1. Etusivu Brother
 2. Yritysratkaisut
 3. Brotherin resurssikeskus
 4. Blogi
 5. Tehokkuus
 6. 2021
 7. Brotherin uusi itselaminoituva tarra ammattikäyttöön
En elektriker märker sladdar.

Brotherin uusi itselaminoituva tarra ammattikäyttöön

Verkkoinfrastruktuurin parissa työskenneltäessä tärkeä tehtävä on verkon toimintakunnon ylläpitäminen. Vian sattuessa se on saatava korjattua nopeasti.

Verkkoinfrastruktuurin parissa työskenneltäessä tärkeä tehtävä on verkon toimintakunnon ylläpitäminen. Vian sattuessa se on saatava korjattua nopeasti.

Aika on ratkaiseva tekijä ongelmien ratkaisemisessa ja verkon käyttökatkoissa, sillä jokainen menetetty sekunti voi tulla yritykselle kalliiksi. Verkon kohteiden selkeä ja johdonmukainen merkitseminen auttaa ratkomaan ongelmia tehokkaasti.

Brother on tuonut markkinoille uuden itselaminoituvan tarran, joka on lujatekoinen, joustava ja edullinen ratkaisu kohteiden merkitsemiseen.

Datakeskusten tarpeisiin kehitetty itselaminoituva tarra on osa Brotherin hiljattain tekemää P-touch Pro Tape -sarjan uudelleenlanseerausta.

Pro Tape -sarja sopii verkkoinfrastruktuurin merkintöihin: räkkien, paneelien, liitäntöjen, porttien, televiestintäliitäntöjen, optisten laitteiden, kaapelien, liitäntöjen välikaapelien ja virtajohtojen nimikoimiseen.

Yksi ratkaisu säästää aikaa ja rahaa

Uusi nauha laminoi tarran tulostuksen yhteydessä, jolloin tulostusaluetta ei enää tarvitse suojata. Näin merkintöjen tekeminen nopeutuu ja rahaa säästyy, kun CAT6A-kaapelin voi nimikoida Brotherin 24 mm nauhalla ilman tarvetta vaihtaa leveämpään nauhaan.

A close-up of three, light blue network cables with black-on-white labels

Ammattilaistarpeisiin

P-touch Pro Tape -valikoima sisältää kuusi muuta erilevyistä ja -väristä tarranauhatyyppiä:

 • Luja laminoitu tarra tasaisille, kuvioiduille ja jauhemaalatuille pinnoille.
 • Laminoimattomat muotoon leikatut lipputarrat sopivat kuitukaapeille ja muille ohuille kaapeleille.
 • Joustava laminoitu merkintätarra on tarkoitettu kaapelien merkintään.
 • Kutistesukka on liimaton ja kiinnittyy kaapeliin lämmöllä kutistettaessa.
 • Laminoitu turvatarra tuo lisäturvaa. Se ei liimaudu uudelleen kiinni, kun se on kerran irrotettu. Tarrasta näkee heti, jos siihen on kajottu.
 • Stensiilinauha sopii teollisuuskäyttöön. Nauhassa on lämpöherkkä kerros, joka mahdollistaa nesteiden, kuten musteen tai erikoiskemikaalien, kulun etsausprosessissa stensiilinauhan läpi.

Pysyviä merkintöjä. Joka kerta.

Brotherin laminoidut P-touch-tarrat on testattu perusteellisesti. Ne pysyvät paikoillaan ja säilyttävät luettavuutensa, vaikka niihin kohdistuisi hankausta, kemikaalialtistusta tai äärimmäisiä lämpötiloja.

Riippumattomien testien mukaan Pro Tape -tarrasarjan pitävä liima pitää tarrat paikoillaan kolme kertaa pidempään kuvioiduilla pinnoilla verrattuna Brotherin vakiotarroihin. Tarra on ihanteellinen valinta palvelinhuoneen merkintöihin.

Joustavissa merkintätarroissa ja laminoituvissa tarroissa on erikoisliima, joka kiinnittyy tiukasti kaareviin pintoihin, joiden halkaisija on vähintään 3 mm.

Lujatekoinen kutistesukka on lisäksi UL-hyväksytty ja täyttää UL224- ja VW-1-vaatimukset.

Käyttäjät voivat luottaa näihin tarroihin, sillä ne täyttävät verkkoinfrastruktuuria koskevien standardien ISO/IEC 14763-2 ja ANSI/TIA-606-C vaatimukset.

Kun valitset laitteeseesi Brotherin aidon tarranauhan, voit luottaa siihen, että laite ja tarranauha toimivat täydellisesti yhteen ja tuottavat vaatimukset täyttävät ja tehokkaat tulokset. Samalla myös turvaat tarratulostintasi.

Brotherin Pro Tape -sarja sopii useisiin ammattikäyttöön suunnattuihin tarratulostimiin.

 
Kattavat testitiedot: : www.brother.eu/tze-data
 

Lue lisää aiheesta Tehokkuus

Saatat pitää myös

Takaisin alkuun