Alkuperäinen Brother TZeFX641 -taipuisa tarranauha – musta teksti keltaisella pohjalla, 18 mm

Brotherin taipuisa TZeFX641 -tarranauha, leveys 18 mm. Sopii kaapelien ja johtojen merkintään.

28,82 € Sisältäen ALV:n

Leveys 18 mm, pituus 8 m

Brotherin korkealaatuinen alkuperäinen tarranauha

Kestävään ja selkeään merkintään

Tuotetiedot

TZeFX641_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Leveys 18 mm, pituus 8 m
  • Brotherin korkealaatuinen alkuperäinen tarranauha
  • Kestävään ja selkeään merkintään

Tuotekuvaus

Kätevä erityisesti johtojen, kaapeleiden, PVC-putkien tai minkä tahansa lieriömäisten tai kaarevien pintojen merkintään. Brotherin taipuisaa TZeFX641-tarranauhaa käyttämällä tarramerkintäsi pysyvät paikallaan pitkään. Tarranauhan tekstiväri on musta ja pohja keltainen. Sopii P-touch-tarratulostimiin, joiden kannessa on TZ- tai TZe-logo.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Brotherin 18 mm leveä TZeFX641-tarranauha on suunniteltu erityisesti johtojen ja kaapeleiden merkintään. Tarranauha on läpäissyt tarkan testauksen, sillä haluamme varmistaa, että tarratulosteesi valmistuvat nopeasti ja tehokkaasti.

Tarranauhan erikoisliima ja taipuisa materiaali tekee johtojen, PVC-putkien ja sylinterinmuotoisten esineiden merkinnästä helppoa. Brotherin taipuisa TZeFX641-tarranauha on suunniteltu erityisesti kaarevia ja lieriömäisiä pintoja varten. Tarran voi joko kääriä johdon ympärille tai kiinnittää lipputarraksi.

Tarranauha sopii P-touch-tarratulostimiin. Laminoitu tarranauha kestää lämpötilavaihteluita, auringonvaloa, vettä, kemikaaleja ja hankausta.

 

                 

P-touch TZe-tarranauhat.
Testattu ääriolosuhteissa!

Takaisin alkuun