Lisätty ostoskoriin

BWS-1D300-110 - Musta vakiovaha lämpösiirtovärinauha

Musta BWS-1D300-110 vakiovaha lämpösiirtovärinauha, pituus 300 metriä ja leveys 110 mm. Brother International Europen sertifioima. Myydään 12 kpl pakkauksissa, ei yksittäin.

6,61 € Sisältäen ALV:n

Musta 300 metriä pitkä vakiovaha siirtovärinauha vastaa ammattilaisten tarramerkintävaatimuksiin. Sopii logistiikkaan, jälleenmyyntiin, terveydenhuoltoon ja monille muille aloille, joissa merkintää tarvitaan. Mustaa BWS-1D300-110 vakiovaha siirtovärinauhaa käytetään yhteensopivien tarrarullien kanssa.

Myydään 12 kpl pakkauksissa (ei yksittäin).

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Pituus 300 metriä
  • Leveys 110 mm
  • Korkealaatuinen lämpösiirtovärinauha
  • Tarkka ja kestävä jälki
  • Musta vakiovaha
  • Edellyttää yhteensopivan tarrarullan

Yleiskatsaus

Lämpösiirtotulostimissa käytettävä musta vakiovaha siirtovärinauha takaa ammattimaisen tulostusjäljen ja sujuvan tulostuksen yhteensopivalla Brother-tarratulostimella. 300 metriä pitkä siirtovärinauha kestää pitkään ja takaa tarratulostimesi vakaan ja luotettavan toiminnan.

Musta siirtovärinauha tuottaa korkealaatuisen tulostusjäljen, johon voit luottaa. BWS-1D300-110-siirtovärinauha sopii Brotherin lämpösiirtotekniikkaa käyttäviin tarratulostimiin.

Valitsemalla Brother International Europen sertifioiman siirtovärinauhan takaat, että laitteesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja tuottaa tarkkoja ja teräviä tulosteita, jotka kestävät pitkään. 

Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivat tarratulostimet