1. Etusivu Brother
  2. Tarratulostimet kuittien ja etikettien tulostamiseen
  3. Neliväritarra- ja valokuvatulostin
  4. VC-500W käyttökohteet
Värikoodattuja tiedostoja

Neliväritarratulostin toimistoympäristössä

Värikoodaa kansioita ja löydät ne nopeammin. Luo värillisiä kylttejä näkyvyyden lisäämiseksi. Laita värivalokuva vierailijoiden nimikortteihin tunnistettavuuden parantamiseksi. Voit myös liittää tarraan yrityksesi logon värillisenä. 

Luo helposti värillinen varoitustarra

Tulosta helposti värillisiä tarroja kiinteistöhuoltoon

Luo kätevästi värilliset opasteet ja kyltit teollisuuden käyttämillä symboleilla. Ohjaa, varoita, opasta ja paranna huomioarvoa väreillä. Emme suosittele tarroja ulkokäyttöön tai voimakkaaseen auringonpaisteeseen.

Vierailijakortti

Vierailijoiden hallinta

Tulosta vierailijakortit nelivärikuvin ja paranna turvallisuutta. Värien avulla viestit terveyteen ja turvallisuuteen liittyvistä asioista, sekä värikoodaat turvaluokituksia. Voit myös lisätä yrityksen värillisen logon oman brändisi esiintuomiseksi ja tuot yrityksesi visuaalisen identiteetin myös tapahtumiin.

Voileipäpakkauksen parasta ennen päiväys

Erottuvat etiketit elintarvikkeisiin

Tulosta värilliset etiketit elintarvikepakkauksiin helposti. Merkitse eräpäivä, muut pakkausmerkinnät ja tuotekuva nelivärikuvana. Tee kampanja- ja alennustarrat tuotteisiin, ilmoita näkyvästi tarjouksista myymälässä tai ravintolassa. Valmista yksilölliset pakkaukset omalla logollasi ja viestilläsi tai tee omaleimaisia lahjapakkauksia.

Käytä neliväritarroja elintarvikepakkauksiin

Askartele tarroilla nelivärisesti

Luo nelivärikuvia ja tarroja kortteihin, kollaaseihin, albumeihin ja skräppäyksiin. Liitä tarroihin kuvioita, logoja tai juhlapyhiin liittyviä aiheita esimerkiksi pääsiäisenä tai jouluna. Voit myös luoda yksilöllisiä kutsuja ja koristeita juhliin, esimerkiksi häihin, ristiäisiin, valmistujaisiin tai syntymäpäiville.

 

Brother VC-500W

Tutustu uuteen Brother VC-500W -neliväritarratulostimeen

  • Et tarvitse erillistä mustetta
  • Tarraleveydet 9 mm - 50 mm
  • Tarraleikkuri half cut -toiminnolla

Lue lisää