1. Etusivu Brother
  2. Tarratulostimet kuittien ja etikettien tulostamiseen
  3. Tarratulostimet kiinteistönhuoltoon
  4. Tarratulostimet ja tarranauhat
Tarratulostimella luot helposti selkeitä opasteita

Tarratulostimet ja tarranauhat kiinteistöhuoltoon

Voit käyttää tarratulostukseesi tietokoneeseen liitettävää tarratulostinta, työpöytämallia tai helposti mukanasi kulkevaa tarratulostinta ja luoda kestäviä tarroja haluamasi pituisena. Saatavana laaja valikoima eri tarravärejä ja -materiaaleja.

Erikoistarravalikoima

Selkeästi merkityt johdot erottuvat helposti toisistaan

Brotherin kestävää laminoitua P-touch-tarranauhaa on saatavana useina eri tarraväreinä, -leveyksinä ja -materiaaleina:

  • Vakiotarranauha
  • Lujasti kiinnittyvä tarranauha epätasaisille pinnoille
  • Taipuisa tarranauha kaapelimerkintään
  • Neonväriset tarranauhat käyttöturvallisuusmerkintöihin
  • Turvatarra, joka jättää alustaansa jäljen, jos se irrotetaan

 

Tutustu erikoistarroihin

Brotherin laminoidut tarranauhat


Valitse tarranauhasi käyttökohteesi mukaisesti

Varmista, että tarrasi herättää huomion ja pysyy kiinni alustassaan. Käytä Brotherin TZe-tarranauhaa ja valitse se merkintäkohteesi mukaan.  

Neonväriset tarranauhat turvamerkintään ja huomiota herättäviin ohjeisiin, lujasti kiinnittyvää tarranauhaa karkeille pinnoille ja varmistamaan, että tarra pysyy kiinnitettynä koko testauksen ajan. Valikoimastamme löydät oikean tarranauhan mihin tahansa käyttötarkoitukseen.

Osta tarranauhoja

Brotherin P-touch-tarranauhat kestävät käyttöä äärilosuhteissa

Brother kehitti kestävän laminointitekniikan jo vuonna 1988 - siitä lähtien lukematon määrä asiakkaitamme on luottanut tarroihimme ja käyttänyt niitä monissa eri merkintäkohteissa. Tarrateksti on suojattu läpinäkyvällä muovikalvolla, joten voit olla varma, että tarrat kestävät erittäin pitkään, kiinnititpä ne sittten mihin tahansa.

Lue lisää tarranauhoistamme ja lataa tekninen tarraesite, jossa kerromme tarkemmin tarranauhojemme testauksesta ja testitulostuksista.

Lataa tarranauhojen tekninen esite

 

Toisin kuin tavallisissa tarroissa, laminoiduissa tarranauhoissamme käytetään laminointitekniikkaa, jossa teksti suojataan kerroksella läpinäkyvää polyeteenikalvoa. Tuloksena on käytännöllisesti katsoen rikkoutumaton tarra, joka kestää jopa vaativimmissa käyttöolosuhteissa.

Olemme varmoja tarrojemme kestävyydestä, sillä ne on testattu ääriolosuhteissa. Testitulokset osoittavat, että Brotherin laminoidut P-touch tarranauhat kestävät kilpailijoidemme laminoimattomia tarranauhoja paremmin ja säilyvät luettavina sekä pysyvät kiinni alustassaan. Voit siis olla varma, että korkealaatuiset tarranauhamme kestävät.

Hankaustesti

Brotherin laminointitekniikan ansiosta laminoidut P-touch tarranauhat kestävät voimakastakin hankausta.

Brotherin laminoidun P-touch tarranauhan ja kilpailevan laminoimattoman tarranauhan päälle asetettiin 1 kg hiomapintainen paino. 50 edestakaisen hiontakerran jälkeen Brotherin laminoitu tarranauha säilyi ennallaan ja vain laminointi hieman naarmuuntui. Hionta vaikutti kilpailevan tarranauhan tulostuslaatuun.

Lämpötilatesti

Tarramme on suunniteltu kestämään, käytätpä niitä sitten erittäin kylmässä tai lämpimässä käyttöympäristössä. Testitulokset vahvistavat, että laminoidut P-touch tarranauhat kestävät  -80°C - +150°C lämpötiloja.

Laminoidut tarranauhat kiinnitettiin ruostumattomaan teräslevyyn, jota jäähdytettiin ja lämmitettiin ja tuotiin sitten huonelämpötilaan. 72 tuntia -80°C lämpötilassa ei vaikuttanut havaittavasti tarran kiinnittyvyyteen tai väriin. 2 tuntia +150°C lämpötilassa sai aikaan hieman muutoksia tarraväriin, mutta tarrateksti säilyi täysin ennallaan.
Haalistumistesti

Missä tahansa laminoituja P-touch tarranauhoja käytätkin, säilyvät ne yhtä siisteinä ja helppolukuisina kuin kiinnityspäivänä.

Useita Brotherin erivärisiä laminoituja tarranauhoja kiinnitettiin ruostumattomille teräslevyille ja altistettiin ulkoilmaa stimuloivalle UV-valolle noin 12 kk ajan. Kokeen jälkeen mitattiin tarrojen pohjavärissä tapahtuneita muutoksia (testi suoritettiin JIS K7350-2/ISO 4892-2 mukaan). Kaikkien tarrojen teksti säilyi muuttumattomana ja täysin luettavana. Vain punainen, keltainen sekä neonväriset tarrapohjat haalistuivat hiukan. Muut tarrapohjavärit muuttuivat vain hiukan tai eivät lainkaan.
Kemikaalitesti

Kemikaalitesti suoritettiin Brotherin laminoiduille tarranauhoille ja kilpailijan laminoimattomille tarranauhoille.

Testissä oli kaksi vaihetta:
Vaihe 1 - Kemikaalin kestävyys
Vaihe 2 - Kemikaalin hankauskesto

Tarranauhat kiinnitettiin lasilevyihin ja altistettiin useille eri kemikaaleille 2 tunnin ajan. Tulostuslaadussa ei tapahtunut muutoksia ja tarrat pysyivät kiinni alustassaan. Tietyissä kemikaaleissa liottaminen sai laminoinnin hieman irtoamaan, mutta tarran hankaaminen samalla kemikaalilla ei vakuttanut mitenkään. Joten vaikka kaataisit vahingossa laminoidulle P-touch tarrallesi kemikaalia, ei sillä ole mitään vaikutusta, jos pyyhit sen heti pois. 

Seuraavassa vaiheessa Brotherin laminoituja P-touch tarranauhoja kiinnitettiin useille lasilevyille. 500 g painoista kemikaaliin kastetulla kankaalla päällystettyä painoa liikuteltiin tarrojen päällä 20 kertaa edestakaisin. Brotherin laminoidut P-touch tarranauhat säilyivät ennallaan toisin kuin kilpailijamme laminoimattomat tarranauhat.
Vedenkestotesti

Brotherin laminoidut tarranauhat kestävät erittäin hyvin altistusta vedelle sekä liotusta vedessä. Jopa erittäin pitkiä aikoja.

Testi suoritettiin kahdessa osiossa:
Vaihe 1 - Vedenkestävyystesti
Vaihe 2 - Hankaustesti

Tarranauhat kiinnitettiin lasilevyille ja altistettiin vedelle 2 tunnin ajan. Tulostuslaadussa ei tapahtunut muutoksia ja tarrat pysyivät kiinni alustassaan.

Seuraavassa vaiheessa Brotherin laminoituja P-touch tarranauhoja kiinnitettiin useille lasilevyille. 500 g painoista veteen kastetulla kankaalla päällystettyä liikuteltiin tarrojen päällä 20 kertaa edestakaisin. Brotherin laminoidut P-touch tarranauhat säilyivät ennallaan.

Haluatko tietää miksi merkintä on tärkeä osa kiinteistöhuoltoa?