1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2022
  5. Brother tuo markkinoille monipuoliset A3-kokoiset mustesuihkumonitoimilaitteet pieniin toimistoihin

Brother tuo markkinoille monipuoliset A3-kokoiset mustesuihkumonitoimilaitteet pieniin toimistoihin

 

Monipuolinen, kustannustehokas ja verkkovalmiuksilla varustettu A3-monitoimilaitteiden sarja tarjoaa pienille toimistoille ja kotityöpisteisiin ammattimaista tulostuslaatua pienillä käyttökustannuksilla.

Brotherin uusimpien tulokkaiden myötä myös pienet työryhmät pääsevät nauttimaan Brotherin suuresta tulostusnopeudesta, ammattimaisesta tulostuslaadusta ja luotettavuudesta joutumatta tinkimään tilasta tai kustannuksista. Uusi pienten toimistolaitteiden valikoima tarjoaa A3-kokoista tulostusta ja sisältää runsaasti ominaisuuksia. Siksi se on loistava kumppani toimistotyöhön. 

Uudistetuissa A3-mustesuihkulaitteissa on uusia ominaisuuksia ja niissä voi käyttää isompia värikasetteja, mikä pienentää käyttökustannuksia. Suuren tulostusnopeuden, vaivattoman tulostuksen ja kehittyneen paperinkäsittelyn ansiosta nämä uudet laitteet täyttävät käyttäjien päivittäiset tulostustarpeet ja tuottavat ammattilaislaatuisia tulosteita.

Henning Elkjær, Nordic Marketing Director & Sales Director, Tanska toteaa uusista malleista seuraavaa: ”Pieniin toimistoihin ja kotityöpisteisiin saumattomasti sopivien tulostimien kysyntä on kasvanut valtavasti viimeksi kuluneen vuoden aikana. Siksi Brotherin uusimmat tulokkaat ovat täydellinen ratkaisu kustannustehokasta ja ammattimaista ratkaisua etsivälle. A3-kokoinen tulostin tarjoaa pienille käyttäjämäärille mahdollisuuden käyttää yhtä laitetta, mikä säästää aikaa ja tilaa. Kun käyttöön otetaan suurvärikasetit, laitteet toimivat vieläkin edullisemmin.”

Monitoimilaitteissa on Brotherin uusi patentoitu ja tarkka MAXIDRIVE-tulostussiru. Uusi tehokas tulostuspää parantaa tulostusnopeutta merkittävästi, on erittäin kestävä ja tuottaa erinomaisen, ammattimaisen tulostuslaadun.

Uusi A3-mallisto on nyt tilattavissa Brotherin jälleenmyyjiltä.

MFC-J5340DW:n tulostusnopeus on jopa 28 ipm, ja siinä on A3-tulostus, automaattinen kaksipuolinen A4-tulostus sekä yksipuolinen A4-skannaus, -kopiointi ja faksaus. Se voidaan liittää verkkoon joko johdolla tai langattomasti, ja siinä on 6,8 cm värikosketusnäyttö. Lisäksi siinä on 250 arkin paperikasetti, käsinsyöttölokero ja 50 arkin automaattinen dokumentin syöttölaite (ADS). Laitteessa voi käyttää suurvärikasetteja: musta 3 000 sivua, C/M/Y 1 500 sivua. Tämän monipuolisen monitoimilaitteen hinta on 374,48 € (sis. alv).

MFC-J5740DW:n ominaisuudet ovat samat kuin mallissa MFC-J5340DW, mutta siinä on kaksipuolinen A4-tulostus, -skannaus, -kopiointi ja -faksaus sekä 8,8 cm värikosketusnäyttö. Siinä on kaksi 250 arkin paperikasettia, 100 arkin monitoimialusta ja 50 arkin automaattinen dokumentin syöttölaite (ADS), joka pystyy käsittelemään arkkeja kaksipuolisesti. Sen hinta on 494,76 € (sis. alv). 

MFC-J6540DW:ssa on samat ominaisuudet kuin mallissa MFC-J5340DW, mutta lisäksi siinä on automaattinen kaksipuolinen A3-tulostus sekä yksipuolinen A3-skannaus, -kopiointi ja -faksaus. Sen hinta on 469,96 € (sis. alv).

MFC-J6940DW:ssa on samat ominaisuudet ja toiminnot kuin mallissa MFC-J5740DW, mutta lisäksi siinä on automaattinen kaksipuolinen A3-tulostus, -skannaus, -kopiointi ja -faksaus. Siinä on myös NFC-mobiilitulostus (Near Field Communication). Sen hinta on 729,12 € (sis. alv).   


Pieni työryhmä työskentelee keskittyneenä tietokoneillaan