Tuotetuen FAQ-kysymykset

Etsitkö sittenkin muuta tuotetta? Palaa takaisin

FAQ-kysymykset: HL-4570CDW Valitsin Brotherista IP-osoitteen konfigurointimenetelmäksi "Auto" jolloin IP-osoitemääritellään automaattisesti, mutta se muuttui itsestään arvoon "Static". Sittentulee virheilmoitus jossa ilmoitetaan että IP-osoite ei ole uniikki, eli verkossa on kaksi laitetta joilla on samaIP-osoite, tai sitten tulostustyö tulee ulos väärästä tulostimesta.

Nainen työskentelee tietokoneellaan avokonttorissa

Ajurit ja lataukset

Lataa ja asenna viimeisimmät ajurit ja apuohjelmat Brother-laitteellesi.

Tutustu latauksiin
neljä veli-mustepatruunaa tulostimen sisällä

Tulostustarvikkeet

Saatavana kattava valikoima alkuperäisiä tulostustarvikkeita laitteellesi.

Osta tulostustarvikkeita