Brotherin alkuperäinen TN243CMYK 4-väripakkaus

Brotherin alkuperäinen TN243CMYK on 4-väripakkaus, joka sisältää syaanin, magenta, keltaisen ja mustan laservärikasetin. Värikasettien riittoisuus jopa 1000 sivua.

317,29 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Tulostaa jopa 1000 sivua ISO/IEC 19798 -standardin mukaisesti

Syaani, magenta, keltainen ja musta värikasetti samassa paketissa

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Tuotetiedot

TN243CMYK-tuotepakkaus

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tulostaa jopa 1000 sivua ISO/IEC 19798 -standardin mukaisesti
  • Syaani, magenta, keltainen ja musta värikasetti samassa paketissa
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Tuotekuvaus

Tulostimellesi suunniteltu TN243CMYK on Brotherin alkuperäinen 4-väripakkaus, joka sisältää kaikki neljä värikasettia näppärästi samassa pakkauksessa. Paketti sisältää syaanin, magentan, keltaisen ja mustan laservärikasetin, joilla voit tulostaa jopa 1000 sivua. 

Moniin Brotherin tulostimiin sopivat laservärikasetit on helppo vaihtaa ja ne tuottavat pitkäkestoisia asiakirjoja, jotka eivät ajan myötä haalistu.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Alkuperäisten Brother-värikasettien vaihtaminen on huoletonta ja edullista, kun ostat TN243CMYK 4-väripakkauksen. Tulostimesi toimii odotetusti ja tuottaa tulosteesi tarkkoina ja korkealaatuisina. 

TN243CMYK 4-väripakkauksen sisältö:

Näppärää TN243CMYK 4-väripakkausta käyttämällä tulostat kustannustehokkaasti ja saat vastinetta rahallesi. Alkuperäisiä värejä käyttämällä voit myös varmistaa, että tulostimesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla. 

Kierrätys

Tiesitkö, että voit kierrättää käytetyt Brother-tulostustarvikkeesi veloituksetta?

Olemme sitoutuneet pienentämään ympäristövaikutustamme ja kannustamme asiakkaitamme toimimaan samoin. Siksi alkuperäisten Brother-värikasettien kierrättäminen on helppoa ja ilmaista. Värikasettien kierrättämiseen on monia tapoja, valitse sopivin kierrätettävän määrän mukaan. 

Olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä Cool Earth -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Kierrätysohjelmamme kautta olemme suojelleet uhanalaista sademetsää laittomilta hakkuilta.

Työskennellään yhdessä paremman ympäristön puolesta. Kierrätä laser- ja mustekasettisi - veloituksetta!

Takaisin alkuun