1. Etusivu Brother
  2. Tuki
  3. Brother laitteiden takuu

Takuutiedot - vakiotakuu

Me Brotherilla pyrimme "at your side" -mottomme mukaisesti tarjoamaan parasta mahdollista asiakastukea. Tuemme tätä tarjoamalla monille laitteillemme laajennetun takuun.

Laajennetun takuun voimassaolo edellyttää, että laite on Pohjoismaissa* myytävä laite ja siten Brother Finlandin maahantuoma. Useimmissa tapauksissa laite tulee rekisteröidä sivuillamme 60 päivän sisällä ostopäivästä.

SWAP-laitevaihtotakuu lyhyesti

Jopa Brother-laitteisiin voi joskus tulla toimintahäiriö. Jos tarvitset tulostintasi päivittäin, voi olla erittäin hankalaa selvitä työtehtävistä sillä aikaa, kun tulostintasi korjataan. Siksi tarjoamme monille laitteillemme ilmaisen SWAP-laitevaihtotakuun. Lyhyesti tämä tarkoittaa sitä, että vaihdamme rikkoutuneen laitteesi. Saat tilalle samanlaisen tai vastaavan laitteen 2-4 työpäivässä! SWAP-laitevaihto edellyttää, että laitetta on käytetty käyttöoppaan mukaisesti ja siinä on käytetty ainostaan Brotherin alkuperäisiä tarvikkeita. Mikäli nämä ehdot eivät täyty, mitätöityvät SWAP-laitevaihto ja laajempi takuu.

SWAP-laitevaihtotakuu tarjoaa sinulle veloituksetta seuraavat edut:

• Puhelintuen laitteen käyttöön liittyvien ongelmien ja kysymysten ratkaisemiseksi
  • Laitteen vaihtamisen, mikäli ongelma ei ratkea puhelimitse

Ota ongelmatilanteessa yhteyttä Brother-tukeen ja kerro laitteestasi seuraavat tiedot:

• Ilmoita meille laitteesi malli, sarjanumero ja kuvaile ongelma
  • Selvitä huoltoteknikon kanssa, onko kyse virheestä, jonka pystyt itse korjaamaan (käyttövirhe tai loppuneet värikasetit) vai onko kyse valmistusvirheestä, joka korjataan SWAP-laitevaihtotakuuna.

SWAP-laitevaihtotakuuseen eivät sisälly:

• Tietokoneen asennus/vianetsintä
  • Tuotteen ylläpito, tulostustarvikkeiden vaihtaminen, normaalista käytöstä johtuva osien kuluminen ja käyttövirheet
  • Tietojen tallennus uuteen koneeseen, kuten esimerkiksi faksinumeroiden tallentaminen
*Tieto Pohjoismaiden markkinoille tarkoitetusta laitteesta löytyy tuotepakkauksesta. Pohjoismaiden ulkopuolisilla laitteilla on 1 vuoden takuu. Kuluttajana saat jälleenmyyjältäsi laitteellesi aina 2 vuoden takuuajan.

Tällä laitteella on kolmen vuoden takuu
Saat tälle laitteelle kolmen vuoden takuun, kun rekisteröit tuotteesi sivuillamme.
Tällä laitteella on 3 vuoden takuu. SWAP-laitevaihtotakuu ensimmäisen vuoden ajan. Edellyttää, että tuote rekisteröidään sivuillamme.
Tällä laitteella on 3 vuoden SWAP laitevaihtotakuu. Edellyttää, että tuote rekisteröidään sivuillamme.

Tämä takuuaika koskee P-touch-tarratulostimia, QL- ja TD-etikettitulostimia, TJ-teollisuustarratulostimia, VC-neliväritarra- ja valokuvatulostinta, RJ-kuitti- ja etikettitulostimia sekä PJ-mobiilitulostimia. Laite tulee toimittaa korjattavaksi valtuutettuun Brother-huoltoliikkeeseen. Lähimmän huoltoliikkeen löydät täältä

Tämä takuuaika koskee tiettyjä pienille ja suurille volyymeille suunnattuja tulostimia ja monitoimilaitteita sekä skannereita. Laite tulee toimittaa korjattavaksi valtuutettuun Brother-huoltoliikkeeseen. Lähimmän huoltoliikkeen löydät täältä

Tämä takuuaika koskee tiettyjä pienille tulostusvolyymeille suunnattuja tulostimia ja monitoimilaitteita. Laitteilla on SWAP-laitevaihtotakuu ensimmäisen vuoden ajan. Toisen ja kolmannen takuuvuoden aikana laite tulee toimittaa korjattavaksi valtuutettuun Brother-huoltoliikkeeseen. Lähimmän huoltoliikkeen löydät täältä

Tämä takuuaika koskee tiettyjä suurille tulostusvolyymeille suunnattuja tulostimia ja monitoimilaitteita. Laitteilla on SWAP-laitevaihtotakuu koko takuuajan.

Extended warranties

Haluatko lisäturvaa pidemmällä takuuajalla?

Sinulla on mahdollisuus pidentää laitteesi takuuaikaa jopa 5 vuoteen*. Saat myös teknisen tuen laitteellesi koko sen elinkaaren ajan.

Voit hankkia laajemman takuuhuoltopaketin* edullisesti Brother-jälleenmyyjältäsi, ainut edellytys on, että olet rekisteröinyt laitteesi sivuillamme 60 päivän sisällä ostopäivästä. Laitteesi takuu on voimassa jopa 5 vuotta, sisältää kuluvien osien vaihdon koko takuuajan ja puhelintuen aukioloaikojemme puitteissa. Tietenkin myös vaihdamme tai korjaamme laitteesi sen rikkoutuessa.

Kysy lisää Brother-jälleenmyyjältäsi.

*Edellyttää, että rekisteröit Brother-laitteesi sivuillamme 60 päivän sisällä ostopäivästä.

Brotherin SWAP-takuupaketti (TD/RJ/PJ/TJ)

SWAP | TD/RJ/PJ/TJ

SWAP Plus

SWAPplus

Brotherin Premium Onsite SWAP -takuu (TD/RJ/PJ/TJ)

Premium Onsite SWAP | TD/RJ/PJ/TJ

Brother Premium Onsite SWAP

Premium Onsite SWAP

SWAP (TD/RJ/PJ/TJ) -takuupaketti tarjoaa Brotherin asiakkaille lisäturvaa ja parhaat mahdolliset käyttöolosuhteet. Tämä takuupaketti tarjoaa mahdollisuuden pidentää valitsemasi etiketti- tai tarratulostimen takuuajan 48 tai 60 kuukauteen.

SWAP (TD/RJ/PJ/TJ) -takuupaketin edut:

• Puhelintuki laitteen käyttöön liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi
  • Laitevaihto* mikäli ongelma ei ratkea puhelimitse
  • Vastaus huoltopyyntöön alle 8 tunnissa**
* Edellyttää, että laitetta on käytetty käyttöoppaan mukaisesti.
** Brother Finlandin aukioloaikoina..
Tutustu SWAP (TD/RJ/PJ/TJ) -takuupakettien käyttöehtoihin

Premium Onsite SWAP (TD/RJ/PJ/TJ) -takuupaketti tarjoaa Brotherin asiakkaille huippuluokan palvelutason ja parhaat mahdlliset käyttöolosuhteet. Tämä takuupaketti tarjoaa mahdollisuuden pidentää valitsemasi etiketti- tai tarratulostimen takuuajan 36, 48 tai 60 kuukauteen.

Premium Onsite SWAP (TD/RJ/PJ/TJ) -takuupaketin edut:

• Puhelintuki laitteen käyttöön liittyvien kysymysten ja ongelmien ratkaisemiseksi
  • Laitevaihto*, mikäli ongelma ei ratkea puhelimitse
  • Vastaus huoltopyyntöön alle 8 tunnissa**
  • Sisältää laitekonfiguroinnin ja/tai laitevaihdon asiakkaan tiloissa Brotherin valtuutetun huoltokumppanin toimesta
* Edellyttää, että laitetta on käytetty käyttöoppaan mukaisesti.
** Brother Finlandin aukioloaikoina.
Tutustu Premium Onsite SWAP (TD/RJ/PJ/TJ) -takuupakettien käyttöehtoihin

SWAPplus-takuupaketti auttaa asiakkaitamme keskittymään tärkeimpään eli kasvattamaan liiketoimintaansa. Tämä takuulaajennus tarjoaa asiakkaillemme paremmat takuuehdot ja mahdollisuuden pidentää laitteiden takuuaikaa 36, 48 tai 60 kuukautta.

SWAPplus-takuupaketti tarjoaa seuraavat edut:

• Puhelintuki laitteesi käyttöön liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi
  • Laitevaihto*, mikäli ongelma ei ratkea puhelimitse
  • Vastaus huoltopyyntöön alle 8 tunnissa**
  • Takuupaketti sisältää kaikki huoltoon liittyvät varaosat ilman tulostusmäärärajoituksia
*Edellyttää alkuperäisten Brother-tarvikkeiden käyttämistä ja että laitetta on käytetty käyttöoppaan mukaisesti.
**Brother Finlandin aukioloaikoina.

Tutustu SWAPplus -takuupakettien käyttöehtoihin

Premium Onsite SWAP -takuupaketti tuo huoltopalvelun uudelle tasolle ja tarjoaa asiakkaillemme parhaat mahdolliset käyttöolosuhteet. Tällä takuulaajennuksella saat asiakkaanamme parhaat mahdolliset takuuehdot ja voit pidentää laitteesi takuuaikaa valintasi mukaan 36, 48 tai 60 kuukautta.

Premium Onsite SWAP -takuupaketin edut:

• Puhelintuki laitteesi käyttöön liittyvien kysymysten ja ongelmien ratkaisemiseksi
  • Laitevaihto*, mikäli ongelma ei ratkea puhelimitse
  • Vastaus huoltopyyntöön alle 8 tunnissa**
  • Sisältää Onsite-huoltokäynnit sekä kaikki tarvittavat huoltoon liittyvät varaosat ilman tulostusmäärärajoituksia
*Edellyttää alkuperäisten Brother-tarvikkeiden käyttämistä ja että laitetta on käytetty käyttöoppaan mukaisesti.
**Brother Finlandin aukioloaikoina.

Tutustu Premium Onsite SWAP -takuupakettien käyttöehtoihin

Takuupakettien vertailu

Takuupakettien yleiskatsaus

Vasemmalla oleva kuva tarjoaa yleiskatsauksen takuupakettiemme sisällöstä.
Löydät taulukosta tärkeimmät eroavaisuudet ja voit valita haluamasi.

Arkisin Brother Finlandin aukioloaikoina.
2 Edellyttää laitteen käyttöä käyttöoppaan mukaisesti ja että siinä on käytetty
  vain Brotherin alkuperäisiä tarvikkeita.
3 Edellyttää laitteen käyttöä käyttöoppaan mukaisesti.