Brotherin alkuperäinen DK22223-rullatarra - Musta/valkoinen, 50 mm

Brotherin jatkuva 50 mm leveä DK22223-rullatarra, paperia, rullassa 30,48 m

20,30 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Leveys 50 mm, pituus 30,48 m

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-rullatarra

Selkeään ja kestävään merkintään

Tuotetiedot

DK22223_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Leveys 50 mm, pituus 30,48 m
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-rullatarra
  • Selkeään ja kestävään merkintään

Tuotekuvaus

Jatkuvan DK22223-rullatarran pohjaväri on valkoinen, tekstiväri musta ja materiaali paperia. Vahva tarraliima varmistaa kiinnittymisen yleisimmin käytettyihin pintoihin.

Jatkuvan DK-rullatarran leveys on 50 mm. Leveänä tulostettu 'Särkyvää' -tarra herättää huomioin ja pakettisi löytää ehjänä perille. Koska kyseessä on jatkuva DK-rullatarra, voit itse määrittää tarrasi pituuden.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Jatkuva DK22223-rullatarralle on monia käyttökohteita varastoista vieraiden vastaanottoon. Voit tulostaa tarkat viivakoodilliset pakkaustiedot ja lähetyksesi löytää helposti perille oikeaan osoitteeseen. Tai tulostaa vierailijakortit asiakkaillesi. Koska kyseessä on jatkuva rullatarra, voit itse määrittää tarrasi koon ja etikettitulostimesi leikkaa tarrasi juuri oikean mittaiseksi.

Voit helpottaa asioiden löytymistä kotona ja työympäristössäsi käyttämällä Brotherin alkuperäistä DK22223-rullatarraa. Valitsemalla Brotherin DK22223-rullatarranauhan varmistat QL-etikettitulostimesi moitteettoman toiminnan sekä selkeät ja kestävät merkinnät.
 
Takaisin alkuun