Brotherin alkuperäinen TN3230-laservärikasetti - Musta

Brotherin TN3230 on musta laservärikasetti, jonka riittoisuus on noin 3000 sivua.

139,91 € Sisältäen ALV:n

Tulostaa 3000 sivua ISO/IEC 19752 -standardin mukaisesti

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

TN3230_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tulostaa 3000 sivua ISO/IEC 19752 -standardin mukaisesti
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Brotherin TN3230-laservärikasetti on suunniteltu toimimaan optimaalisesti mustavalkolasertulostimessasi. Mustalla TN3230-värikasetilla voit tulostaa jopa 3000 sivua ja jokainen tulosteesi tulostuu korkealaatuisena, ensimmäisestä tulosteestasi viimeiseen.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Brotherin tulostimissa toimivaa mustaa TN3230-laservärikasettia käyttämällä voit taata, että tulostimesi tuottaa korkealaatuista tulostusjälkeä jokaisella tulostuskerralla.

Muiden toimittajien halvemmilla tarvikkeilla säästät ehkä hetkellisesti, mutta ne eivät välttämättä toimi tulostimessasi. Kolmannen osapuolen värit voivat vaikuttaa tulosteidesi laatuun tai tulostimesi suorituskykyyn - kannattaako riski ottaa?

Valitse alkuperäinen TN3230-laservärikasetti, niin voit olla varma, että tulostimesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja laitteesi takuu pysyy voimassa.

Kierrätys

Tiesitkö, että voit kierrättää käytetyt Brother-tulostustarvikkeesi veloituksetta?

Olemme sitoutuneet pienentämään ympäristövaikutustamme ja kannustamme asiakkaitamme toimimaan samoin. Siksi alkuperäisten Brother-värikasettien kierrättäminen on helppoa ja ilmaista. Värikasettien kierrättämiseen on monia tapoja, valitse sopivin kierrätettävän määrän mukaan. 

Olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä Cool Earth -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Kierrätysohjelmamme kautta olemme suojelleet uhanalaista sademetsää laittomilta hakkuilta.

Työskennellään yhdessä paremman ympäristön puolesta. Kierrätä laser- ja mustekasettisi - veloituksetta!

Takaisin alkuun