1. Etusivu
  2. Huolto- ja tukipalvelut
  3. SupportCenter -appsi mobiililaitteille
Support Center appsi

Brother SupportCenter -appsi

Mobiilisovellus tuo viimeisimmät tukitiedot helposti kätesi ulottuville

Mikä on SupportCenter?

SupportCenter on mobiilisovellus (appsi), joka tarjoaa Brother-laitteellesi viimeisimmät tukitiedot. Helppokäyttöisen sovelluksen ansiosta löydät laitteen käyttöönottoon liittyvät ohjeet, käyttöoppaat, usein kysytyt kysymykset sekä vinkkejä ongelmien ratkaisuun. Jos haluat olla yhteydessä Brother-tukeen, sovelluksesta löydät suoran linkin ammattitaitoiseen asiakastukeemme.

Support Center Hero

Asenna

SupportCenter

1. Siirry käyttöjärjestelmäsi mukaisesti lataamaan:

Android: Google Play

iPhone: App Store

2. Napauta “Brother SupportCenter” ja
asenna appsi.

Mitä etua Support Center tarjoaa sinulle?

Laitteen käyttöönotto

Voit katsoa laitteen käyttöönottoon liittyvät opasvideot tai tutustua pika-asennusoppaaseen.

Käyttöoppaat

Löydät helposti tiettyä tuotetta koskevan käyttöoppaan.

Usein kysytyt kysymykset ja ongelmanratkaisu

Jos tarvitset apua, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin ja vinkkeihin ongelmatilanteiden varalle.

Tulostustarvikkeet

Jos tarvitset uuden muste- tai värikasetin laitteeseesi tai haluat kierrättää värikasettisi, löydät lisätietoa appsista.

Yhteystiedot

Jos haluat olla yhteydessä Brother-tukeen, voit tehdä sen myös appsista.

Laitteen tila ja tiedot

Voit tarkistaa laitteesi verkkoyhteyden tilan, sarjanumeron ja jäljellä olevan musteen tai värijauheen.

QR-koodinlukija

Voit skannata Brother laitteessa tai käyttöoppaassa olevan QR- tai Data Matrix koodin, jotta löydät lisätietoa.

Tuetut käyttöjärjestelmät ja laitteet

Android:
Versio 4.0 tai uudempi

iOS: Versio 7.0 tai uudempi

Tuetut laitteet

• Mustesuihkulaite / faksi / -monitoimilaite
  • Mustavalkolasertulostin / -monitoimilaite
  • Värilasertulostin / -monitoimilaite
  • Tarratulostin
  • Mobiilitulostin

HUOM. Jotkin toiminnot ovat saatavana vain osalle tuotteista. Mikäli toimintoa ei ole saatavana kyseiselle tuotteelle, ikoni näkyy harmaana.