Lisätty ostoskoriin

Brother PJ763MFi A4-mobiilitulostin

 A4-mobiilitulostin Bluetooth-yhteydellä Apple iOS-laitteille

964,24 € Sisältäen ALV:n

Tukee seuraavia

 • Bluetooth
 • iPrint & Scan

Tulostaa tarjouksia, laskuja ja raportteja tehostaen liikkuvien myynti-, huolto-, logistiikka-, kuljetus- ja pelastusalan ammattilaisten työtä.

Bluetooth yhteyden ja USB-liitännän sisältävä PJ763MFi on helposti mukana kulkeva A4-tulostusratkaisu, joka mahtuu helposti salkkuun tai läppärilaukkuun.

Tämä malli tarjoaa helpon yhteyden Apple iOS-laitteisiin, sillä se tukee MFi Bluetooth protokollaa.

Lämpötulostustekniikkaa käyttävän tulostimen 300 dpi:n tulostustarkkuus takaa terävät tekstitulosteet, jotka tulostuvat 8 sivun minuuttinopeudella.

Laaja mobiili- ja työpöytälaitteiden käyttöjärjestelmätuki, joten PJ763MFi on helppo integroida omaan appsiisi ja sovellukseesi, sillä saatavana on monia eri SDK-vaihtoehtoja (ohjelmistonkehitystyökaluja).

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Tulostaa Bluetooth-yhteydellä Apple iPad ja iPhone -laitteista
 • 300 dpi tulostustarkkuus
 • Tulostaa jopa 8 sivua minuutissa
 • iOS, Android, Windows, Mac, Linux ja Citrix tuki
 • Lisävarusteena litiumioniakku
 • Saatavana lisävarusteita, kuten autoasennussarja, laturit sekä suojakotelo

Takuu

 • Tällä laitteella on 3 vuoden SWAP laitevaihtakuu. Edellyttää, että tuote rekisteröidään sivuillamme.

Yleiskatsaus

 

Service engineer with tablet PC printing

Erittäin tarkka PJ763MFi-mobiilitulostin iPad/iPhone käyttöön

Tämä kestävä tulostin on ideaali tulostusratkaisu myynnin/huollon, logistiikan/kuljetuksen sekä palo- ja pelastusalan ammattilaisille. Bluetooth-yhteys ja USB-liitäntä mahdollistavat näppärät yhteydet tabletteihin, älypuhelimiin, tietokoneisiin ja kannettaviin.

Tulostin voidaan helposti liittää Apple iOS -laitteisiin integroidun iAP(MFi) Bluetooth-profiilin ansiosta.

Kevyt ja kannettava tulostin ei ole kooltaan kuin hiukan A4-arkkia leveämpi, joten se on ideaali tulostusratkaisu joka kulkee helposti mukana laukussa, sekä voidaan kiinnittää ajoneuvoon tai muuhun käytön kannalta kätevään paikkaan osaksi mobiilia tulostusratkaisua.

PJ763MFi tulostaa jopa 8 sivua minuutissa, 300 dpi:n tulostustarkkuudella ja valinnan mukaan joko arkeille tai jatkuvalle paperirullalle, josta tuloste on helposti repäistävissä. Tulostaa jopa A4-koon arkeille, joka on ideaali laskujen, huoltoraporttien ja lähetyslistojen tulostamiseen.

Saatavana laaja valikoima lisävarusteita, joilla laitteesta voidaan räätälöidä käyttötarkoituksen mukainen tulostusratkaisu.

Korkealaatuista A4-tulostusta tien päällä

Brother PJ-sarjan mobiilitulostimet tarjoavat yrityksille luotettavan tavan A4-kokoisten asiakirjojen tulostamiseen juuri siellä missä niitä tarvitaan. Kokemus on osoittanut, että lämpösiirtotekniikka on ainut luotettava tulostustekniikka mobiiliin tulostamiseen. Laitteet toimivat ilman mustetta, värikasetteja tai värinauhoja, joten työntekijöiden ei tarvitse kuluttaa aikaa kalliiden tarvikkeiden hankkimiseen - ainut kuluva tulostustarvike on paperi.

Kompakti ja kevyt

Uskomattoman pieni ja kevyt laite on suunniteltu ja valmistettu kestäväksi ammattitulostimeksi, jota voidaan kuljettaa mukana salkussa tai kannettavan laukussa, tai asentaa pysyvästi ajoneuvoon. 

iPhone/iPad (MFi) -yhteydet

PJ763MFi on PJ763-mobiilitulostimen laajempi versio ja tarjoaa Bluetooth iAP (MFi) profiilituen. Tämä mahdollistaa nopean ja turvallisen Bluetooth-yhteyden Apple iOS laitteista PJ763MFi-tulostimeen.

Tukee SPP, BIP, OPP ja HCRP Bluetooth-protokollia ja lisäksi PJ763MFi mahdollistaa helpon liitettävyyden moniin eri laitteisiin, kuten Android-tabletteihin ja -älypuhelimiin sekä Windows®-, Mac- tai Linux-pohjaisiin tietokoneisiin ja kannettaviin.

Integroi tulostus nykyiseen mobiiliappsiisi ja ohjelmaasi 

Tulostuksen integrointi käytettyyn appsiin tai sovellukseen oli aiemmin vaikeaa.

Vakio tulostinajurit Windows®, Mac ja Linux käyttöjärjestelmiin ja lisäksi Brother toimittaa tarvittavat ohjelmistotyökalut SDK (Software Development Kits), joiden ansiosta sovelluskehittäjät voivat helposti lisätä tulostustoiminnon olemassa oleviin sovelluksiin, sekä kehittää uusia tulostusappseja nopeasti ja tehokkaasti.

SDK:t ovat saatavissa iOS, Android ja Windows® käyttöjärjestelmille.

Lisätiedot, Brother European Developer:

http://www.brother.eu/developers 

Tekniset tiedot

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Tulostimen tyyppi Mustavalkoinen
Viivakoodisymbolisto Linear: Code39, Code93, Code128, ITF, UPC-A/E, EAN-8/13, GS1-128 (UCC/EAN-128), GS1 DataBar (RSS), MSI, Industrial 2of5, Postnet. 2D:PDF417/MicroPDF417, DataMatrix, Maxicode, QR Code/Micro QR Code, Aztec
Suurin paperikoko A4
Toiminnot Tulostus
Muisti RAM 32 Mt, flash 6 Mt
Bluetooth-profiilit iAP(MFi), SPP, BIP, OPP and HRCP
Liitännät USB
Bluetooth Versio 2.1 EDR
USB-liitäntä Versio 2.0 (Full Speed), mini USB-liitin
Mobiililaitetuki iOS SDK (iOS 5 tai uudempi), Android SDK (Android versio 2.3 tai uudempi Bluetooth-yhteydellä, versio 3.1 tai uudempi USB-liitännällä)
Paino 480 g
Mitat 255(l) x 55(s) x 30(k) mm
Sisältö PJ-763MFi mobiilitulostin, USB-kaapeli, tulostuspään puhdistusarkki, käyttöopas
Painot Minimi 105 x 25,4 mm, maksimi 216 mm x 5,49 m
Ohjelmistotuki Windows - Vista/7/8/8.1/10/Server 2008/Server 2008 R2/Server 2012/Server 2012 R2, Mac OSX - v10.8/10.9/10.10, Linux - Redhat, Debian
A4-tulostusnopeus Jopa 8 sivua / min
Bittikarttafontit Helsinki, Brussels, Letter Gothic Bold
Emuloinnit ESC/P-P, ESC/P_B, Raster_P, P-touch Template
Ääriviiva-/vektorifontit Helsinki, Brussels, Letter Gothic
Tarkkuus 300x300 dpi
Tuettu iPrint&Scan: (Android, iOS [MFi]), P-touch Editor, P-touch Transfer Manager, Citrix Xen App/Xen Desktop/Citrix sertifiointi (vain Windows)
Takuu Vakiona 3 vuoden takuu, kun rekisteröit laitteesi, saat lisäksi SWAP-laitevaihtotakuun.

Arvostelut ja arviot

Yhteenveto käyttäjien arvosteluista

 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getContent, 146ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Soveltuvat lisävarusteet