Brother-konsernin ympäristöstrategia

Toimimme kestävää kehitystä tukien ja kutsumme lähestymistapaamme nimellä "Brother Earth"

Brother Group Global Charter (Global Charter) -käsikirja luotiin vuonna 1999. Konsernimme on lupautunut aktiivisesti edistämään kestävää kehitystä. Huomioimme aiheuttamamme ympäristövaikutuksen kaikilla toimintamme osa-alueilla ja panostamme yrityksemme kasvuun. Konsernimme laati myös yhdenmukaisen ympäristöpolitiikan (Environmental Policy). Haluamme toimia yrityksenä, jonka tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja joiden ympäristövaikutukset huomioidaan koko niiden elinkaaren ajan. Maailmanlaajuisena yrityksenä kannustamme kaikkia työnteijöitämme toimimaan yhdessä paremman ympäristön puolesta. 

Edistääkseen ympäristöpolitiikkaansa Global Charter -käsikirjan mukaisesti Brother-konserni loi ”Brother Earth” -logon ja iskulauseen, joka symbolisoi konsernin toimia ympäristön hyväksi yhteisen sanoman mukaan ”Työskentelemme yhdessä paremman ympäristön puolesta”.

Brother Earth -sloganin mukaisesti jokainen työntekijä vaikuttaa omalta osaltaan myönteisesti ympäristön hyväksi ja auttaa yhteiskuntaa kestävän kehityksen toteuttamisessa.

Brother-konsernin ympäristöpolitiikka ja ympäristöä huomioiva toiminta

Brother-konsernin ympäristöpolitiikka perustuu Brother Group Global Charter -käsikirjaamme tiivistäen ympäristöä huomioivat toimintatapamme. Se muodostaa koko Brother-konsernin yhteisen politiikan. Brother kehittää ympäristöä huomioivia toimintatapojaan maailmanlaajuisesti. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita, suorituskykyisiä ja ympäristöystävällisiä laitteita.

Politiikkamme perusta

Brother-konserni pyrkii positiiviseen ja jatkuvaan ympäristövaikutuksensa alentamiseen kaikilla toimintansa osa-alueilla auttaen yhteiskuntaa kestävän kehityksen saavuttamisessa.

Ympäristöpolitiikkamme perusta

Huolehdimme ympäristöstämme ja siksi se huomioidaan osana kaikkia toimintojamme. Turvallisuus ja ympäristövaikutus huomioidaan laitteidemme koko elinkaaren ajan niiden suunnittelusta tuotekehitykseen, valmistuksesta käyttöön ja lopulta hävittämisessä, uudelleen käytössä ja kierrätyksessä.

Tutustu ympäristöpolitiikkaamme