Lisätty ostoskoriin
 1. Etusivu Brother
 2. Skannerit
 3. ADS-2400N

ADS-2400N - asiakirjaskanneri verkkoyhteyksin

Verkkoskanneri ammattitasoisin skannausohjelmin  

452,27 € Sisältäen ALV:n

Tukee seuraavia

 • Kofax VRS sertifioitu
 • ISIS-tuki

Tämä kiinteän verkkoyhteyden tarjoava ja tilaa säästävä skanneri skannaa 600 dpi:n tarkkuudella ja tarjoaa käyttäjäystävällisen ohjelmiston, helppokäyttöiset ohjelmoitavat painikkeet sekä yhteensopivuuden moniin erilaisiin asiakirjatyyppeihin, ajureihin ja käyttöjärjestelmiin.

 
Kestävällä ADS-2400N skannerilla voidaan skannata jopa 3000 arkkia päivässä ja sopii siksi erinomaisesti toimistoskannaukseen ja luotettavaan paperisten asiakirjojen digitointiin. 

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea 2-puolinen skannaus (40 sivua / 80 kuvaa minuutissa)
 • Gigabitin kiinteä verkkoliitäntä sekä USB 2.0 -liitäntä
 • 50 arkin skannauskapasiteetti. Skannaa kaikkea pitkästä paperista muovisiin kortteihin
 • TWAIN, ISIS, WIA, ICA ja SANE ajurit takaavat optimaalisen toiminnan
 • Täynnä edistyksellisiä kuvankäsittelyominaisuuksia
 • Veloituksetta kattava ohjelmistopaketti sisältäen ABBYY FineReader Sprint, ABBYY PDF Transformer+ Nuance PaperPort

Yleiskatsaus

ADS-2400N

 

Brother ADS-2400N työpöytäskannerissa on kiinteä verkkoliitäntä vakiona, joten tiedonsiirto on nopeaa. Skannerissa on kolme ohjelmoitavaa painiketta, jotta käyttäjät voivat tallentaa kiireellisen tiedon nopeasti ennalta määritettyyn paikkaan vain yhdellä painikkeella.


Keskitettyä skannausta tukeva ADS-2400N skannaa verkkoon, OCR-tekstintunnistusohjelmaan, USB:lle, tiedostoon, kuvaksi, SharePoint® palveluun ja sähköpostin liitteeksi, joten yritysten eri osastoiden on helppo hyödyntää laitetta. USB-skannaus antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää jopa 64 gigatavun ulkoista muistia.


TWAIN-kuvankäsittelyominaisuuksia tukeva ADS-2400N skannaa yrityksesi asiakirjat korkeatasoisina ja heti käyttövalmiina. Kuvankäsittelytoiminnot valmistelevat ja selkeyttävät skannattuja asiakirjoja, parantaen skannattujen kuvien laatua tallennusta, muokkausta, jakamista ja OCR-tekstintunnistuksen vaatimuksia varten. Tämä varmistaa, että yrityksesi tärkeät asiakirjat ovat helposti luettavissa ja löydettävissä arkistosta  hätätilanteen varalta.


ADS-2400N on erinomainen työryhmäskanneri pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Skannerissa on vakiona USB 2.0 -liitäntä, automaattinen 2-puolinen väriskannaus, 50 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite ja se skannaa erittäin nopeasti, jopa 80 kuvaa (40 sivua) minuutissa. 

Verkkoliitäntä

Verkkoskannerit

Verkkotoiminnot eivät vaadi ohjelmiston asentamista, joten Brother verkkoskannereilla voit skannata asiakirjasi suoraan skannerista moniin eri laitteisiin. Vain yhtä painiketta tai kosketusnäyttöä* käyttäen voit skannata asiakirjat tiimillesi tai osastollesi jaettavaksi. Helppoa, tehokasta ja parantaa työnkulkua!

 

*Kosketusnäyttö vain malleissa ADS-2800W ja ADS-3600W.

Ohjelmoitavat painikkeet

Ohjelmoitavat painikkeet

Yksinkertaista asiakirjaskannausta ja käytä ohjelmoitavia painikkeita, jotka lähettävät skannatut asiakirjat suoraan ennalta määritettyihin kohteisiin. Säästät aikaasi, kun usein toistuvat skannaustyöt hoituvat nopeasti ja sujuvasti. Voit skannata suoraan suosittuihin kohteisiin kuten osastosi tiedostoihin, sähköpostin liitteeksi tai tekstintunnistusohjelmaan. Tämä myös minimoi virheen mahdollisuutta, henkilökunnan opastamiseen kuluvaa aikaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työtä.

USB-isäntä

USB Host -liitäntä

USB Host -liitännän ansiosta voit liittää skanneriin jopa 64 Gt ulkoisen muistin.

Sujuvaan paperinkäsittelyyn

Ammattitasoinen paperinkäsittely

Tehokkaat ammattilaisille suunnatut työpöytäskannerit skannaavat monia erilaisia ja eripainoisia asiakirjoja. Automaattisella dokumentinsyöttölaitteella skannatut asiakirjat palautuvat kätevälle ulostulotasolle. 

Leveä asiakirjastoppari pinoaa asiakirjat siistiin pinoon helposti noudettavaksi ja nopeuttaa skannaukseen kuluvaa aikaa. Uostulotaso on kulmikas, jotta paperit liukuvat helposti pinoon ja riski asiakirjojen taittumiseen pienenee. Nämä pienet, mutta sitäkin tärkeämmät tekniset yksityiskohdat ovat juuri niitä asioita, jotka tekevät Brotherista skannauksen asiantuntijan.

Monisyöttötunnistin

Monisyöttötunnistin 

Ääniaaltoja hyödyntävä monisyöttötunnistin tunnistaa mahdolliset syöttöhäiriöt. Paperinkulku pysähtyy automaattisesti, käyttäjä saa virheilmoituksen ja voi oikaista asiakirjan. Näin riski asiakirjan vahingoittumiseen ja tiedon katoamiseen pienenee.

Edistyksellinen paperinsyöttömekanismi

Paperinsyöttömekanismin ansiosta asiakirjat skannautuvat erittäin luotettavasti yksi kerrallaan, vaikka skannaisit  useita erityyppisiä ja painoltaan erilaisia asiakirjoja.  

Asiakirjansuoritus

Edistykselliset kuvankäsittelyominaisuudet

 

Tehokkaat ja intuitiiviset toiminnot esikäsittelevät ja selkeyttävät skannausjälkeä parantaen skannattujen kuvien laatua tallennusta, muokkausta, jakamista ja tekstintunnistusta varten. Näin asiankirjan tulostamiseen kuluu vähemmän väriä, tiedostokoko on pienempi ja helposti jaettavissa, sekä pienikin teksti selkeää ja helppolukuista. Säästät myös aikaasi, kun asiakirjoja ei tarvitse valmistella tai korjata manuaalisesti, joten voit keskittyä tärkeämpiin työtehtäviin. 

 

Tekniset tiedot

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Käyttötyyppi Työpöytä
USB-liitäntä Hi-Speed 2.0
Kiinteä verkkoliitäntä Kyllä
Pakkaus 382 (l) x 254 (s) x 330 (k)
Pakkaus 6,2 kg
Laite 306 (l) x 258 (s) x 250 (k)
Paino 4,45 kg
Käyttö 27 wattia
Sammutettu 0.12 wattia
Valmiustilan virrankulutus 2,5 W (*viimeisimmällä ohjelmistopäivityksellä)
Virrankulutus - lepotila 1,3 W (*viimeisimmällä ohjelmistopäivityksellä)
Käyttökosteus 20 - 80%
Käyttölämpötila 5 - 35°C
Ääniteho 64,3dB* (*viimeisimmällä ohjelmistopäivityksellä)
Äänenpaine 51 dB* (*viimeisimmällä ohjelmistopäivityksellä)
Muut Skanneri, verkkolaite, virtalähteen johto, USB 2.0 kaapeli, DVD, pika-asennusopas, turvaohjeet, takuutiedot.
Tyypit ja koot Peruspaperi, ohut paperi, paksu paperi, uusiopaperi, käyntikortti, muovikortti (jopa 1,4 mm)
Painot 27-413 g
ADS:n tulostusmateriaalikoot Leveys 51-215,9 mm. Pituus 51-297 mm.
Kiinteä verkkoliitäntä 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T
Kiinteän verkon suojaus SMTP-AUTH, SSL/TLS (HTTPS, SMTP), SNMP v3 802.1x (EAP-MD5, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos, IPsec
IPv4 Kyllä
IPv4 Kyllä
Verkkoprotokollat IPv4 - ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA(Auto IP), WINS/NetBIOS name resolution, DNS Resolver, mDNS, LLMNR responder, Custom Raw Port/Port9100, SMTP Client, FTP Client and Server, LDAP Client, CIFS Client, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, ICMP, Web Services (Scan), SNTP Client. IPv6* - NDP, RA, DNS resolver, mDNS, LLMNR responder, Custom Raw, Port/Port9100, SMTP Client, FTP Client and Server, LDAP Client, CIFS Client, TELNET Server, SNMPv1/v2c/ v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, ICMPv6, Web Services (Scan), SNTP Client. (*viimeisimmällä ohjelmistopäivityksellä).
Kaksipuolinen skannaus Kyllä
ADF 50
Interpoloitu skannaustarkkuus 1 200 x 1 200 dpi
Monisyötön tunnistin Kyllä
Paperianturi Kyllä
Skannaustarkkuus ADS:stä 600 x 600
TWAIN-yhteensopivuus Windows 8, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
A4-skannausnopeus 40 sivua/min* (*viimeisimmällä ohjelmistopäivityksellä)
Skannaustoiminnot Sähköpostin liitteeksi, tiedostoon, kuvaksi, verkkoon, OCR, SharePoint, USB:lle, FTP, SFTP, WS Scan, tulostimeen, haettavaksi PDF:ksi
Harmaasävyt 256 harmaasävyä
ICA-yhteensopivuus Kyllä, vain lataus
ISIS-yhteensopiva Kyllä
SANE-yhteensopivuus Kyllä
WIA-yhteensopivuus Kyllä
iPrint & Scan Kyllä
Takuu 2 vuotta

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Soveltuvat lisävarusteet