Brotherin alkuperäinen WT100CL-hukkavärisäiliö

Brotherin WT100CL on hukkavärisäiliö, joka sopii laserlaitteisiin. Kesto noin 20 000 A4-sivua.

53,68 € Sisältäen ALV:n

Kesto noin 20 000 A4-sivua

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-tarvike

Pitää lasertulostimesi suorituskykyisenä

Tuotetiedot

WT100CL_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Kesto noin 20 000 A4-sivua
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-tarvike
  • Pitää lasertulostimesi suorituskykyisenä

Tuotekuvaus

Brotherin alkuperäinen WT100CL on hukkavärisäiliö, joka sopii moniin Brotherin laserlaitteisiin. Hukkavärisäiliön käyttö takaa, että tulosteesi valmistuvat nopeasti, tehokkaasti ja tahrattomina.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Alkuperäinen WT100CL hukkavärisäiliö on oleellinen toimistotarvike, joka huolehtii tulostimesi käyttöiästä ja takaa, että tulosteesi tulostuvat korkealaatuisina kerta toisensa jälkeen.

WT100CL kerää tulostimeen kertyvän ylimääräisen värin, jotta se on helposti hävitettävissä ilman värivuotoja tai sotkuja. Tämän ansiosta tulosteesi ovat teräviä ja tahrattomia, ja tulostuslaatu korkealaatuinen aivan kuten Brotherilta odotatkin.

20 000 A4-sivun kesto varmistaa tulostimesi pitkäkestoisen ja luotettavan toiminnan ja tekee päivittäisestä ylläpidosta yksinkertaista.

 

 

Kierrätys

Tiesitkö, että voit kierrättää käytetyt Brother-tulostustarvikkeesi veloituksetta?

Olemme sitoutuneet pienentämään ympäristövaikutustamme ja kannustamme asiakkaitamme toimimaan samoin. Siksi alkuperäisten Brother-värikasettien kierrättäminen on helppoa ja ilmaista. Värikasettien kierrättämiseen on monia tapoja, valitse sopivin kierrätettävän määrän mukaan. 

Olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä Cool Earth -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Kierrätysohjelmamme kautta olemme suojelleet uhanalaista sademetsää laittomilta hakkuilta.

Työskennellään yhdessä paremman ympäristön puolesta. Kierrätä laser- ja mustekasettisi - veloituksetta!

Takaisin alkuun