1. Etusivu Brother
  2. Tarvikkeet
  3. Brotherin alkuperäiset tulostustarvikkeet
  4. Korkealaatuiset tulostustarvikkeet

Täydellistä jälkeä joka tulostuskerralla

 

Brotherin muste- ja laserkasetit on suunniteltu siten, että tulosteiden värit eivät tuhriinnu tai leviä. Käytämme viimeisintä värinhallintateknologiaa, joka varmistaa pantone-värien tulostumisen halutulla tavalla niin muste- kuin lasertulostimistamme. Tulostusjälki on kestävää eikä haalistu helpolla.

 

Kun laatu ja luotettavuus ratkaisevat

Värikkäät tulosteet

Tasalaatuiset värit

Brotherin alkuperäisten muste- ja laserkasettien käyttö varmistaa, että tulostamasi asiakirjat ovat aina korkealaatuisia. Pitkälle kehitetyissä laserkaseteissamme on pyöristettyjä väripartikkeleita, jotka vaikuttavat ensiluokkaisen tulostuslaadun syntyyn. Pigmentin ja väriaineen yhdistelmä Brotherin mustekaseteissa aikaansaa pysyvät ja eloisat värit.    

 

Tulostin avattuna

Asiantuntevasti suunniteltu

Brotherin alkuperäisten tulostustarvikkeiden suunnittelun ja valmistamisen taustalla ovat samat insinöörit kuin palkittujen laitteidemme kehitystyöstä vastaavat. Tämä takaa sen, että laitteidemme ja tarvikkeidemme yhteensopivuus on varmistettu alusta pitäen. Voit nauttia parhaasta mahdollisesta tulostuslaadusta, olipa käytössäsi Brotherin aidot mustekasetit tai laserkasetit.

Tulostin ja väritulosteita

Taattua tulostuslaatua

Brotherin alkuperäisten muste- ja laserkasettien laatua valvotaan erittäin huolellisesti, jotta jokaisen muste- ja laserkasetin tulostusjälki on ensiluokkaista ja riittoisuudeltaan tasalaatuista. Tulostustarvikkeet on testattu ISO 11798*-standardin mukaisesti, mikä varmistaa sen, että asiakirjasi säilyvät haalistumattomana jopa altistuttuaan vesiroiskeille, valolle tai tavanomaiselle paperinkäsittelylle. 

*ISO 11798 -standardi käsittää muste- ja laserkasetin värin pysyvyyden ja kestävyyden tulostetuissa tai kopioiduissa asiakirjoissa.

Löydä Brotherin tulostimeesi sopiva muste- tai laserkasetti

Laserkasetin vaihto

Turvallisuusstandardien mukaan testattu

Brotherin alkuperäiset tulostustarvikkeet on sertifioitu ISO-standardien mukaisesti ja ne täyttävät asiakkaiden turvallisuudelle asettamat vaatimukset.

Huolellisesti testattu
Kukkien kastelua

Ympäristövaikutukset

Energiankulutuksesi vähenee ja jätettä syntyy vähemmän.

Kestävä kehitys
Nainen istuu kämmenet yhdessä

Takuu tuo mielenrauhaa

Suunniteltu toimimaan täydellisesti Brotherin tulostimissa.

Taattua mielenrauhaa