Brother iLink&Label -sovellus

Applen iPhonella tai iPadilla voit ladata kaapelitunnisteita, jotka on tallennettu Fluke Networks LinkWare Live -projektiisi ja siirtää ne langattomasti tarratulostimeesi. Sitten vain valitset haluamasi kaapelitarrat paikan päällä ja pääset nopeasti merkkaamaat tarvittavat kaapelit. Kannettavaa tietokonetta tai kiinteää verkkoyhteyttä ei tarvita.

Yhteensopivat tarratulostimet:
PT-E550WVP, PT-E550WSP, PT-E550WNIVP, PT-E560BTVP ja PT-E560BTSP

Verkkoasentaja käyttää Brotherin iLink&Label -sovellusta älypuhelimellaan

Säästät aikaa ja virheet vähenevät

Linkittämällä Fluke Networks Linkware Live -ohjelmistoon jo tallennettuihin tietoihin säästät aikaa, sillä sinun ei tarvitse syöttää samoja kaapelitunnisteita manuaalisesti tarratulostimen näppäimistöllä. Tarroittamisesta tulee sujuvaa ja voit unohtaa väärinkirjoitetut tunnistusmerkinnät.

Miksi et lataisi ilmaista sovellusta jo tänään?

Asentaja valitsee PT-E550W-tarratulostimestaan tulostettavat verkkokaapelitunnisteet

Kaapelitunnisteiden lataus vie vain hetken

Asenna ensin sovellus ja kirjaudu sitten Fluke Networks Linkware Liveen omilla tunnuksillasi (käyttäjätunnus ja salasana). Sitten vain valitset kaapelitunnisteet ja siirrät ne tarratulostimeesi. Toimi näin:

• Valitse projektistasi halutut kaapelitunnisteet ja napauta "Download" ladataksesi ne sovellukseen.
  • Valitse haluamasi kaapelitunnistelistaus ja napauta "Send" siirtääksesi ne langattomasti tarratulostimeen.
  • Siinä kaikki! Kaapelitunnisteesi on nyt tallennettu PT-E560BTVP-, PT-E560BTSP-, PT-E550WVP-, PT-E550WSP- tai PT-E550WNIVP-tarratulostimesi muistiin.

Brother TZe-SL251 black on white self-laminating identification labels applied to CAT5e and CAT6A network and patch cables

Tulosta kaapelitunnisteesi tarroiksi

Kaapelitunnisteesi on tallennettu muistiin, joten tarvitset vain tarratulostimen.

Valitse tarratulostimesta kaapelitarratoiminto ja määritä asetukset käyttämäsi kaapelityypin mukaan. Riittää, kun teet tämän kerran.

Tulosta tarrat valitsemalla tietokantapainike, jotta näet kaapelitunnisteet tarratulostimesi näytöllä. Valitse tämän jälkeen, haluatko tulostaa kaikki tarrat vai tietyn kaapelitarravalikoiman.

Tarrat tulostuvat pitkäksi ketjuksi, jossa ne säilyvät samassa järjestyksessä kuin ne tulostit. Näin sinun on helppo poimia juuri oikea tarra haluttua kaapelimerkintää varten.

Suosittelemme itselaminoituvia TZeSL-tarranauhoja kaapelimerkintään, sillä ne on suunniteltu juuri tähän käyttötarkoitukseen.

Älypuhelin on valmis siirtämään uusia kaapelitunnisteita Brotherin PT-E550W-tarratulostimeen

Pitää kaapelitunnisteesi ajan tasalla

Päivittyikö yrityksesi verkkoinfra uusin kaapelitarroin tai olemassa olevia kaapelitunnisteita muutettiin? Ei hätää, Brother iLink&Label -sovelluksella pääset näppärästi lataamaan viimeisimmät kaapelitunnisteet Linkware Live -projektistasi PT-E560BTVP-, PT-E560BTSP-, PT-E550WVP-, PTE550WSP- tai PT-E550WNIVP-tarratulostimeen. Sitten vain tulostat tarvittaessa uudelleen. Helppoa!