Lisätty ostoskoriin
Kahvipapuja | Cool Earth

Me toimimme näin

Brother tukee Cool Earth -järjestöä monin eri tavoin, sisäisesti henkilökunnan ympäristötietoutta lisäämällä sekä “Click for the Earth” -kampanjalla.

Asiakkaamme voivat omalta osaltaan auttaa meitä tukemaan Cool Earth -järjestöä, kun he kierrättävät alkuperäiset Brother värikasettinsa. 

Lue lisää
Asháninka

Asháninka

Brother on tukenut Cool Earthin Asháninka -projektia Perun sademetsässä jo vuodesta 2009 alkaen. Hankkeemme kautta paikalliset yhteisöt ovat saaneet lääkkeitä, puhdasta vettä sekä kuusi venettä hätätilanteessa tarvittavaa evakuointia varten, sekä kuljetuksen paikallisille markkinoille. 

Tutustu Asháninka -projektiin
Orangerie Bay

Orangerie Bay

Yhteistyömme on laajentunut ja tuemme nyt myös Papua-Uuden-Guinean sademetsässä Orangerie Bay -kohdetta. Tähän mennessä olemme tukeneet uuden koulun rakentamista, lahjoittaneet ompelukoneita naisten työllistämiseksi sekä tukeneet tarvittavien kodintarvikkeiden ja maataloustyökalujen hankintaa paikallisten kylien asukkaille.

Tutustu Orangerie Bay -projektiin

Yhteistyö

Cool Earth -yhteistyömme on vuodesta 2008 alkaen auttanut suojelemaan miljoonia puita laittomilta hakkuilta, suojelemaan luonnon monimuotoisuutta, sekä tukenut alkuperäiskylien  asukkaita.

Brotherin tuella tämä hyväntekeväisyysjärjestö on suojellut yli 2400 hehtaaria sademetsää Perussa ja Papua-Uudessa-Guineassa. 

“Olemme erittäin ylpeitä pitkäaikaisesta kumppanuudestamme Cool Earth -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Henkilökuntamme ja asiakkaamme pitävät sademetsän suojelua edelleen tärkeänä. Tuemme sademetsäyhteisöjä Perussa ja Papua-Uudessa-Guineassa monin eri tavoin, kuten puolivuosittaisilla varojen keruu tietokilpailuilla ja värikasettiemme kierrätysohjelmalla.” - Isao Noji, Brother International Europen toimitusjohtaja.

Tue Cool Earth -järjestöä

Papua-Uusi-Guinea - Vuoden yhteistyön tulos
Katso video yhteistyöstämme ja tukemme aikaansaannoksista - Orangerie Bay.

3,5 miljoonaa sademetsän puuta on säilynyt

3,5 miljoonaa

uhanalaisen sademetsän puuta on säästynyt metsäkadolta

56 ihmisen henki säästyi

56 ihmistä pelastettiin

sillä tukemme paransi hätäevakuointia

Yhteistyömme auttoi 174 perhettä

174 perheen

elämä muuttui yhteistyöhankkeidemme ansiosta