1. Etusivu Brother
  2. Yritysratkaisut
  3. Brotherin resurssikeskus
  4. Blogi
  5. Innovaatiot
  6. 2020
  7. Helppo tapa valjastaa big data hyötykäyttöön ja pienentää tulostuskustannuksia
Punnan merkki suurennuslasissa sinivihreällä taustalla

Helppo tapa valjastaa big data hyötykäyttöön ja pienentää tulostuskustannuksia

Big data on muoti-ilmaus, jota suomalaiset yritysjohtajat kuulevat kaikkialla. Hypetystä ei kuitenkaan kannata pelästyä. Big dataa voi hyödyntää tulostuskustannusten pienentämiseen.

Pohjimmiltaan big data tarkoittaa vain yrityksen IT-järjestelmistä koottuja, toisiinsa liitettyjä ja helposti käytettäviä tietoja.

Yksi osa-alue, jolla datan yhdistäminen mullistaa kustannussäästöt ja tehostaa työskentelyä, on yrityksen tulostuksenhallinta. Moni saattaakin yllättyä kuullessaan, että tulostuskustannukset ovat usein yritysten kolmanneksi suurin kuluerä vuokrien ja palkkojen jälkeen1

Kun yritys saa valjastettu big datan käyttöönsä, sen on mahdollista pienentää tulostuskustannuksia helposti karsimalla kaikki turha. Samalla myös IT-hallinta yksinkertaistuu, ja yritys saa käyttöönsä arvokasta tietoa ja on valmiina kohtaamaan tulevaisuuden haasteet.

Analyysi auttaa karsimaan tulostuskustannuksia

Nykyisen monimutkaisen ja nopeasti kehittyvän toimistotekniikan maailmassa monet yritykset ovat päätyneet hankkimaan IT-ratkaisunsa palveluina.

Sen sijaan, että yrityksessä kehitettäisiin ja ylläpidettäisiin talon omaa sisäistä IT-asiantuntijakuntaa, yksinkertainen ulkoistettu ratkaisu tarjoaa yritykselle hyvät mahdollisuudet säästää tulostuskustannuksissa. Tämä ratkaisu on tulostuksenhallintapalvelu.

Sen lisäksi, että tulostuskumppani tarjoaa yrityksen käyttöön uusimmat ja monipuolisimmat laitteet, se voi auttaa hallitsemaan yrityksen tulostinkantaa ennakoivasti. Näin laitteiston toiminnallisuus ja suorituskyky vastaavat yrityksen kulloisiakin tarpeita. Tässä big data astuu kuvaan.

big-data-blog-image-2

Korjaa talteen big datan hyödyt ilman opiskelua

Big data luo kattavan kuvan yrityksen tarpeista ja organisaation tottumuksista. Tulostuksen osalta se tarkoittaa tulostussivumääriä, muste- ja värikasettien kulutusta sekä lukuisia teknisiä asioita.

Tietojen kerääminen ja seuraaminen auttavat ymmärtämään tulostusta aivan uudella tavalla. Palveluntarjoaja voi löytää keinoja kehittää tulostimien käyttöä ja osoittaa toivottujen ja ei-toivottujen tulostustehtävien keskeisen eron. Kuormituskaudet voidaan ennustaa kuukausi- ja vuositrendien perusteella, jolloin niihin voidaan varautua tarvittavalla tavalla.

Tällaisten näkemysten pohjalta tulostuksenhallintakumppani voi luoda ja käyttää dashboardeja, jotka on räätälöity yritykselle ja jotka auttavat pienentämään tulostuskustannuksia. Lisäksi kumppani voi hienosäätää ja optimoida tulostinkantaa jatkuvasti ja tuottaa selkeitä raportteja, joista käyvät ilmi tärkeät tiedot aina tulostuksen sivukustannusta myöten.

Kohti integroitua, disruptiivista tulevaisuutta

Digitaalinen disruptio ulottuu kaikille toimialoille, ja sen tahti vain kiihtyy uusien teknisten edistysaskelien myötä.

Tulostuksenhalintapalvelu auttaa yritystä pysymään kehityksen etujoukoissa, ja siksi on tärkeää tehdä yhteistyötä alan johtavan kumppanin kanssa, joka pystyy suunnittelemaan ja hallitsemaan täysin integroituja IT-infrastruktuureja.

Tällainen kumppani hallitsee yrityksen laitteisto- ja ohjelmistokokoonpanot, integraatiot, tilaukset ja hallinnan – myös tulostuksenhallinnan – ja säästää yritykselle rahaa.

Sitäkin tärkeämpää on, että kumppani valvoo yrityksen kaupallista etua tarjoamalla sen käyttöön huippuluokan teknologiaa, jonka avulla yritys saa tärkeää tietoa ja pystyy suuntaamaan toimintaansa kohti tulevaisuutta.

Lue lisää Brotherin Managed Print Services (MPS) -palveluratkaisuista!

1 https://www.lasersresource.com/blog/office-printing-statistics

Lue lisää aiheesta Innovaatiot

Saatat pitää myös

Takaisin alkuun