Lisätty ostoskoriin
  1. Etusivu Brother
  2. Tarra-, kuitti- ja etikettitulostus
  3. P-touch CUBE
  4. Tarranauhat ja satiininauhat

Rajattomasti mahdollisuuksia

Lukematon määrä tarra- ja satiininauhoja eri väriyhdistelminä, sekä erilaisia fontteja, joilla voit luoda juuri omanlaisesi merkinnät. Viimeistele luomuksesi halutessasi emojeilla!

Tarranauhavalikoimaa

Tarjolla runsaasti eri väri- ja materiaalivaihtoehtoja

Hempeitä pastellin sävyjä. Kirkkaita värejä. Metalli- ja glitteripintoja. Kauniita satiininauhoja. Valitse haluamasi laajasta valikoimasta - CUBE - 71 ja CUBE Plus 122 nauhavaihtoehtoa. P-touch CUBEn tarraleveys 12 mm ja CUBE Plus -mallien jopa 24 mm.


Eri fontteja

Luo oma tyylisi

Voit kustomoida tekstisi valitsemalla haluamasi fontin. Saatavilla on fontteja laidasta laitaan, perinteisistä tyylikkäisiin ja käsinkirjoitusta imitoiviin.


Käsisaippuan merkintä

Ilmaise itseäsi emojeilla

Lisää tarra- ja kangasnauhamerkintöihisi ripaus hauskuutta emojeilla ja symboleilla. Löydät varmasti haluamasi seuraavista kategorioista: emojit, eläimet, urheilu, perhe, koulu, ruoka/keittiö. Voit lisätä enintään kolme emojia tai symbolia yhteen merkintään.

Kestävillä laminoiduilla tarramerkinnöillä merkityt pakasterasiat

Laminoidut tarranauhat

Brotherin kestäviä laminoituja tarranauhoja löytyy useissa eri väreissä ja leveyksissä. Kestävän pinnoitteensa ansiosta tarrat kestävät seuraavaa:

  • Vettä (tarrat kestävät pesua lavuaareissa ja tiskikoneessa. Tarrat kestävät sadevettä ja niitä voidaan käyttää ulkona.).
  • Kemikaaleja (kuten kodinpuhdistusaineita ja muita kemikaaleja).
  • Pakastamista (sopivat käytettäväksi ruoansäilytysrasioissa pakastimessa).
  • Kuumuutta (tarrat kestävät astianpesukoneessa pesun ja niillä nimikoituja ruoansäilytysrasioita/astioita voi käyttää mikrossa*).
  • Hankausta (tarrat kestävät hankaussienen hankausta, esimerkiksi ruoansäilytysrasioita pestessä).
  • Auringonvaloa (tarroja voidaan käyttää ulkona useita vuosia, esimerkiksi puutarhassa).

 * Älä käytä hopeasävyisiä mattametallinauhoja mikroon laitettavissa ruoansäilytysrasioissa.

Musta teksti kultaisella kimaltavalla premium-tarranauhalla

Kimaltavat premium-tarranauhat

Kuviopohjaiset tarranauhat sopivat erinomaisesti lahjojen viimeistelyyn tai koristeluun, kuten häihin. Kimaltavat premium-tarranauhat eroavat vakionauhoista tyylikkäällä ja ylellisellä ilmeellään. Laminoidut tarrat ovat erittäin kestäviä jokapäiväisessä käytössä.

Mattapintaiset tarrat smoothiepulloissa

Mattapintaiset tarrat

Saatavana myös mattapintaisia tarranauhoja, jotka ovat yhtä laadukkaina ja kestävinä kuin tavalliset laminoidut tarranauhamme. Mattapintaisten tarranauhojen etu on se, että ne ovat valoisissa olosuhteissa helpompilukuisia. Saatavana 12 mm leveänä ja seuraavina värivaihtoehtoina:

Seuraa meitä Instagramissa

Tarrassa on musta teksti punavalkoruutukuvioidulla pohjalla

Kuviopohjaiset tarrat

Tee tarroistasi kiinnostavampia! Kuvioidut tarrat ovat erinomaisia kotona. Saatavana neljä vaihtoehtoa:

Lahjapaketti, jossa on keltainen solmuke ja Brotherin satiininauha

Satiininauhat

Viimeistele lahjasi henkilökohtaisella viestillä jonka tulostat satiininauhalle. Ylellisessä satiininauhassa on silkkinen tuntu, eikä kankaisena nauhana sisällä liimaa. Saatavana seuraavina väreinä:

Silitettävä kangasnauha, johon merkitty lapsen nimi

Silitettävät kangastarrat

Silitettävällä kangasnauhalla nimikoit urheiluvarusteet ja lastenvaatteet jotta ne eivät enää niin helposti häviä. Kangasnauhan erikoisvalmisteinen liima aktivoituu silitettäessä. Nimikoidut vaatteet voi pestä tavalliseen tapaan pyykinpesukoneessa ilman että merkintä irtoaisi.

Tutustu P-touch CUBE -tarratulostimeen sopiviin tarra- ja kangasnauhoihin