Brotherin alkuperäinen LC123VALBP-neliväripakkaus

Brotherin alkuperäiset tulostinvärit LC123VALBP-monipakkauksena, joka sisältää mustan, syaanin, magentan ja keltaisen värikasetin (riittoisuus 600 sivua ).

108,57 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Kaikki värit (BK/C/M/Y) tulostavat 600 sivua (ISO/IEC 24711 mukaan)

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

LC123VALBP_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Kaikki värit (BK/C/M/Y) tulostavat 600 sivua (ISO/IEC 24711 mukaan)
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Brotherin ammattilaisten kehittämä LC123VALBPDR 4-väripakkaus toimii useissa Brother-tulostimissa. Näitä värejä käyttäen voit alentaa tulostuskustannuksiasi tulostuslaadusta tinkimättä. Tulostatpa sitten kotona tai pienessä toimistossa, ovat väritulosteesi tarkkoja ja värikylläisiä, eivätkä ajan myötä haalistu.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Saatavana myös yksittäiset värit:

Brotherin LC123VALBPDR 4-väripakkaus on hyvä vaihtoehto, kun on aika vaihtaa uusi värikasetti tulostimeesi. Näin tulostimesi toimii odotetusti ja tulosteesi tulostuvat erittäin tarkkoina.

Vaikka hieman edullisemman ei-alkuperäisen värikasetin hankinta saattaa houkutella, kannattaa muistaa, että täyttövärikasetit ja muut halvat värikasetit voivat vaikuttaa tulosteidesi laatuun ja aiheuttaa pitkäaikaista vahinkoa tulostimellesi.

Alkuperäisen LC123VALBPDR 4-väripakkauksen (musta, syaani, magenta ja keltainen) värejä käyttämällä varmistat, että tulostimesi toimii odotetusti ja tarjoaa korkealaatuisia tulosteita kerta kerran jälkeen.

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun