Brotherin alkuperäinen WT800CL-hukkavärisäiliö

WT800CL on hukkavärisäiliö, joka kerää tulostimeesi kertyvän ylimääräisen värin. Kesto noin 100 000 sivua.

68,82 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Kesto noin 100 000 sivua ISO/IEC 19798 -standardin mukaisesti

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-tarvike

Pitää lasertulostimesi suorituskykyisenä

Tuotetiedot

Brotherin alkuperäinen WT800CL-hukkavärisäiliö edestä kuvattuna

Hukkavärisäiliö on saman insinööritiimin kehittämä kuin Brother-tulostimesi, siksi ne on suunniteltu toimimaan yhdessä

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Kesto noin 100 000 sivua ISO/IEC 19798 -standardin mukaisesti
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-tarvike
  • Pitää lasertulostimesi suorituskykyisenä
  • Hukkavärisäiliö on saman insinööritiimin kehittämä kuin Brother-tulostimesi, siksi ne on suunniteltu toimimaan yhdessä

Tuotekuvaus

Brotherin alkuperäisen WT800CL-hukkavärisäiliön avulla voit varmistaa, että tulostimesi toimii jatkossakin kuten pitääkin ja tulosteidesi laatu säilyy erinomaisena.

WT800CL on helppo asentaa, luotettava ja pitkäikäinen. Tulostimiimme yhteensopivat hukkavärisäiliöt pitävät tulostimesi toiminnassa. 

Hukkavärisäiliötä ei ole suunniteltu uudelleen käytettäväksi. Siksi hukkavärisäiliö tulee vaihtaa laitteesi niin kehottaessa. Jos hukkavärisäiliötä ei vaihdeta ajoissa ja tietty tulostusmäärä täyttyy, lopettaa tulostimesi tulostamisen. 

Yleiskatsaus

 
Kaksi papukaijaa lentää sademetsän yllä

 

Ympäristö ja kierrätys

Kaikki värikasettimme on suunniteltu siten, että niiden ympäristövaikutus on mahdollisimman pieni. Brotherin asiakkaana voit palauttaa Brotherin alkuperäiset muste- ja laservärikasetit kierrätykseen ilmaiseksi. 

 
Tekninen tukemme on sinua varten

 

Tuki - At your side

Käyttämällä alkuperäisiä Brother-tarvikkeita varmistat, että laitteesi takuu säilyy. Me Brotherilla pyrimme "at your side"-mottomme mukaisesti tarjoamaan parasta mahdollista asiakastukea - ennen ostoa ja sen jälkeen.

 
Nainen katselee värikästä asiakirjaa

 

Varmistettua laatua

Käyttämällä Brotherin alkuperäisiä tarvikkeita varmistat, että tulostimesi toimii jatkossakin parhaalla mahdollisella tavalla. Vaikka halpoja, ei-alkuperäisiä siirtohihnoja on saatavilla, eivät ne välttämättä toimi Brother-tulostimessasi. Ne saattavat vaikuttaa tulostuslaatuun ja tulostimesi suorituskykyyn - ja näiden ongelmien korjaaminen saattaa tulla yllättävän kalliiksi.

Laadukas tuloste

 

Varmistettua laatua

Käyttämällä Brotherin alkuperäisiä tarvikkeita varmistat, että tulostimesi toimii jatkossakin parhaalla mahdollisella tavalla. Vaikka halpoja, ei-alkuperäisiä hukkavärisäiliöitä on saatavilla, eivät ne välttämättä toimi Brother-tulostimessasi. Ne saattavat vaikuttaa tulostuslaatuun ja tulostimesi suorituskykyyn - ja näiden ongelmien korjaaminen saattaa tulla yllättävän kalliiksi.

 
 

Kierrätys

Tiesitkö, että voit kierrättää käytetyt Brother-tulostustarvikkeesi veloituksetta?

Olemme sitoutuneet pienentämään ympäristövaikutustamme ja kannustamme asiakkaitamme toimimaan samoin. Siksi alkuperäisten Brother-värikasettien kierrättäminen on helppoa ja ilmaista. Värikasettien kierrättämiseen on monia tapoja, valitse sopivin kierrätettävän määrän mukaan. 

Olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä Cool Earth -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Kierrätysohjelmamme kautta olemme suojelleet uhanalaista sademetsää laittomilta hakkuilta.

Työskennellään yhdessä paremman ympäristön puolesta. Kierrätä laser- ja mustekasettisi - veloituksetta!

Takaisin alkuun