1. Etusivu Brother
  2. Yritysratkaisut
  3. Brotherin resurssikeskus
  4. Blogi
  5. Ympäristö
  6. 2019
  7. Sitoutuneisuutta, luovuutta ja intohimoa itse asiaa kohtaan
Cool Earth hyväntekeväisyysjärjestö

Sitoutuminen, luovuus ja intohimo itse asiaa kohtaan

Kymmenen vuotta on pitkä aika, jonka aikana tapahtuu paljon. Brother Europe aloitti sademetsien suojeluun keskittyvän Cool Earth -hyväntekeväisyysjärjestön tukemisen vuonna 2008, jolloin nykyisiä tuotteita ja palveluita, kuten iPad, Uber ja Netflix ei ollut olemassakaan.

Teknologiset innovaatiot ovat mullistaneet kokemuksemme maailmasta kymmenen viime vuoden aikana, ja vastaavasti Brother ja Cool Earth ovat saaneet aikaan konkreettisia hyötyjä planeetallemme.
Siksi minua ilahduttaa aivan erityisesti se, että olemme päättäneet jatkaa Cool Earthin ja tämän tärkeän asian tukemista.
Latvustoja ja eläimiä: maapallon aarteita pelastamassa

Brotherista tuli vuonna 2008 Cool Earthin ensimmäinen yrityskumppani, ja yhteistyö on tuottanut paljon tuloksia. Ensin tuimme Asháninka-kansan kyliä Perussa, ja nyt teemme työtä myös Papua-Uuden-Guinean syrjäseutuja asuttavien yhteisöjen hyväksi.


Tuemme Cool Earthia palautus- ja kierrätysohjelmamme kautta: kun eurooppalaiset asiakkaamme palauttavat käytetyt muste- ja värikasettinsa, teemme lahjoituksen Cool Earthille. Lisäksi työntekijämme osallistuvat varainhankintatapahtumiin, jotta pystymme tukemaan järjestöä vieläkin enemmän.
Tukemme ansiosta Cool Earth on onnistunut suojelemaan tärkeitä sademetsiä, joissa elää ainutlaatuisia kasveja ja eläimiä, kuten Goura sclaterii -kyyhky ja silmälasikarhu. Työmme turvaa myös paikallisten yhteisöjen kulttuuria, elämäntapaa, kotia, ruoanlähdettä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.


Cool Earth on suojellut tukemme avulla reilut 4 000 hehtaaria sademetsää, säilyttänyt lähes 5 miljoonaa puuta hakkuilta ja estänyt yli 2,6 miljoonaa tonnia hiilidioksidia vapautumasta ilmakehään.

 

Luovuuteen perustuvaa yhteistyötä Brotherin ja Cool Earthin yhteistyön menestyksen salaisuus piilee mielestäni siinä, että luovuus on molemmissa organisaatioissa tärkeä kantava voima. Cool Earthin projektien tavoitteena on huolehtia ihmisten elinkeinosta ja suojella kallisarvoisia luonnonvaroja, kun taas Brother kehittää innovatiivista teknologiaa, ratkaisuja ja prosesseja, jotka pienentävät toimintamme ympäristövaikutuksia.

 

Pyrimme jatkuvasti parempaan aina futuristisista teknologioista, kuten vetypolttoainekennoista, pakkausmateriaalien ja raaka-aineiden käytön vähentämiseen.
Tavoitteemme on kehittää huippuluokan kierrätettävyyttämme entisestään, ja kehitämme parhaillaan kiertotalouteen liittyvää konseptia. Kun asiakkaamme eri puolilta Eurooppaa palauttavat käytetyt muste- ja värikasettinsa meille, kierrätyskumppanimme valmistavat niistä uusia värikasetteja tai kierrättävät ne raaka-aineiden ja energian säästämiseksi. Samalla teemme lahjoituksen Cool Earthille.

 

Meillä on myös tuotteita, joita ostamalla asiakkaamme voivat tukea Cool Earthia ja sen tukemia yhteisöjä. Olemme toimittaneet ompelukoneita Papua-Uuden-Guinean syrjäseudulla Gadaisussa sijaitsevalle yhteisölle. Aiomme lähettää alueelle myös drone-kuvausta tukevat AirScouter-virtuaalilasimme sademetsän latvusten tutkimiseen.

 
Cool Earth Director Matthew Owen and BIE Marketing Director Luc Godard
Cool Earth Director, Matthew Owen, and Brother International Europe Director of Marketing & CSR Officer, Luc Godard

At your side -filosofiamme on vastaisku lyhytnäköisyydelleCool Earthista kerrotaan, että sademetsien suojelutyö on liialti lyhytnäköisten korjaavien liikkeiden varassa, kun hyötyjen saaminen edellyttäisi pitkäjänteistä työskentelyä.
Siksi tunnenkin suurta ylpeyttä siitä, että yhteistyömme on strategista, vakaata ja kestävää. Siinä näkyy At your side -filosofiamme ydin.

 

Kun toimimme pitkäjänteisesti ja pitkän aikavälin strategisia suunnitelmia noudattaen, saamme aikaan tuloksia. Tämä pätee erityisesti hyväntekeväisyysjärjestöjen tukemiseen, sillä niiden toiminta edellyttää vakaata, jatkuvaa rahoitusta.

 

Cool Earthin toiminnan upeita tuloksia pohtiessani olen iloinen siitä, että Brother on sitoutunut tukemaan järjestöä myös tulevina vuosina ja odotan uusia saavutuksia innokkaasti.

 

Lue lisää yhteistyöstämme.

 

Lue lisää aiheesta Ympäristö

Saatat pitää myös

Takaisin alkuun