lisäät henkilökuntasi ja asiakkaidesi tietoisuutta työterveyteen ja -turvallisuuteen liittyvistä asioista.

Laitteiden testaus, akkreditointi ja dokumentointi

 Merkitse yrityksesi laitteet selkein merkinnöin. Voit luoda merkinnät itse ja juuri siellä missä niitä tarvitset. Näin minimoit riskin väärän laitteen testaamiseen. Tee PAT-testauksesta (kannettavien laitteiden testaus) sujuvaa ja tulosta testimerkinnät Brotherin P-touch-tarratulostimella.

Varmista vakuutusturvan säilyvyys

 Monet vakuutusehdot on erittäin tärkkaan määritetty. Selkeisen sääntöjen tarkoituksena on monimoida loukkaantumisen mahdollisuus tai omaisuusvahinko. Luo yrityksesi tarvitsemat räätälöidyt omaisuusmerkinnät Brotherin P-touch-tarratulostimella.

Vältä sekaannukset evakuoinnissa

Varmista toimitilojen ja rakennusten tehokas evakuointi ja helpota hätätilanteiden varalle annettujen ohjeiden noudattamista. Luo selkeät opasteet hätäpoistumisteitä varten. Päivitä evakuointiohjeet kestävin ja helppolukuisin merkinnöin, niin sovittu kohtaamispaikka, hätänumerot ja muut ohjeet löytyvät nopeasti

Tutustu tarratulostinsuosituksiimme ja lue lisää kestävistä tarranauhoistamme

Miksi tarramerkinnällä on merkitystä?

Selkeästi merkittyjen kansioiden sisältö on helppo tunnistaa

Toimistot

Tehokkaassa toimistossa tärkeä tieto löytyy nopeasti. Selkeillä merkinnöillä varmistat, että asiat löytyvät helposti ja nopeasti toimistosi kiireisessä arjessa. Yleisimpiä käyttökohteita:

 • Tiedostot ja arkistokansiot
 • IT-laitteistot ja muut laitteet
 • Toimistotarvikkeet
 • Varastolaatikot

Työturvallisuus paranee Brotherin P-touch-tarramerkinnällä

Työterveys, työturvallisuus ja työympäristö

Luo selkeitä tarramerkintöjä varmistamaan, että turvalaitteet asennetaan, käytetään, testataan ja kirjataan oikein. Vaaratilanteet voidaan välttää, kun luot selkeät ja helppolukuiset varoitusmerkinnät kirkkaalle värilliselle tarrapohjalle. Brotherin P-touch-tarranauhan tyypillisimpiä käyttökohteita:

 • Opasteet
 • Kaapelikourut ja -kanavat
 • LVI-tekniikka
 • Generaattorit ja moottorit

Selkeästi merkitty omaisuus

Turvallisuus

Toimitilojen ja henkilökunnan turvallisuudesta huolehtiminen on avain yrityksen menestymiseen. Brotherin kestävillä tarranauhoilla merkitään yleisimmin seuraavia käyttökohteita:

 • Turvakamerat ja valvontalaitteet
 • Käyttöomaisuus
 • Kaapelit ja asennukset
 • Sisäänkäyntiopasteet ja kieltokyltit

 

Merkitse paloturvallisuuslaitteet asianmukaisesti

Paloturvallisuus

Paloturvallisuusmääräykset ovat erittäin tarkkoja. Brotherin P-touch-tarranauhat auttavat varmistamaan, että lainsäädännön vaatimukset täyttyvät. Tarroillamme merkitset selkeästi seuraavat:

 • Alkusammutusvälineet
 • Sprinklerijärjestelmät
 • Turvakilvet, kuten poistumisopasteet
 • Palohälytyslaitteet

Brotherin tarratulostimet ja erikoistarravalikoima


Suunniteltu toimimaan työympäristössäsi

Mallistomme levein tulostus, satoja symboleita, viivakooditulostus sekä mahdollisuus tulostaa tarroja Microsoft Officesta ovat Brotherin PT-P900W tarratulostimessa vakiona. Tarratulostin sopii erinomaisesti räätälöityjen opasteiden, käyttöturvallisuustietojen ja omaisuusmerkintöjen luomiseen. Brotherilta löydät laajan valikoiman tarranauhoja eri väreinä, leveyksinä ja materiaaleina moniin eri käyttötarkoituksiin. Erinomainen ratkaisu toimitila- ja omaisuusmerkintään.

Tutustu tarratulostimiin ja tarranauhavalikoimaan