1. Etusivu
 2. Skannerit
 3. ADS-2800W

ADS-2800W

Langaton skanneri ammattitasoisin ohjelmin

646,36 € Sisältäen ALV:n
Lähin jälleenmyyjäsi

Yhteensopivuudet

 • Toimii langattomasti
 • Kofax VRS sertifioitu
 • ISIS-tuki
 • Energy Star -energiatehokkuusmerkintä

Brother ADS-2800W verkkoskanneri on täynnä käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia kuten värillinen LCD-kosketusnäyttö ja langaton verkkoyhteys. Tällä skannerilla voit skannata pilvipalveluihin ja sähköpostin liitteeksi erittäin nopeasti ja säästät aikaasi muihin tärkeisiin työtehtäviin. 

Monille eri asiakirjatyypeille, ajureille ja käyttöjärjestelmille soveltuva ADS-2800W skanneri tarjoaa lisäksi tehokkaan ja käyttäjäystävällisen ohjelmiston ammattikäyttöön. Tällä kestävällä skannerilla voidaan skannata jopa 3000 arkkia päivässä joten se sopii erinomaisesti toimistokäyttöön ja luotettavaan paperisten asiakirjojen digitointiin.  

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea 2-puolinen skannaus (30 sivua/min / 60 kuvaa/min)
 • Gigatavun kiinteä verkkoliitäntä, USB 2.0 liitäntä ja WiFi-yhteys
 • 50 arkin skannauskapasiteetti. Skannaa kaikkea pitkästä paperisesta asiakirjasta muovisiin kortteihin.
 • 9,3 cm leveä värillinen LCD-kosketusnäyttö toimintolukolla
 • Täynnä edistyksellisiä kuvankäsittelyominaisuuksia sekä TWAIN, ISIS, WIA, ICA ja SANE ajurit takaavat optimaalisen toiminnan
 • Veloituksetta mukana kattava ohjelmistopaketti: ABBYY FineReader Sprint, ABBYY PDF Transformer+ ja Nuance PaperPort

Yleiskatsaus

ADS-2800W

ADS-2800W on todellinen verkkoskanneri, joka toimii ilman tietokonetta tai erillistä ohjelmistoa. Voit jakaa tietoa tiimien ja eri osastojen välillä helposti. ADS-2800W skannaa asiakirjasi suoraan verkkoon, sähköpostin liitteeksi, tiedostoksi, kuvaksi, SharePoint® palveluun, USB:lle tai OCR-tekstintunnistusohjelmaan.

ADS-2800W skanneri tarjoaa sekä kiinteän, että langattoman verkkoyhteyden lisäten tehokkuutta ja joustavuutta. Langattomuuden ansiosta ADS-2800W voidaan sijoittaa toimistossa mihin tahansa käytön kannalta kätevimpään paikkaan. Verkkolaitteemme tietoturva tuo mielenrauhaa IT-osastolle ja tarjoaa erinomaisen käytettävyyden skannerin käyttäjille.  

ADS-2800W tarjoamat TWAIN- ja ISIS-skanneriohjaimet parantavat ohjelmistojen välistä toimintaa ja kuvankäsittelyä. Kuvankäsittelytoiminnot valmistelevat ja selkeyttävät skannattuja asiakirjoja, parantaen skannattujen kuvien laatua tallennusta, muokkausta, jakamista ja OCR-tekstintunnistuksen vaatimuksia varten. Tämä varmistaa, että yrityksesi tärkeät asiakirjat ovat helposti luettavissa ja löydettävissä arkistosta hätätilanteen varalta. 

ADS-2800W on ideaali valinta pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Skannerissa on vakiona USB 2.0 -liitäntä, erittäin nopea skannaus, jopa 60 kuvaa (30 sivua) minuutissa ja 50 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite. 

Verkkoskannerit

Verkkotoiminnot eivät vaadi ohjelmiston asentamista, joten Brother verkkoskannereilla voit skannata asiakirjasi suoraan skannerista moniin eri laitteisiin. Vain yhtä painiketta tai kosketusnäyttöä* käyttäen voit skannata asiakirjat tiimillesi tai osastollesi jaettavaksi. Helppoa, tehokasta ja parantaa työnkulkua!

 

*Kosketusnäyttö vain malleissa ADS-2800W ja ADS-3600W.

Värillinen kosketusnäyttö

Värillistä kosketusnäyttöä käyttämällä voit lähettää skannatut asakirjasi helposti ja nopeasti ennalta määritettyihin kohteisiin. Säästät aikaa, kun usein toistuvat skannaustyöt hoituvat yksinkertaisemmin ja henkilökunnan opastamiseen kuluva aika vähenee.

Voit skannata suoraan suosikkikohteisiin, kuten osastosi tiedostoihin, sähköpostin liitteeksi tai OCR-teksintunnistusohjelmaan, joten rutiinityöt sujuvat helposti ja nopeasti. 

Brother Solutions Interface (BSI)


BSI on ohjelmistoalusta joka mahdollistaa kolmansien osapuolten ohjelmistokehittäjille räätälöityjen ratkaisujen luomisen tai integroinnin Brother laitteisiin. Mahdollisuus luoda räätälöityjä valikkoja ja ikkunoita tarjoaa uusia mahdollisuuksia - auttaen asiakkaita parantamaan työnkulkua ja alentamaan kustannuksia.  

Suojatun toiminnon lukko (SFL)

 

SFL on turvatoiminto jolla voidaan palveluasetuksia muuttamalla estää tai vapauttaa käyttäjien käyttöoikeuksia. Siinä on myös julkinen asetus, joka sallii kaikki toiminnot. Toimintolukko antaa ylläpitäjille mahdollisuuden rajata skannerin toimintoja käyttäjätasolla, joten tietoturva säilyy ja laitteiden käyttöä voidaan hallita. 

USB Host -liitäntä

USB Host -liitännän ansiosta voit liittää skanneriin jopa 64 Gt ulkoisen muistin.

Ammattitasoinen paperinkäsittely

Tehokkaat ammattilaisille suunnatut työpöytäskannerit skannaavat monia erilaisia ja eripainoisia asiakirjoja. Automaattisella dokumentinsyöttölaitteella skannatut asiakirjat palautuvat kätevälle ulostulotasolle. 

Leveä asiakirjastoppari pinoaa asiakirjat siistiin pinoon helposti noudettavaksi ja nopeuttaa skannaukseen kuluvaa aikaa. Uostulotaso on kulmikas, jotta paperit liukuvat helposti pinoon ja riski asiakirjojen taittumiseen pienenee. Nämä pienet, mutta sitäkin tärkeämmät tekniset yksityiskohdat ovat juuri niitä asioita, jotka tekevät Brotherista skannauksen asiantuntijan.

Monisyöttötunnistin 

Ääniaaltoja hyödyntävä monisyöttötunnistin tunnistaa mahdolliset syöttöhäiriöt. Paperinkulku pysähtyy automaattisesti, käyttäjä saa virheilmoituksen ja voi oikaista asiakirjan. Näin riski asiakirjan vahingoittumiseen ja tiedon katoamiseen pienenee.

Edistyksellinen paperinsyöttömekanismi

Paperinsyöttömekanismin ansiosta asiakirjat skannautuvat erittäin luotettavasti yksi kerrallaan, vaikka skannaisit  useita erityyppisiä ja painoltaan erilaisia asiakirjoja.  

Edistykselliset kuvankäsittelyominaisuudet

 

Tehokkaat ja intuitiiviset toiminnot esikäsittelevät ja selkeyttävät skannausjälkeä parantaen skannattujen kuvien laatua tallennusta, muokkausta, jakamista ja tekstintunnistusta varten. Näin asiankirjan tulostamiseen kuluu vähemmän väriä, tiedostokoko on pienempi ja helposti jaettavissa, sekä pienikin teksti selkeää ja helppolukuista. Säästät myös aikaasi, kun asiakirjoja ei tarvitse valmistella tai korjata manuaalisesti, joten voit keskittyä tärkeämpiin työtehtäviin. 

 

Tekniset tiedot

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Käyttötyyppi Työpöytä
Näyttö Värikosketusnäyttö
Näytön koko 9.3cm
Monisyöttötunnistin Kyllä
RAM-muisti 512 Mt
USB-liitäntä Hi-Speed 2.0
Kiinteä verkkoliitäntä Yes
Langaton verkkoliitäntä Yes
Pakkaus W 382 x D 254 x H 330
Pakkaus Ger:6.2, UK:6.3, PAN-NOR:6.3, CEE-GEN:6.3 kg
Laite W 306 x D 258 x H 250
Paino 4.55 kg
Käyttö 27 wattia
Valmiustila 3.7 wattia
Lepotila 1.9 wattia
Sammutettu 0.12 wattia
Ääniteho 62.8 dB
Äänenpaine 50 dBA
Käyttökosteus 20 - 80%
Käyttölämpötila 5 - 35°C
Energy Star -ympäristömerkki Kyllä
Muut Scanner unit, AC Adapter, AC power supply cord, USB 2.0 cable, DVD, QuickStart Guide, Product Safety Guide, Warranty.
Tyypit ja koot Plain Paper, Thin Paper, Thick Paper, Recycled Paper, Business Card, Plastic Card (embossed up to 1.4 mm)
Painot 27 - 413 gsm
ADS:n tulostusmateriaalikoot Width : 51 to 215.9 mm. Length: 51 to 297 mm.
IPv4 Yes
Verkkoprotokollat ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA(Auto IP), WINS/NetBIOS name resolution, DNS Resolver, mDNS, LLMNR responder, Custom Raw Port/Port9100, SMTP Client, FTP Client and Server, LDAP Client, CIFS Client, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, ICMP, Web Services (Scan), SNTP Client
Kiinteä verkkoliitäntä 10Base-T/100Base-TX/1000Base-TGiga ethernet
Kiinteän verkon suojaus SMTP-AUTH, SSL/TLS (HTTPS, SMTP), SNMP v3 802.1x (EAP-MD5, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos, IPsec
Langaton verkkoliitäntä IEEE 802.11b/g/n (Infrastructure Mode/Ad-hoc Mode). IEEE 802.11g (Wi-Fi Direct)
Langattoman verkon suojaus SMTP-AUTH, SSL/TLS (HTTPS, SMTP), SNMP v3, 802.1x (LEAP, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos, Ipsec
Tuettu Windows® XP (vai 32 bit SP3), Windows® Vista, Windows® 7, Windows® 8, Windows® 10, *Windows® Server 2003 R2 SP2 (vain 32 bit), *Windows® Server 2008, *Windows® Server 2008 R2, *Windows® Server 2012, *Windows® Server 2012 R2 (*vain skanneriajuri).
Ohjelmisto toimitettu – Mac Brother Control Centre 2, ABBYY® FineReader Sprint v.12, Remote Set-up
Ohjelmisto toimitettu – Windows Brother Control Centre 4, Nuance® PaperPort 14 SE, ABBYY® FineReader Sprint v.12, ABBYY® PDF Transformer , Remote Set-up, BRAdmin Professional
Kaksipuolinen skannaus Kyllä
ADF 50
Skannaustoiminnot email, email server, File, Image, Network, OCR, SharePoint, USB Host, Cloud, FTP, SFTP, WS Scan, Apps, Printer, Searchable PDF
A4-väriskannausnopeus 30 sivua / min
Harmaasävyt 256 levels
ICA-yhteensopivuus Yes, Download only
Interpoloitu skannaustarkkuus 1 200 x 1 200 dpi
ISIS-yhteensopiva Yes
Monisyötön tunnistin Kyllä
Paperianturi Kyllä
SANE-yhteensopivuus Yes
Skannaustarkkuus ADS:stä 600 x 600
TWAIN-yhteensopivuus Mac OS X 10.6 tai uudempi, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
WIA-yhteensopivuus Yes
iPrint & Scan Kyllä
Takuu 12 months