BSS-1D300-060 - Vakiovaha/hartsi siirtovärinauha

Musta BSS-1D300-060 vakiovaha/hartsi lämpösiirtonauha, pituus 300 metriä ja leveys 60 mm. Brother International Europen sertifioima. Myydään 12 kpl pakkauksissa, ei yksittäin.

7,15 € Sisältäen ALV:n

Pituus 300 metriä

Leveys 60 mm

Korkealaatuinen lämpösiirtovärinauha

Tuotetiedot

BSS-1D300-060 - Vakiovaha/hartsi siirtovärinauha

Tarkka ja kestävä jälki

Musta vakiovaha/hartsi

Edellyttää yhteensopivan tarrarullan

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Pituus 300 metriä
  • Leveys 60 mm
  • Korkealaatuinen lämpösiirtovärinauha
  • Tarkka ja kestävä jälki
  • Musta vakiovaha/hartsi
  • Edellyttää yhteensopivan tarrarullan

Tuotekuvaus

Musta 300 metriä pitkä vakiovaha/hartsi siirtovärinauha vastaa ammattilaisten tarramerkintävaatimuksiin. Viivakooditulostukseen ja moneen muuhun käyttötarkoitukseen sopiva 60 mm leveä nauha on hyvä valinta jälleenmyyntiin, terveydenhuoltoon ja logistiikkaan.

Vaha/hartsi lämpösiirtonauhassa yhdistyvät molempien parhaimmat puolet, eli vahanauhojen kustannustehokkuus ja hartsinauhojen kestävyys. Mustaa BSS-1D300-060-lämpösiirtovärinauhaa käytetään yhteensopivien tarrarullien kanssa lämpösiirtotulostimissa. Vaha/hartsinauha sopii parhaiten päällystetyille paperirullille.

Myydään 12 kpl pakkauksissa (ei yksittäin).

Lisätietoja tästä tuotteesta

Vakiovaha/hartsi lämpösiirtovärinauha takaa korkealaatuisen ja ongelmattoman tulostuksen yhteensopivalla Brother-tarratulostimellasi. 300 metriä pitkä siirtovärinauha kestää pitkään ja takaa tarratulostimesi vakaan ja luotettavan toiminnan.

Musta 60 mm leveä siirtovärinauha sopii viivakoodien ja tekstien tulostukseen monille eri aloille ja tuottaa korkealaatuisen tulostusjäljen johon voit luottaa. BSS-1D300-060-siirtovärinauha sopii Brotherin lämpösiirtotekniikkaa käyttäviin tarratulostimiin. 

Valitsemalla Brother International Europen sertifioiman siirtovärinauhan takaat, että laitteesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja tuottaa tarkkoja ja teräviä tulosteita, jotka kestävät pitkään.

Takaisin alkuun