Lisätty ostoskoriin

Usein kysytyt kysymykset

Asiakkaat kierrättävät tyhjät Brother-värikasettinsa kaikkialla Euroopassa. Meillä on Euroopassa kaksi kierrätystehdasta, toinen Pohjois-Walesissa ja toinen Slovakiassa. Käytämme keskitettyä Alankomaissa sijaitsevaa kierrätysjärjestelmää, sekä kulloisenkin maan paikallista postia. Tämän ansiosta kierrätetyt värikasetit saapuvat meille yhtenä toimituksena erillisten pakettien sijaan vähentäen huomattavasti kuljetuksen aiheuttamia päästöjä.  

Royal Mail ja Spring Global Mail / PostNL ovat solmineet sopimuksen värikasettien kierrättämisestä Cycleonin kautta (kansainvälinen logistiikkaratkaisu). Joten paikallisen postin on hyväksyttävä kierrätettävän värikasettisi pakkaus, vaikka siinä on ulkomaan postiosoite.

Huomasit varmaankin, että värikasettisi pakkauksessa oleva esite sisälsi myös tulliselvityslomakkeen. Tämä tarvitaan vain Sveitsissä ja Norjassa, joten sinun ei tarvitse sitä täyttää. 

Voit käyttää samaa kierrätyslomaketta kuin värikaseteille ja ladata sen sivuiltamme. Kiinnität vain osoitekortin tarvikkeesi pakkaukseen (käytä uuden rumpuyksikkösi pakkausta ja pakkausmateriaalia) ja vie paketti postiin. 
Laitteiden säädöstenmukaisuus

Laitteet ja säädöstenmukaisuus

Lue lisää

Katso video värikasetin matkasta kierrätykseen
Arvot ja filosofia

Brotherin arvot
ja filosofia

Lue lisää

Katso video ja näet miten tehokas pakkaustapa vähentää osaltaan ympäristökuormitusta
Cool Earth

Cool Earth-
yhteistyö

Lue lisää

Katso video ja näet miten energiatehokas valmiustila -tekniikka kehitettiin