Brotherin alkuperäinen rumpuyksikkö - DR130CL

Brotherin alkuperäinen DR130CL-rumpuyksikkö. Riittoisuus noin 17 000 A-sivua. Vain rumpuyksikkö, värikasetit ostetaan erikseen.

278,96 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Riittoisuus jopa 17 000 sivua (1 sivu/työ)

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-rumpuyksikkö

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

DR130CL_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Riittoisuus jopa 17 000 sivua (1 sivu/työ)
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-rumpuyksikkö
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

DR130CL-rumpupakkaus huolehtii tulostimesi suorituskyvystä ja mahdollistaa parhaan mahdollisen tulostuslaadun. DR130CL on helppo asentaa ja se tarjoaa luotettavaa ja pitkäkestoista tulostusta ilman tulostusongelmia.

Sopii Brotherin HL-4040CN, HL-4050CDN ja HL-4070CDW-lasertulostimiin.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Toimistosi voi luottaa Brotherin DR130CL-rumpuyksikköön. Se huolehtii tulostimesi suorituskyvystä ja tuottaa tulosteesi selkeinä ja helppolukuisina.

Halvemman ei-alkuperäisen tulostustarvikkeen hankinta saattaa houkutella, mutta kannattaa muistaa, että kolmannen osapuolen rummun käyttäminen saattaa vaikuttaa tulostuslaatuun sekä vahingoittaa tulostintasi.

Alkuperäistä DR130CL-rumpuyksikköä käyttämällä varmistat, että tulostimesi toimii odotustesi mukaisesti ja tulostaa korkealaatuisia tulosteita jokaisella tulostuskerralla.

Kierrätys

Tiesitkö, että voit kierrättää käytetyt Brother-tulostustarvikkeesi veloituksetta?

Olemme sitoutuneet pienentämään ympäristövaikutustamme ja kannustamme asiakkaitamme toimimaan samoin. Siksi alkuperäisten Brother-värikasettien kierrättäminen on helppoa ja ilmaista. Värikasettien kierrättämiseen on monia tapoja, valitse sopivin kierrätettävän määrän mukaan. 

Olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä Cool Earth -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Kierrätysohjelmamme kautta olemme suojelleet uhanalaista sademetsää laittomilta hakkuilta.

Työskennellään yhdessä paremman ympäristön puolesta. Kierrätä laser- ja mustekasettisi - veloituksetta!

Takaisin alkuun