1. Etusivu Brother
  2. Tulostimet
  3. Mobiilitulostimet
  4. Mobiilit tulostusratkaisut terveydenhuoltoon
  5. Kotisairaanhoito

Edut kotisairaanhoitoon


Liikkuvilta kotisairaanhoidon ammattilaisilta vaaditaan usein mahdollisimman monia kotikäyntejä. Luotettavasti toimiva mobiilitulostin vähentää jälkikäteen tehtävää paperityötä, joten potilaille jää enemmän aikaa.

Potilasturvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Potilaalle tulostettu hoitosuunnitelma lisää paranemismahdollisuuksia.

Selkeän ja helposti luettavan potilasraportin tulostaminen minimoi virheen mahdollisuuden. 

PJ700-malliston tulostimet ovat kooltaan pieniä ja kevyitä ja siksi täydellisiä liikkuville terveydenhuollon ammattilaisille.


Liikkuvia osia ei ole eikä vuotavista musteista tarvitse huolehtia. Tulostimemme vaativat vain vähän ylläpitoa ja toimivat erittäin luotettavasti.

Brotherilla ja yhteistyökumppaneillamme on laaja valikoima lisävarusteita, jotka auttavat sinua räätälöimään tulostimesi käyttötavan mukaisesti.

Kotihoidon työntekijä juttelee kotikäynnillä asiakkaan kanssa

Tulostettu hoitosuunnitelma lisää potilasturvallisuutta

Kotisairaanhoidon ammattilaiset tarvitsevat mahdollisuuden tulostukseen sijainnistaan riippumatta. Potilaille tulostetut hoitosuunnitelmat ja lääkeohjeistukset nopeuttavat heidän paranemistaan. Käsinkirjoitetut ohjeet saatetaan ymmärtää väärin ja tulostetut ohjeet poistavat tämän ongelman. Selkeät ja helposti ymmärrettävät hoito-ohjeet lisäävät myös potilasturvallisuutta.

 

Tulostustarpeet

· Hoitosuunnitelma (A4)  

 

Brotherin PJ-700-malliston mobiitulostimet ovat markkinoidemme pienimpiä A4-koossa tulostavia laitteita. Tulostimet vastaavat liikkuvien kotihoidon ammattilaisten tulostusvaatimuksiin.

 

Kotisairaanhoitaja tulostaa hoitosuunnitelmaa

Mobiilitulostin optimoi työnkulun

Liikkuvat kotihoidon työntekijät antavat usein potilaalleen hoitosuunnitelman kotikäyntinsä aikana. Tämä onnistuu näppärästi PJ-700-malliston A4-mobiilitulostimilla. Tulostimiin on saatavana useita lisävarusteita työnkulun optimoimiseksi.

Mobiilitulostin kulkee helposti mukana

Brother ja kolmannen osapuolen toimittajat tarjoavat laajan valikoiman lisävarusteita työnkulun optimointiin.

Luotettava

Suoraa lämpötulostustekniikkaa käyttävissä tulostimissa ei ole liikkuvia osia, eikä mustevuodeista tarvitse huolehtia ja mikä parasta tulostimet toimivat myös äärilämpötiloissa.

Helppo käyttää

Käyttäminen on helppoa ja tulostimet toimivat saumattomasti monien isäntälaitteiden kanssa.

Kotihoidon miespotilas ja sairaanhoitaja keskustelevat

Tyytyväisen asiakkaamme käyttökokemus


"Kotisairaanhoitomme lääkärit ja sairaanhoitajat hoitavat palvelun piirissä olevia potilaita heidän kotonaan. Jokaisen potilaskäynnin tiedot tallennetaan sähköisesti. Haluamme varmistaa johdonmukaisen hoidon ja siksi halusimme mahdollisuuden tulostaa potilaillemme hoitosuunnitelman. Meille suositeltiin Brotherin A4-koossa tulostavaa mobiilitulostinta (PJ-623), joten testasimme laitteen luotettavuutta, laatua, kestävyyttä ja tulosteiden selkeyttä järjestelmästämme. Tulostin toimi harvainaisen hyvin ja tuotti selkeitä ja tarkkoja raportteja asiakaskäynnistä toiseen. Olemme hankkineet jo yli 500 laitetta, jotka on otettu käyttöön suunnitelmamme mukaisesti."

Dominic Tennant, Project Manager, South Staffordshire and Shropshire Healthcare NHS Foundation Trust, Iso-Britannia

Tutustu referenssiin (engl) (PDF, 434KB)

 

PJ-700-malliston mobiilitulostin

Tutustu A4-mobiilitulostimiin

PJ-malliston mobiilitulostimet