1. Etusivu Brother
 2. Yritysratkaisut
 3. Brotherin resurssikeskus
 4. Blogi
 5. Tehokkuus
 6. 2020
 7. Brotherin päivitetty Pro Tape -valikoima ammattikäyttöön
Sähköasentaja kiinnittää tarraa

Brotherin päivitetty Pro Tape -valikoima ammattikäyttöön

Merkintätarrat ovat erittäin tärkeitä sähköasentajan työssä. Puuttuvat tai lukukelvottomat merkinnät voivat aiheuttaa rakennusprojektiin turvallisuuspuutteita ja viivästyksiä sekä vahingoittaa sähköasentajan mainetta.

Sähköasentajan työhön liittyy monenlaisia tehtäviä, joiden on täytettävä lainsäädännön vaatimukset. Siksi myös merkintätarroja koskevat vaatimukset ovat tiukat.

Toimme hiljattain markkinoille P-touch Pro Tape -sarjan, joka tarjoaa lujatekoiset, joustavat ja kustannustehokkaat ratkaisut sähköasentajille. Saatavilla on erilevyisiä ja -värisiä tarranauhoja, jotka täyttävät eri viranomaisvaatimukset.

Pro Tape -sarjan tarranauhoilla voi merkitä varoitus- ja muita kylttejä, valvonta- ja kytkinlaitteita, kaapelinippuja ja asennusputkia, kaapeleita ja johtimia, valaisimia, aurinkopaneeleja, sähköautojen latauspisteitä, ryhmäkeskuksia ja pääkatkaisimia, pistorasioita sekä yhteystietoja ja tietoja turvatestauksista.

Kestävät tarrat

Sähköalan kohteissa tarrat altistuvat vaativille olosuhteille. Riippumattoman testin mukaan Pro Tape -tarrasarjan pitävä liima pitää tarrat paikoillaan pidempään tasaisilla, kuvioiduilla ja jauhemaalatuilla pinnoilla verrattuna Brotherin vakiotarroihin. Siksi tarranauhat sopivat ihanteellisesti sähkötaulujen merkintöihin

A top-down view of six alternating brown and blue cables labelled in pairs with "1", "2", and "3".

Ammattilaistarpeisiin

Brotherin hiljattain uudelleen lanseeraamassa P-touch Pro Tape -tarrasarjassa on pitävä liima, joka sopii kaikkiin ammattilaisten merkintätarpeisiin. Sarja käsittää kuusi muuta tarratyyppiä eri käyttötarkoituksiin:

 • Joustava laminoitu merkintätarra on tarkoitettu kaapelien merkintään.
 • Kutistesukka on liimaton ja kiinnittyy kaapeliin lämmöllä kutistettaessa.
 • Laminoimattomat muotoon leikatut lipputarrat sopivat kuitukaapeille ja muille ohuille kaapeleille.
 • Itselaminoituvat tarrat pitävät tulostetun sisällön suojassa ja sinetöivät sen laminoidulla suojakerroksella. Sopivat paksuille kaapeleille, kuten CAT6A-kaapeleille.
 • Laminoitu turvatarra tuo lisäturvaa. Se ei liimaudu uudelleen kiinni, kun se on kerran irrotettu. Tarrasta näkee heti, jos siihen on kajottu.
 • Stensiilinauha sopii teollisuuskäyttöön. Nauhassa on lämpöherkkä kerros, joka mahdollistaa nesteiden, kuten musteen tai erikoiskemikaalien, kulun etsausprosessissa stensiilinauhan läpi.

Pysyviä merkintöjä - jokaisella kerralla

Brotherin laminoidut P-touch-tarrat on testattu perusteellisesti. Ne pysyvät paikoillaan ja säilyttävät luettavuutensa, vaikka niihin kohdistuisi hankausta, kemikaalialtistusta tai äärimmäisiä lämpötiloja.

Joustavissa merkintätarroissa ja laminoituvissa tarroissa on erikoisliima, joka kiinnittyy tiukasti kaareviin pintoihin, joiden halkaisija on vähintään 3 mm.

Pro Tape -tarranauhat on kehitetty toimimaan yhdessä sähköasentajille tarkoitettujen tarratulostimien kanssa. Kun tarratulostimessa käytetään Brotherin alkuperäistä tarranauhaa, saavutetaan paras tehokkuus ja parhaat tulokset, jotka täyttävät viranomaismääräykset.


Kattavat testitiedot: https://www.brother.eu/tze-data

 

Lue lisää aiheesta Tehokkuus

Saatat pitää myös

Takaisin alkuun