Brother-tulostivat eivät jätä sinua pulaan

Kolme tapaa parantaa tulostimen luotettavuutta

Sanomattakin on selvää, että ammattimaisesti toimivan yrityksen on voitava luottaa laitteistoihinsa täysin.

Kun ajoneuvot, työkalut, puhelimet ja muut työssä tarvittavat välineet ovat kunnossa ja toimivat odotetusti, asiakkaat pysyvät tyytyväisinä ja työtä tulee lisää. On tärkeää käyttää ajantasaisia työvälineitä ja huoltaa niitä säännöllisesti, jotta ne eivät jätä pulaan pahimmalla mahdollisella hetkellä.
Vaikka tämä onkin monella tiedossa, tulostin  jää usein ilman asianmukaista huolenpitoa.

Tästä tärkeästä työkaverista on kuitenkin helppo pitää huolta ja varmistaa, että se tulostaa kuten pitääkin. Kun toimii näin, tulostinta ei tarvitse edes ajatella.

1. Käytä alkuperäisiä tarvikkeita
Olet mitä syöt, kuuluu sanonta. Se koskee myös tulostimia ja erityisesti niissä käytettäviä musteita ja väriaineita. Valitsitpa minkä merkkisen tulostimen tahansa, käytä siinä aina valmistajan alkuperäisiä tarvikkeita. Miksi? Koska ne on kehitetty tukemaan laitettasi. Alkuperäiset musteet ja väriaineet tuottavat aina paremman tulostusjäljen, mikä on välttämätöntä tärkeissä asiakirjoissa ja esittelymateriaaleissa. Laitetta varten suunniteltuja tarvikkeita käyttämällä pienennät myös laiterikkojen ja -vaurioiden riskiä ja parannat laitteen käytettävyyttä. Tulostin ei saa olla poissa käytöstä juuri kriittisellä hetkellä.

2. Turvaa selustasi
Myös kattava takuu on järkevä tapa huolehtia siitä, että jos tulostimeen tulee vika, se tulee korjatuksi nopeasti ja useimmissa tapauksissa ilmaiseksi. Kaikilla uusilla Brother-tulostimilla on vakiona kahden vuoden  takuu, joka kattaa viallisten laitteiden korjauksen tai vaihdon uuteen. Tätä perustakuuta voidaan laajentaa kolmivuotiseksi takuuksi rekisteröimällä tuote nettisivuillamme .   

3. Hanki pakettiratkaisu

Kun haluat tulostusratkaisun, joka hoitaa itse itsensä, valitse All in Box. Se on uusi tapa ostaa Brotherin tulostin ja kaikki kolmen vuoden tulostamiseen tarvittava. Lisäksi saat kolmen vuoden takuun. Miksi? Näin säästyy aikaa ja vaivaa, kun tarvikkeita ei tarvitse lähteä hakemaan eikä tulostimen korjaamista tarvitse miettiä. Samalla syntyy säästöjä, koska olet ostanut kerralla isomman erän.

Brother auttaa sinua keskittymään ydintoimintaasi tukemalla tulostustarpeitasi. Lue lisää aiheesta.
Lue lisää aiheesta Tehokkuus

Saatat pitää myös

Takaisin alkuun