1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Ympäristö, kierrättäminen ja kestävä kehitys
  4. Laservärikasettien kierrätyksen markkinajohtaja

Kestävä kehitys on meille tärkeää:

Kestävä kehitys on meille tärkeää ja siksi ympäristövaikutuksemme vähentäminen on aina ollut olennainen osa toimintaamme. Meillä on maailmanlaajuinen tiimi ihmisiä, jotka ovat sinun avullasi tehneet siitä mahdollista. He ovat auttaneet meitä kaikkia toimimaan kestävämmin jo lähes kahden vuosikymmenen ajan. Kestävien ja pitkäikäisten tuotteiden suunnittelusta eettiseen uudelleenvalmistukseen ja palauttamiesi Brother-laservärikasettien 100 % kierrätykseen.

Haluamme tehdä entistäkin enemmän ja sinun avullasi se on mahdollista. Lupaamme sinulle, että kun palautat meille käytetyt värikasettisi, takaamme, että ne kierrätetään tai käytetään uudelleen korkealaatuisina. Näin voimme yhdessä pyrkiä kohti kestävämpää ja hiilineutraalimpaa tulevaisuutta.

Kiitos, että teet tämän mahdolliseksi! 

Tarina meistä:

Kierrätyksesta kertova symboli ja luku 40 000 000

Kierrätettyä laservärikasettia

Vuoden aikana käytämme uudelleen tai kierrätämme noin 3 miljoonaa käytettyä värikasettia - tällä määrällä voisi täyttää 4 olympiastandardin mukaista uima-allasta.

Purple image with the words CO2 in a circle with arrows pointing to a tree

100 % hiilineutraali

Kun käytämme uudelleen 86 % värikaseteistamme, säästämme vuosittain noin 5 300 tonnia hiilidioksidia, mikä vastaa 1 150 auton poistamista liikenteestä.

Kuvake roskakorista jossa teksti 0 %, joka kuvaa kierrätystehtaidemme jätteettömyyttä

0 % jätettä

Eurooppalaisilla kierrätystehtaillamme on ollut zero waste -nollahukka ajattelun mukainen akkreditointi vuodesta 2013 lähtien. Ne ovat estäneet 1 500 tonnia jätettä joutumasta kaatopaikalle vuosittain.


Kierrätä laservärikasettisi ilmaiseksi

Uudelleenvalmistuksemme historia:

Uudelleenvalmistusta jo 18 vuoden ajan ja työmme jatkuu

Olemme keränneet käytettyjä laservärikasetteja lähes 20 vuoden ajan. Kierrätysjärjestelmämme on yksi Euroopan vanhimpia ja sen käyttö on alusta saakka vuosittain tasaisesti kasvanut.

Avasimme ensimmäisen kierrätykseen erikoistuneen tehtaan vuonna 2008, ja eurooppalaiset kierrätystehtaamme ovat olleet hiilineutraaleja vuodesta 2021. Olemme saavutuksestamme erittäin ylpeitä.

Tällainen on uudelleenvalmistuksemme historia tähän mennessä!

Kierrätysprosessimme:

Ympyrä violetilla taustalla sekä tekstit 20 % kierrätettyä, nolla jätettä, 80 % uudelleen käytettyä ja 100 % suorituskykyä Brotherin laservärikaseteilla

Suljettu silmukka

Brother on kerännyt käytettyjä laservärikasetteja useiden vuosien ajan ja edistänyt näin kiertotaloutta. Suljettu kierrätysprosessimme tarkoittaa sitä, että keräämme kaikki Brotherin laservärikasetit ja käytämme ne uudelleen tai kierrätämme uusien värikasettien valmistuksessa - mitään ei päädy kaatopaikalle.

Värikasettimme käyvät läpi täydellisen kiertoprosessin, sillä käyttämämme muovi ei sisällä vaarallisia ainesosia. Näin voimme käyttää niitä yhä uudelleen.  

Tämän lähestymistavan ansiosta voimme käyttää uudelleen tai kierrättää 100 % kaikista palautetuista Brother-laservärikaseteista.

Markkinoiden johtava kierrätysprosessi

Kaikki meille palauttamasi Brother-värikasetit käyvät läpi 150-vaiheisen prosessin. Varmistamme, että jokainen uudelleen valmistettu värikasetti on yhtä laadukas kuin uusi. Kaikki mitä emme voi käyttää uudelleen vaurioiden tai kulumisen vuoksi, kierrätetään kokonaan.

Tämän innovatiivisen prosessin ansiosta pystymme käyttämään uudelleen 86 % asiakkaidemme meille palauttamista Brother-värikaseteista. Tämä tarkoittaa, että vastaanotamme Brother-värikasettisi. Puramme sen. Vaihdamme kaikki kuluneet osat. Puhdistamme sen. Kokoamme sen uudelleen. Ja kun lähetämme sen asiakkaillemme, on se laadultaan taas kuin uusi.

Voimme toistaa tämän prosessin lukemattomia kertoja ja tarjota sinulle korkealaatuisia tuotteita mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittaen.  

Ilmakuva kierrätystehtaamme rakennuksista

Pyrimme kohti terveempää maapalloa

Brotherilla on omat kierrätystehtaat Isossa-Britanniassa ja Slovakiassa, jotta voimme täysin hallinnoida eurooppalaisten asiakkaidemme kierrätykseen lähettämien värikasettiemme uudelleenvalmistus- ja kierrätysprosessia. 

Molemmat tehtaat ovat hiilineutraaleja ja toimivat aurinkopaneeleilla ja maalämmöllä tuotetulla vihreällä energialla. Olemme tehneet kovasti töitä saavuttaaksemme tämän, mutta haluaisimme saavuttaa vieläkin enemmän. 

Siksi olemme pyrkineet parantamaan kierrätystämme, jotta se toimii mahdollisimman energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti kaikkialla Euroopassa.

Kaksi henkilöä pitelee laatikkoa kädessään. Kuvan keskellä laservärikasetti.

Kierrätetään yhdessä

 

Brother-värikasettien kierrätys on helppoa ja ilmaista. Lähetät vain käytetyt laservärikasettisi meille jotakin kierrätysvaihtoehtoamme käyttäen, niin me huolehdimme kaikesta muusta. Tällä hetkellä kierrätämme vuosittain noin 3 miljoonaa värikasettia, mutta haluaisimme kierrättää paljon enemmän.

Yhteistyösi ansiosta voimme jatkaa kestävien tuotteiden valmistusta, ja samalla suojella ja vähentää vaikutustamme maapalloon.

 

Kierrätä Brother-värikasettisi

Sarja tuulivoimaloita vihreällä kukkulalla

65 % vähemmän päästöjä vuoteen 2030 mennessä

Uskomme, että kestävä kehitys on muutakin kuin kierrätystä ja vastuullista toimintaa. Se tarjoaa meille mahdollisuuden tukea yhteisöjä, joihin kuulumme,
sekä vaikuttaa myönteisesti maailmaan.

 

Ympäristö ja kestävä kehitys

Cool Earth teksti ja kaksi sinipunaista papukaijaa sademetsä taustanaan

Näin Brotherin asiakkaat ovat auttaneet

Olemme lahjoittaneet kierrätysohjelmamme kautta Cool Earthille vuodesta 2009 lähtien ja auttaneet tukemaan joitakin maailman uhanalaisimmista elinympäristöistä. Tässä muutamia viimeaikaisia hankkeita, joita asiakkaamme ovat auttaneet meitä tukemaan.

 

Tutustu Cool Earth -hankkeisiimme