1. Etusivu Brother
  2. Tehokkaat yritysratkaisut
  3. Ratkaisut tulostuksenhallintaan

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Paras tapa hallita tulostinta on rajoittaa sen käyttöoikeutta PIN-koodilla tai henkilökortinlukijalla. Tämä onnistuu helposti PrintSmart Secure Pro ohjelmalla ja suojatun toiminnon lukko -toiminnolla. Käyttäjille voidaan luoda yksilölliset kortit tai lisätä siru nykyisiin NFC-kortteihin, jotta heidän ei tarvitse syöttää PIN-koodia.
Kyllä. Tähän on useita vaihtoehtoja, yksi niistä on suojatun toiminnon lukko. Voit sen avulla rajata tiettyjen käyttäjien tulostus, faksaus, skannaus ja kopiointioikeutta. Käyttöoikeus rajataan yksilöllisellä PIN-koodilla tai NFC-kortinlukijalla, jonka jälkeen vain ne toiminnot ovat käytettävissä joihin kyseisellä henkilöllä on käyttöoikeus. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Brotherin PrintSmart Secure Pro -ohjelmaa tulostus- ja skannausoikeuksien hallinnoimiseen.
BRAdmin Professional -ohjelmalla tai vastaavalla et valitettavasti voi hallita laitteita, joissa ei ole verkkoyhteyttä. Näitä laitteita voidaan hallita BRPrint Auditor -ohjelmalla, joka asennetaan siihen tietokoneeseen, johon tulostin on liitetty USB- tai rinnakkaisliitännällä. BRPrint Auditor ohjelma kerää tulostimesi käyttöä koskevat tiedot ja siirtää tiedon BRAdmin Professional ohjelmaan samaan tapaan kuin verkkolaitteissa.
Ei tarvitse. Ohjattu tulostinohjaimen käyttöönotto (Driver Deployment Wizard) luo ajokelpoisen tiedoston, joka voidaan kopioida ja ajaa toiseen tietokoneeseen jotta se asentaa tulostinohjaimen automaattisesti. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Brotherin yleistä tulostinohjainta asennuksen automatisointiin. Joissain laitteissamme voidaan käyttää myös Microsoft® Installer (MSI) -asennusohjelmaa, joka automatisoi koko prosessin ja luo asennustiedoston joka siirtää tietokoneeseen Brotherin tulostinohjaimen ja ohjelmien lisäksi kaikki vaaditut asetusmuutokset.
Jos tulostimesi sijaitsevat eri paikoissa, voit asettaa tulostimen lähettämään sähköpostiraportteja valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen. Näin saat kaikki tarvittavat tiedot tulostusmääristä värikasettien riittoisuuteen suoraan sähköpostiisi oletpa missä tahansa.
Kyllä. Brother Solutions Interface (BSI) on avoin käyttöliittymä, joka mahdollistaa Brother-laitteen räätälöinnin. Voit muokata ohjauspaneelia näyttämään ne toiminnot jotka haluat, sekä miten ne toimivat.
Tulostuksenhallintapalvelut helppoon arkeen!

Brother at your side

Meillä on laaja valikoima erilaisia palveluita tulostuksenhallintaan, joten uskomme, että löydät parhaan ratkaisun juuri sinun yrityksellesi. Valikoimamme tarjoaa
 
  • Yksinkertaisen käyttöönoton.
  • Tulostuksenhallinnan ja tilastoinnin.
  • Maailmanlaajuisesti tunnetun brändin.