Lisätty ostoskoriin

Brotherin alkuperäinen LC1000HYBK suurvärikasetti – Musta

Brotherin musta LC1000HYBK suurvärikasetti, riittoisuus 950 sivua.

Musta LC1000HYBK-suurvärikasetti sopii moniin laitteisiimme. Alkuperäinen värikasetti on ammattilaistemme testaama sillä haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat taattua tulostuslaatua jokaisella tulostuskerralla.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tulostaa 950 sivua ISO/IEC 24711-standardin mukaisesti
  • Brotherin korkealaatuinen alkuperäinen värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Yleiskatsaus

Brotherin mustaan LC1000HYBK-suurvärikasettiin voit luottaa, kun on aika vaihtaa uusi väri tulostimeesi. Näin varmistat, että tulostimesi pysyy kunnossa ja tulosteesi tulostuvat erittäin tarkkoina.

Mustaa väriä kuluu tulostuksessa muita värejä enemmän. Varmista, että tulostuslaatu säilyy korkealaatuisena ja tilaa LC1000HYBK värikasetti.

Vaikka hieman edullisemman ei-alkuperäisen värikasetin hankinta saattaa houkutella, kannattaa muistaa, että täyttövärikasetit ja muut halvat värikasetit voivat vaikuttaa tulosteidesi laatuun sekä aiheuttaa pitkäaikaista vahinkoa tulostimellesi.

Alkuperäistä LC1000HYBK-suurvärikasettia käyttämällä tulostat korkealaatuisia tulosteita jokaisella tulostuskerralla.


Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme ja saat käyttöösi yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osio tarjoaa käyttöösi valikoiman markkinointimateriaalia, kuten käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita muokkaamalla luot helposti käyttötarkoitukseesi sopivaa materiaalia joka vakuuttaa.

Toimitko itsenäisenä yrittäjänä tai työskentelet pienessä yrityksessä? Valmiit mallipohjamme tarjoavat sinulle helpon tavan luoda huomiota herättäviä asiakirjoja ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osio tarjoaa paljon tekemistä, kuten tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita, joita voit käyttää teemajuhlissa. Monet animaatiot, paperista taiteltavat eläimet ja lnnokit sekä muut materiaalit ovat saatavissa vain Brotherilta. 

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!