Lisätty ostoskoriin
  1. Etusivu Brother
  2. Tehokkaat yritysratkaisut
  3. Brotherin ratkaisut mikroyrityksille

Meiltä löydät ratkaisun mikroyrityksellesi

Ota yhteyttä niin kerromme Brother ratkaisujen tarjoamista eduista

Autamme yritystäsi toimimaan fiksummin.

Paras tapa tulostaa iOS-laitteista on käyttää laitteiden sisältämää AirPrint -appsia. Se on osa laitteesi käyttöjärjestelmää, ilmainen, eikä sinun tarvitse huolehtia muista asennuksista. Riittää, että mobiililaitteesi on samassa verkossa kuin tulostimesi. 

Kyllä. Brotherin iPrint&Scan -appsi on saatavana veloituksetta Apple iOS, Android ja Windows Mobile laitteisiin. Appsillamme voit skannata asiakirjasi korkealaatuisena mobiililaitteeseesi ja kuten nimestä näkyy, voit myös tulostaa.  
Split Emails -toiminto ratkaisee ongelman automaattisesti ja jakaa asiakirjasi pienempiin osiin jotka lähetetään useana erillisenä sähköpostina. 
Kyllä. Web Connect -toiminnolla saat yhteyden käyttämääsi pilvipalveluun suoraan Brother skanneristasi tai monitoimilaitteestasi. Voit ladata tiedostoja tietokonettasi avaamatta ja päinvastoin, eli voit selata tiedostoja tulostimesi ohjaispaneelilla ja tulostaa ne halutessasi. 
Kyllä. Suora PDF/XPS-tulostaa tarkoittaa sitä, että voit tulostaa PDF- ja XPS-tiedostoja suoraan muistitikulta tietokonettasi avaamatta. 
Brotherin ratkaisut mikroyrityksille

Brother at your side

Tunnemme mikroyritysten odotukset. Ammattilaisemme ovat luoneet kompakteja tulostus- ja skannausratkaisuja kotitoimistojen ja mikroyritysten toiveita kuunnellen. Brother tarjoaa:

  • Ammattilaistemme tuen
  • Helpon ja yksinkertaisen käyttöönoton
  • Kustannustehokkaita ratkaisuja