1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Ympäristö, kierrättäminen ja kestävä kehitys
  4. Brother ja kiertotalous

 

Mitä on kiertotalous?

Kiertotaloudessa pyritään pois osta-käytä-hävitä -mallista ja tarkastellaan, miten jätettä voidaan vähentää pidentämällä käyttöikää ja käyttämällä uudelleen tai uudella tavalla, sekä kierrättämällä.  

Haluamme tehdä kestävän valinnan helpoksi. Tehtävämme on valmistaa kestäviä ja pitkäikäisiä, energiatehokkaita tuotteita, jotka voidaan korjata ja käyttää uudelleen, sekä kierrättää. Seuraavassa joitakin asioita, joita me Brotherilla teemme kiertotalouden saavuttamiseksi. 

Brother colleagues in a factory with products

Voit kierrättää Brother-tarvikkeesi veloituksetta

Voit tehdä oman osasi kiertotalouden puolesta ja palauttaa käytetyt muste- ja laserkasettisi veloituksetta kierrätykseen. Kierrättämällä autat omalta osaltasi meitä minimoimaan ympäristövaikutustamme. Kierrätä jo tänään. 

Kierrätä ilmaiseksi
Multiple colours of Brother LC3237 ink cartridges

 

Brotherin alkuperäiset tulostustarvikkeet 

Brother-tulostimet on suunniteltu toimimaan alkuperäisillä tulostustarvikkeilla, jotta jätettä ja ympäristövaikutuksia syntyy vähemmän. Alkuperäisten tulostustarvikkeiden käyttäminen vähentää energiankulutusta ja takaa parhaan mahdollisen tulostuslaadun. 

Tilaa alkuperäisiä tarvikkeita
Woman sat at desk on a laptop sliming with a shelf in the background and green plants

Yhteiskuntavastuu

Brother on maailmanlaajuisesti sitoutunut saavuttamaan useita YK:n kestävän kehityksen tavoitteita (SDG). Velvollisuutemme on tehdä oma osamme ympäristön ja kestävän kehityksen puolesta.

Lue lisää yhteiskuntavastuustamme
Three Brother technicians in a factory looking at a Brother toner

Tuotteet ja vaatimustenmukaisuus

Brother noudattaa kaikkia lakisääteisiä vaatimuksia ja varmistaa, että kaikki tuotteemme ovat kestäviä ja korkealaatuisia.

 

Lue lisää vaatimustenmukaisuudesta
A woman looking and drawing on a map with others in the background

Brotherin arvot ja filosofia

Brother on sitoutunut toimimaan vastuullisesti, eettisesti ja kestävää kehitystä tukien. Tätä toteutetaan yrityksemme toimintaperiaatteiden, hyvien käytäntöjen ja maailmanlaajuisen Brother Group Global Charter -ohjeistuksen mukaisesti.

Arvot ja filosofia | Lue lisää!