1. Etusivu Brother
  2. Tarratulostimet kuittien ja etikettien tulostamiseen
  3. QL-800-malliston etikettitulostimet
  4. QL800-malliston etikettitulostimien käyttökohteet
QL-800 Etikettitulostinmallisto

Näe se pieni ero - tulosta punaisena

Jälleenmyyjät löydät täältä

QL-800-malliston etikettitulostimien tarjoamat edut yrityksille

Toimisto

Toimisto

Tee mapeistasi helposti tunnistettavia ja tulosta kiireiseen postiin kiireellisyydestä kertova tarra käyttämällä jatkuvaa rullatarraa jolle voit tulostaa punaisena ja mustana. Voit tulostaa mustana myös jatkuvalle rullatarralle sekä valmiiksi muotoon leikatuille rullatarroille.

Käyttökohteita: osoitetarrat, kansioiden merkintä, varastolaatikoiden sisältö, kokoushuoneiden nimeäminen, hyllytarrat, toimistotarvikkeet ja tilapäiset opasteet.

QL-800 - osoitetarrat

Varastoissa on paljon merkintäkohteita

Toimitilapalvelut

Mustana ja punaisena tulostetut tarrat herättävät huomion. Luo räätälöidyt ja huomiota herättävät tilapäiset opasteet käyttämällä erityistä jatkuvaa rullatarraa, jolle voit tulostaa mustana ja punaisena: erinomainen turvaopasteiden tulostamiseen. Voit vaihtoehtoisesti tulostaa mustana kestävälle filmitarralle.

Käyttökohteita: tilapäiset opasteet sisätiloihin, vierailijakortit, toimistolaitteiden ja -kalusteiden merkintä.

QL-800 - toimitilojen opasteet

Labels on boxes in a warehouse

Postitukset ja varastot

Tulosta selkeitä ja näkyviä osoitetarroja sekä pakettien käsittelyohjeita vain muutamassa sekunnissa jatkuvalle rullatarralle, jolle voit tulostaa mustana ja punaisena. Näin takaat, että pakettisi sisältö säilyy ehjänä ja saapuu ajoissa perille.

Käyttökohteita: osoitetarrat, ohjeet pakettien käsittelyyn ("Särkyvää"), hyllymerkinnät varastohyllyihin, tuotteiden viivakoodit, lähetyslistat, vetolaatikot, inventointimerkinnät sekä tilapäiset sisällä tarvittavat opasteet.

QL-800 - postitus & varastot

Vaatemyymälöissä tulostetaan hintalappuja ja punaisella tulostettu hintatieto herättää huomion

Vähittäismyynti

Lisää myyntiäsi ja tulosta hintalaput sekä tarjousten alennusprosentit punaisella käyttäen erityistä jatkuvaa rullatarraa, jolle voidaan tulostaa mustana ja punaisena. QL-820NWBc etikettitulostin toimii myös itsenäisenä tarratulostimena LCD-kosketusnäytön ja lisävarusteena saatavan akun ansiosta - erinomainen myymäläkäyttöön.

Käyttökohteita: tuotetiedot, hintalaput, tarjous- ja erikoishinnat, viivakoodit (joilla tuotteet löytyvät varastosta) sekä tilapäiset sisätiloissa tarvittavat opasteet.

QL-820NWBc - vähittäismyynti

Ruokakaupan juustotiski ja lasinen purkki, johon allergeenit on tulostettu punaisella

Elintarviketeollisuus

Luo huomiota herättävät tulosteet elintarvikkeisiin käyttämällä erityistä jatkuvaa rullatarraa ja korosta ruokien sisältämät allergeenit sekä "Parasta ennen" -päiväykset tulostamalla ne punaisena. QL-820NWBc toimii itsenäisenä tarratulostimena joten voit tulostaa tarroja LCD-kosketuspanelin kautta ruoan valmistuspaikalla.

Käyttökohteita: ruokien allergeenien ja valmistuspäivien merkinnät, tuote- ja hintatiedot, jääkaapin hyllyjen sisällöt sekä viivakoodit.

QL-820NWBc - Elintarvikemerkintä

QL800 etikettitulostimella tulostettu vierailijakortti

Vierailijoiden hallinta

Paranna vierailijoiden hallintaa ja tulosta vierailijakortit kaksivärisinä. Erityistä jatkuvaa rullatarraa käyttäen voit tulostaa mustana ja punaisena. Voit korostaa punaisella päivämäärää, kellonaikaa, kulkureittiä ja kokoontumispaikkoja hätätilanteiden, kuten tulipalon varalle. QL-810W, QL-820NWBc ja QL-820NWBcVM sisältävät vakiona langattoman verkkoliitännän, joten voit tulostaa tarroja kätevästi suoraan älypuhelimestasi tai tabletistasi mobiilisovellusta käyttäen.

Käyttökohteet: vierailijakortit, osoitetarrat sekä tilapäiset opasteet sisätiloihin.

QL-810W - vierailijoiden hallinta

QL-800 etikettitulostin

QL-800

Liität vain USB:llä tietokoneeseesi, niin voit tulostaa tarroja tai luoda uusia käyttämällä ilmaista tarrasuunnitteluohjelmaa.


QL-810Wc-etikettitulostin toimii langattomassa verkossa

QL-810Wc

Langattoman verkkoliitännän (WiFi) ja mobiilisovelluksen ansiosta voit tulostaa tarroja mistä tahansa ja monilla eri laitteilla.

Brother QL-820NWB etikettitulostin

QL-820NWBc / QL-820NWBcVM

WiFi, Bluetooth ja kiinteä verkkoyhteys, sekä mahdollisuus käyttää laitetta itsenäisenä tarratulostimena mobiilisti.