Lisätty ostoskoriin

ADS-2800W - langaton asiakirjaskanneri

Langaton skanneri ammattitasoisin ohjelmin

760,31 € Sisältäen ALV:n

Nopea 2-puolinen skannaus (40 sivua/min / 80 kuvaa/min)

Gigatavun kiinteä verkkoliitäntä, USB 2.0 liitäntä ja WiFi-yhteys

50 arkin skannauskapasiteetti. Skannaa kaikkea pitkästä paperisesta asiakirjasta muovisiin kortteihin.

Tuotetiedot

ADS2800W_main

9,3 cm leveä värillinen LCD-kosketusnäyttö toimintolukolla

Täynnä edistyksellisiä kuvankäsittelyominaisuuksia sekä TWAIN, ISIS, WIA, ICA ja SANE ajurit takaavat optimaalisen toiminnan

Veloituksetta mukana kattava ohjelmistopaketti: ABBYY FineReader Sprint, ABBYY PDF Transformer+ ja Nuance PaperPort

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea 2-puolinen skannaus (40 sivua/min / 80 kuvaa/min)
 • Gigatavun kiinteä verkkoliitäntä, USB 2.0 liitäntä ja WiFi-yhteys
 • 50 arkin skannauskapasiteetti. Skannaa kaikkea pitkästä paperisesta asiakirjasta muovisiin kortteihin.
 • 9,3 cm leveä värillinen LCD-kosketusnäyttö toimintolukolla
 • Täynnä edistyksellisiä kuvankäsittelyominaisuuksia sekä TWAIN, ISIS, WIA, ICA ja SANE ajurit takaavat optimaalisen toiminnan
 • Veloituksetta mukana kattava ohjelmistopaketti: ABBYY FineReader Sprint, ABBYY PDF Transformer+ ja Nuance PaperPort

Tuotekuvaus

Brother ADS-2800W verkkoskanneri on täynnä käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia kuten värillinen LCD-kosketusnäyttö ja langaton verkkoyhteys. Tällä skannerilla voit skannata pilvipalveluihin ja sähköpostin liitteeksi erittäin nopeasti ja säästät aikaasi muihin tärkeisiin työtehtäviin. 

Monille eri asiakirjatyypeille, ajureille ja käyttöjärjestelmille soveltuva ADS-2800W skanneri tarjoaa lisäksi tehokkaan ja käyttäjäystävällisen ohjelmiston ammattikäyttöön. Tällä kestävällä skannerilla voidaan skannata jopa 3000 arkkia päivässä joten se sopii erinomaisesti toimistokäyttöön ja luotettavaan paperisten asiakirjojen digitointiin.  

Tukee seuraavia

 • Toimii langattomasti
 • Kofax VRS sertifioitu
 • ISIS-tuki

Tekniset tiedot

Yleiset

Käyttötyyppi Työpöytä
Näyttö Värikosketusnäyttö
Näytön koko 9,3 cm

Yhdistettävyys

USB-liitäntä Hi-Speed 2.0
Kiinteä verkkoliitäntä Kyllä
Langaton verkkoliitäntä Kyllä

Mitat ja painot

Pakkaus 382(l) x 254(s) x 330(K) mm
Laite 306(l)x 258(s)x 250(k) mm
Pakkaus 6,3 kg
Paino 4,55 kg

Virrankulutus

Käyttö 27 wattia
Sammutettu 0.12 wattia

Ympäristö

Käyttökosteus 20 - 80%
Käyttölämpötila 5 - 35°C
Ääniteho 64,3 dB* (*viimeisimmällä ohjelmistopäivityksellä)
Äänenpaine 51 dB* (*viimeisimmällä ohjelmistopäivityksellä)

Laitteen mukana

Muut Skanneri, verkkolaite, virtalähteen johto, USB 2.0 kaapeli, DVD, pika-asennusopas, turvaohjeet, takuutiedot.

Tulostusmateriaalin tekniset tiedot

Tyypit ja koot Plain Paper, Thin Paper, Thick Paper, Recycled Paper, Business Card, Plastic Card
Painot 27-413 g
ADS:n tulostusmateriaalikoot Leveys 51-215,9 mm. Pituus 51-297 mm.

Verkkoyhteydet

Verkkoprotokollat IPv4 - ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA(Auto IP), WINS/NetBIOS name resolution, DNS Resolver, mDNS, LLMNR responder, Custom Raw Port/Port9100, SMTP Client, FTP Client and Server, LDAP Client, CIFS Client, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, ICMP, Web Services (Scan), SNTP Client. IPv6* - NDP, RA, DNS resolver, mDNS, LLMNR responder, Custom Raw, Port/Port9100, SMTP Client, FTP Client and Server, LDAP Client, CIFS Client, TELNET Server, SNMPv1/v2c/ v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, ICMPv6, Web Services (Scan), SNTP Client. (*with latest firmware update)
Kiinteä verkkoliitäntä 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T
Kiinteän verkon suojaus SMTP-AUTH, SSL/TLS (HTTPS, SMTP), SNMP v3, 802.1x (EAP-MD5, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos, IPsec
Langaton verkkoliitäntä IEEE 802.11b/g/n (Infrastructure Mode/Ad-hoc Mode). IEEE 802.11g (Wi-Fi Direct)
Langattoman verkon suojaus WEP 64/128 bit, WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (AES), SMTPAUTH, SSL/TLS (HTTPS, SMTP), SNMP v3, 802.1x (LEAP, EAP-FAST, PEAP, EAPTLS, EAP-TTLS), Kerberos, IPsec
IPv4 Kyllä
IPv4 Kyllä

Skannaus

Kaksipuolinen skannaus Kyllä
ADF 50
Interpoloitu skannaustarkkuus 1 200 x 1 200 dpi
Monisyötön tunnistin Kyllä
Paperianturi Kyllä
Skannaustarkkuus ADS:stä 600 x 600
TWAIN-yhteensopivuus Windows 8, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
A4-skannausnopeus 40 sivua/min* (*viimeisimmällä ohjelmistopäivityksellä)
Skannaustoiminnot Sähköpostin liitteeksi, tiedostoon, kuvaksi, verkkoon, OCR, SharePoint, USB:lle, pilvipalveluihin, FTP, SFTP, WS Scan, tulostimeen, haettavaksi PDF:ksi
Harmaasävyt 256 harmaasävyä
ICA-yhteensopivuus Kyllä, vain lataus
ISIS-yhteensopiva Kyllä
SANE-yhteensopivuus Kyllä
WIA-yhteensopivuus Kyllä

Ratkaisut

iPrint & Scan Kyllä

Takuu

Takuu 2 vuoden takuu
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Tuki ja esitteet

nainen istui kannettavan tietokoneen pöydällä

Ajurit ja lataukset

Lataa ja asenna viimeisimmät ajurit ja apuohjelmat Brother-laitteellesi.

Tutustu latauksiin

Lisätietoja tästä tuotteesta

Langaton ADS-2800W-työpöytäskanneri

ADS-2800W

ADS-2800W on todellinen verkkoskanneri, joka toimii ilman tietokonetta tai erillistä ohjelmistoa. Voit jakaa tietoa tiimien ja eri osastojen välillä helposti. ADS-2800W skannaa asiakirjasi suoraan verkkoon, sähköpostin liitteeksi, tiedostoksi, kuvaksi, SharePoint® palveluun, USB:lle tai OCR-tekstintunnistusohjelmaan.

ADS-2800W skanneri tarjoaa sekä kiinteän, että langattoman verkkoyhteyden lisäten tehokkuutta ja joustavuutta. Langattomuuden ansiosta ADS-2800W voidaan sijoittaa toimistossa mihin tahansa käytön kannalta kätevimpään paikkaan. Verkkolaitteemme tietoturva tuo mielenrauhaa IT-osastolle ja tarjoaa erinomaisen käytettävyyden skannerin käyttäjille.  

ADS-2800W tarjoamat TWAIN- ja ISIS-skanneriohjaimet parantavat ohjelmistojen välistä toimintaa ja kuvankäsittelyä. Kuvankäsittelytoiminnot valmistelevat ja selkeyttävät skannattuja asiakirjoja, parantaen skannattujen kuvien laatua tallennusta, muokkausta, jakamista ja OCR-tekstintunnistuksen vaatimuksia varten. Tämä varmistaa, että yrityksesi tärkeät asiakirjat ovat helposti luettavissa ja löydettävissä arkistosta hätätilanteen varalta. 

ADS-2800W on ideaali valinta pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Skannerissa on vakiona USB 2.0 -liitäntä, erittäin nopea skannaus, jopa 80 kuvaa (40 sivua) minuutissa ja 50 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite. 

Verkkoliitäntä

Verkkoskannerit

Verkkotoiminnot eivät vaadi ohjelmiston asentamista, joten Brother verkkoskannereilla voit skannata asiakirjasi suoraan skannerista moniin eri laitteisiin. Vain yhtä painiketta tai kosketusnäyttöä* käyttäen voit skannata asiakirjat tiimillesi tai osastollesi jaettavaksi. Helppoa, tehokasta ja parantaa työnkulkua!

 

*Kosketusnäyttö vain malleissa ADS-2800W ja ADS-3600W.

Kosketusnäyttö lyhytvalinnoin

Värillinen kosketusnäyttö

Värillistä kosketusnäyttöä käyttämällä voit lähettää skannatut asakirjasi helposti ja nopeasti ennalta määritettyihin kohteisiin. Säästät aikaa, kun usein toistuvat skannaustyöt hoituvat yksinkertaisemmin ja henkilökunnan opastamiseen kuluva aika vähenee.

Voit skannata suoraan suosikkikohteisiin, kuten osastosi tiedostoihin, sähköpostin liitteeksi tai OCR-teksintunnistusohjelmaan, joten rutiinityöt sujuvat helposti ja nopeasti. 

Brother Solutions Interface (BSI)


BSI on ohjelmistoalusta joka mahdollistaa kolmansien osapuolten ohjelmistokehittäjille räätälöityjen ratkaisujen luomisen tai integroinnin Brother laitteisiin. Mahdollisuus luoda räätälöityjä valikkoja ja ikkunoita tarjoaa uusia mahdollisuuksia - auttaen asiakkaita parantamaan työnkulkua ja alentamaan kustannuksia.  

Suojatun toiminnon lukko

Suojatun toiminnon lukko (SFL)

 

SFL on turvatoiminto jolla voidaan palveluasetuksia muuttamalla estää tai vapauttaa käyttäjien käyttöoikeuksia. Siinä on myös julkinen asetus, joka sallii kaikki toiminnot. Toimintolukko antaa ylläpitäjille mahdollisuuden rajata skannerin toimintoja käyttäjätasolla, joten tietoturva säilyy ja laitteiden käyttöä voidaan hallita. 

USB-isäntä

USB Host -liitäntä

USB Host -liitännän ansiosta voit liittää skanneriin jopa 64 Gt ulkoisen muistin.

Sujuvaan paperinkäsittelyyn

Ammattitasoinen paperinkäsittely

Tehokkaat ammattilaisille suunnatut työpöytäskannerit skannaavat monia erilaisia ja eripainoisia asiakirjoja. Automaattisella dokumentinsyöttölaitteella skannatut asiakirjat palautuvat kätevälle ulostulotasolle. 

Leveä asiakirjastoppari pinoaa asiakirjat siistiin pinoon helposti noudettavaksi ja nopeuttaa skannaukseen kuluvaa aikaa. Uostulotaso on kulmikas, jotta paperit liukuvat helposti pinoon ja riski asiakirjojen taittumiseen pienenee. Nämä pienet, mutta sitäkin tärkeämmät tekniset yksityiskohdat ovat juuri niitä asioita, jotka tekevät Brotherista skannauksen asiantuntijan.

Monisyöttötunnistin

Monisyöttötunnistin 

Ääniaaltoja hyödyntävä monisyöttötunnistin tunnistaa mahdolliset syöttöhäiriöt. Paperinkulku pysähtyy automaattisesti, käyttäjä saa virheilmoituksen ja voi oikaista asiakirjan. Näin riski asiakirjan vahingoittumiseen ja tiedon katoamiseen pienenee.

Edistyksellinen paperinsyöttömekanismi

Paperinsyöttömekanismin ansiosta asiakirjat skannautuvat erittäin luotettavasti yksi kerrallaan, vaikka skannaisit  useita erityyppisiä ja painoltaan erilaisia asiakirjoja.  

Asiakirjansuoritus

Edistykselliset kuvankäsittelyominaisuudet

 

Tehokkaat ja intuitiiviset toiminnot esikäsittelevät ja selkeyttävät skannausjälkeä parantaen skannattujen kuvien laatua tallennusta, muokkausta, jakamista ja tekstintunnistusta varten. Näin asiankirjan tulostamiseen kuluu vähemmän väriä, tiedostokoko on pienempi ja helposti jaettavissa, sekä pienikin teksti selkeää ja helppolukuista. Säästät myös aikaasi, kun asiakirjoja ei tarvitse valmistella tai korjata manuaalisesti, joten voit keskittyä tärkeämpiin työtehtäviin. 

 

Arvostelut ja arviot

ADS-2800W is rated 4.7 out of 5 by 13.
Rated 4 out of 5 by from Le scanner fonctionne, pas les softs J'ai acheté ce scanner en Aout 2020 pour scanner de vieille revues d'électronique, si sur beaucoup de revues il n'y a pas de problème, sur certaine qui ont des bordures très colorées avec le numéro de page, cela tronque les numéros de page avec l'utilitaire ControlCenter4 en AUTO, il a fallu passer en format A4 pour que cela fonctionne.
Date published: 2021-03-25
Rated 5 out of 5 by from Super produit!!! Super produit aux multiple fonctionnalités. Facilement paramétrable aux goûts et à l'utilisation de chacun.
Date published: 2020-11-16
Rated 4 out of 5 by from Facile à utiliser Très facile à installer et d’utilisation pratique… Un petit bémol, en cas de plantage il faut redémarrer l’ordinateur
Date published: 2020-06-01
Rated 5 out of 5 by from Très bon investissement Scanner pour usage professionnel, réponds parfaitement aux attentes avec possibilité de programmer des raccourcis lors de la numérisation ! Rapide, efficace, très bon achat je recommande
Date published: 2020-05-07
Rated 5 out of 5 by from Efficace Après plus de 6mois d’utilisation, je suis ravi de cet achat, ce scanner est ultra efficace sur les courriers assez long
Date published: 2020-05-07
Rated 5 out of 5 by from Spart mir kostbare Lebenszeit... Mein Steuerberater stellt alles auf digital um. Und ich kann viel Geld sparen, wenn ich alle Dokumente schon fertig eingescannt in seinen Online-Speicher hochlade. Mein alter Einzugscanner war dafür allerdings total ungeeignet, da ich hier viel nacharbeiten musste, das Gerät langsam war und die Daten per SD-Karte in den Rechner übertragen werden mussten. Das alles gehört nun dank dem ADS2800W der Vergangenheit an... Nach der Einrichtung und dem Anlegen von einem "Workflow" ist das Scannen und Ablegen jetzt mit genau einem einzigen Mausklick erledigt. Der Scanner kümmert sich um den Rest: * Erkennung der Mediengröße: Ob A4, A5 oder Thermobon: Alle Bilder werden perfekt zugeschnitten. * Entfernen von Hintergrundrauschen: Auf meinem alten Scanner war die Papiermaserung immer deutlich zu sehen und musste händisch mit einem Grafikprogramm durch Tontrennung entfernt werden. Der Brother macht das vollautomatisch! * Vorder- und Rückseite wird in einem Durchgang gescannt = halbe Arbeit und doppelte Geschwindigkeit. * Die Kantenverstärkung macht die Schrift gerade des Kleingedruckten deutlich besser zu lesen. * Leicht schräg eingezogene Dokumente werden automatisch senkrecht ausgerichtet * Große Bilder bei minimalen Dateigrößen: Im Schnitt ist eine 300 dpi A4 Seite nur 400k klein, aber gestochen scharf. Traumhaft, wie schnell und angenehm das Arbeiten mit diesem Dokumentenscanner abläuft. Zugegeben, das ist schon ein Luxusprodukt, aber jeder, der viel Zeit mit dem umständlichen Digitalisieren von Medien zubringen muss, sollte sich diesen Scanner gönnen!
Date published: 2020-03-07
Rated 5 out of 5 by from Estupendo escáner Muy satisfecha con la compra, comparé con varias marcas y aun siendo este más económico tiene funciones que los demás no tenían, como el doble cara automático o poder elegir entre red de cable o wifi, ya que trae las dos. Rápida instalación y su uso es fácil, cosa que se agradece. Recomendable.
Date published: 2019-09-24
Rated 5 out of 5 by from Schnelle und einfache Einrichtung Nach dem Unboxing haben wir einen halben Tag gebraucht, um die wesentlichen Profile mit Shortcuts einzurichten, das Mail-Verzeichnis zu füllen und die Berechtigungen im Netzwerk zu erteilen. Seitdem scannen wir produktiv unterschiedliche Dok.-Typen anhand der Shortcuts mit unterschiedlichen Parametern in verschiedene Netzwerkverzeichnisse - Besser geht's kaum!!
Date published: 2018-03-06
 • y_2022, m_6, d_30, h_22
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.32
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_13
 • loc_fi_FI, sid_ADS2800W, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_brother-uk
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getContent, 112ms
 • REVIEWS, PRODUCT
Takaisin alkuun