Brotherin alkuperäinen LC1100HYVALBPDR-neliväripakkaus - musta, syaani, magenta ja keltainen

Brotherin tulostinvärit LC1100HYVALBPDR-monipakkauksena, joka sisältää mustan, syaanin, magentan ja keltaisen värikasetin. Mustan värin riittoisuus 900 sivua ja värien 750 sivua.

90,68 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Mustalla värikasetilla tulostat jopa 900 sivua ja väreillä (syaani, magenta ja keltainen) jopa 750 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

LC1100HYVALBP_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Mustalla värikasetilla tulostat jopa 900 sivua ja väreillä (syaani, magenta ja keltainen) jopa 750 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Hankkimalla LC1100HYVALBP-neliväripakkauksen saat käyttöösi Brotherin alkuperäiset suurvärikasetit. Pakkaus sisältää LC1100HYBK, LC1100HYC, LC1100HYM ja LC1100HYY suurvärikasetit. Voit näppärästi vaihtaa loppuneen värin ja tulostaa edelleen korkealaatuisia tulosteita.


Lisätietoja tästä tuotteesta

Saatavana myös yksittäisinä väreinä:

LC1100HYBK – Musta
LC1100HYC – Syaani
LC1100HYM – Magenta
LC1100HYY – Keltainen

 

Kaikki Brotherin värikasetit blekkpatroner, kuten myös LC1100HYVALBPDR 4-väripakkaus, ovat läpikäyneet tarkan testauksen, sillä haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat taattua laatua. 

4-väripakkaus sisältää neljä suurvärikasettia, jotka kestävät paljon vakiovärejä pidempään tulostuslaadusta tinkimättä.

Vaikka halpoja, ei-alkuperäisiä värikasetteja on laajasti saatavilla, eivät ne välttämättä toimi Brother-tulostimessasi. Kolmannen osapuolen tarvikevärit voivat vaikuttaa tulosteidesi laatuun ja tulostimesi suorityskykyyn ja niiden korjaaminen voi tulla yllättävän kalliiksi.

Alkuperäiset LC1100HY-suurvärit (musta, syaani, magenta ja keltainen) takaavat, että tulostimesi toimii jatkossakin moitteettomasti, joten saat vastinetta rahallesi ja voit luottaa siihen, ettei tulostimesi jätä sinua pulaan silloin kun on kiire. 

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun