1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2019
  5. Brotherille Good Design Award 2019 -palkintoja | Brother

Brotherille Good Design Award 2019 -palkintoja | Brother

 

Brother on yksi alan johtavista tulostin-, skanneri- ja tarratulostinvalmistajista. Brotherille myönnettiin tänä vuonna Good Design Award -palkintoja viidessä kategoriassa.

Siitä lähtien kun palkinto myönnettiin ensimmäistä kertaa Brotherin ompelukoneelle vuonna 1960, Brotherin tuotteita on palkittu joka vuosi kilpailussa. Palkintoja on myönnetty 211 eri tuotteelle, joista viisi tuotetta saivat palkinnon tänä vuonna. Palkintoja on myönnetty Brotherille keskeytyksettä 27 vuotta jo vuodesta 1993 lähtien.

Tänä vuonna palkitut Brotherin tuotteet olivat langaton asiakirjaskanneri ADS-1700W ja sekä etikettitulostimet TD-4410D, TD-4420DN, TD-4520DN ja TD-4550DNWB*.

Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager (Corporate Business), Country Sales Manager toteaa: “Good Design Award -palkinnoissa kyse ei ole vain laitteiden ulkoisesta kauneudesta, vaan niissä painottuvat käyttäjäkokemus ja suunnittelun ympäristövaikutukset sekä tuotteiden tai palveluiden kyky tuoda uusia ideoita yhteiskuntaan. Tuotteille myönnetyt palkinnot antavat samalla tunnustusta myös koko Brotherin henkilökunnalle, jotka ovat tuotteiden ja palveluiden kehittämisen, valmistamisen ja jakelun takana.”

At your side -mottomme mukaisesti Brother on sitoutunut laittamaan asiakkaansa aina ensimmäiseksi suunnittelemalla asiakkaidensa vaatimuksiin vastaavia tuotteita. Brother pyrkii aina tuottamaan lisäarvoa tuotesuunnittelussaan.

Good Design Awards -palkinnoista

Good Design Award on yksi ainoista kattavista suunnitteluun keskittyneistä kilpailusta, joka on perustettu vuonna 1957. Useat yritykset ja suunnittelijat ympäri maailman ottavat osaa kilpailuun edistääkseen laatusuunnittelua. Kilpailun symboli ”G Mark” on maailmanlaajuisesti tunnustettu merkki, joka edustaa hyvää suunnittelua.

Lue lisää Good Design Awardseista: http://www.g-mark.org/?locale=en

 

*Kolme muuta tuotekategoriaa olivat mobiilisovellus brodeeraukseen, LED-tulostimet ja ScanNCut-leikkuri.

 

Good Design Award 2019