1. Etusivu Brother
  2. Tehokkaat yritysratkaisut
  3. Brotherin ratkaisut mikroyrityksille

Meiltä löydät ratkaisun mikroyrityksellesi

Ota yhteyttä niin kerromme Brother ratkaisujen tarjoamista eduista

Autamme yritystäsi toimimaan fiksummin.

Paras tapa tulostaa iOS-laitteista on käyttää laitteiden sisältämää AirPrint -appsia. Se on osa laitteesi käyttöjärjestelmää, ilmainen, eikä sinun tarvitse huolehtia muista asennuksista. Riittää, että mobiililaitteesi on samassa verkossa kuin tulostimesi. 

Kyllä. Brotherin iPrint&Scan -appsi on saatavana veloituksetta Apple iOS, Android ja Windows Mobile laitteisiin. Appsillamme voit skannata asiakirjasi korkealaatuisena mobiililaitteeseesi ja kuten nimestä näkyy, voit myös tulostaa.  
Split Emails -toiminto ratkaisee ongelman automaattisesti ja jakaa asiakirjasi pienempiin osiin jotka lähetetään useana erillisenä sähköpostina. 
Kyllä. Web Connect -toiminnolla saat yhteyden käyttämääsi pilvipalveluun suoraan Brother skanneristasi tai monitoimilaitteestasi. Voit ladata tiedostoja tietokonettasi avaamatta ja päinvastoin, eli voit selata tiedostoja tulostimesi ohjaispaneelilla ja tulostaa ne halutessasi. 
Kyllä. Suora PDF/XPS-tulostaa tarkoittaa sitä, että voit tulostaa PDF- ja XPS-tiedostoja suoraan muistitikulta tietokonettasi avaamatta. 
Brotherin ratkaisut mikroyrityksille

Brother at your side

Tunnemme mikroyritysten odotukset. Ammattilaisemme ovat luoneet kompakteja tulostus- ja skannausratkaisuja kotitoimistojen ja mikroyritysten toiveita kuunnellen. Brother tarjoaa:

  • Ammattilaistemme tuen
  • Helpon ja yksinkertaisen käyttöönoton
  • Kustannustehokkaita ratkaisuja