Lisätty ostoskoriin

ADS-3000N - nopea asiakirjaskanneri verkkoyhteyksin

Nopea verkkoskanneri ammattitasoisin ohjelmin 

974,24 € Sisältäen ALV:n

Tukee seuraavia

 • Kofax VRS sertifioitu
 • ISIS-tuki

Brother ADS-3000N on suurille skannausvolyymeille suunnattu luotettava skanneri, joka skannaa monia erilaisia asiakirjatyyppejä, toimii monilla eri tulostinajureilla ja monissa eri käyttöjärjestelmissä. Tämä tehokas skanneri skannaa jopa 50 sivua minuutissa ja soveltuu jopa 5000 sivun päivittäiseen skannaukseen.

Ideaali skanneri työympäristöihin, joissa käsitellään alkuperäisiä paperisia asiakirjoja tai tehdään suunnitelmia hätätilanteiden varalle. ADS-3000N skannerin ohjelmoitavia painikkeita ja tehokkaita kuvankäsittelytoimintoja käyttäen asiakirjojen digitointi sujuu helposti ja nopeasti. Tämän digitaaliseen arkistointiin optimoidun laitteen mukana on myös kattava ohjelmisto ammattikäyttöön.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Nopea 2-puolinen skannaus (50 sivua/100 kuvaa minuutissa)
 • Gigabitin kiinteä verkkoliitäntä ja erittäin nopea USB 3,0 liitäntä
 • 50 arkin skannauskapasiteetti. Skannaa kaikkea pitkästä paperista muovisiin kortteihin
 • TWAIN, ISIS, WIA, ICA ja SANE ajurit takaavat optimaalisen toiminnan
 • Täynnä edistyksellisiä kuvankäsittelyominaisuuksia
 • Veloituksetta kattava ohjelmistopaketti: ABBYY FineReader Professional, ABBYY PDF Transformer+ ja Nuance PaperPort

Yleiskatsaus

ADS-3000N

ADS-3000N

 

Keskitettyä skannausta tukeva ADS-3000N skannaa verkkoon, OCR-tekstintunnistusohjelmaan, USB:lle, FTP:lle, tiedostoon, kuvaksi, SharePoint® -palveluun ja sähköpostin liitteeksi, joten yritysten eri osastojen on helppo hyödyntää laitetta. USB Host -skannaus antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää jopa 64 gigatavun ulkoista muistia.


Brother ADS-3000N sisältää erittäin nopean USB 3.0 yhteyden, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn ja optimooidun energiatehokkuuden parantaen käyttöä ja nopeuttaen tiedonsiirtoa. Laite on myös taaksepäin yhteensopiva USB 2.0:n kanssa.  


ADS-3000N skannerin tarjoamat ISIS- ja TWAIN-skanneriohjaimet tukevat useita kuvankäsittelytoimintoja ja takaavat ammattitasoisen skannausjäljen. Kuvankäsittelytoiminnot valmistelevat ja selkeyttävät skannattuja asiakirjoja, parantaen skannattujen kuvien laatua tallennusta, muokkausta, jakamista ja OCR-tekstintunnistuksen vaatimuksia varten. Tämä varmistaa, että yrityksesi tärkeät asiakirjat ovat helposti luettavissa ja löydettävissä hätätilanteen varalta. 


Automaattinen 2-puolinen väriskannaus, 50 arkin automaattinen dokumentinsyöttölaite ja erittäin nopea skannaus, jopa 50 sivua minuutissa, tekevät ADS-3000N skannerista erinomaisen skannausratkaisun pienissä ja keskisuurissa yrityksissä työskenteleville ammattilaisille. 

Verkkoliitäntä

Verkkoskannerit

Verkkotoiminnot eivät vaadi ohjelmiston asentamista, joten Brother verkkoskannereilla voit skannata asiakirjasi suoraan skannerista moniin eri laitteisiin. Vain yhtä painiketta tai kosketusnäyttöä* käyttäen voit skannata asiakirjat tiimillesi tai osastollesi jaettavaksi. Helppoa, tehokasta ja parantaa työnkulkua!

 

*Kosketusnäyttö vain malleissa ADS-2800W ja ADS-3600W.

Ohjelmoitavat painikkeet

Ohjelmoitavat painikkeet

Yksinkertaista asiakirjaskannausta ja käytä ohjelmoitavia painikkeita, jotka lähettävät skannatut asiakirjat suoraan ennalta määritettyihin kohteisiin. Säästät aikaasi, kun usein toistuvat skannaustyöt hoituvat nopeasti ja sujuvasti. Voit skannata suoraan suosittuihin kohteisiin kuten osastosi tiedostoihin, sähköpostin liitteeksi tai tekstintunnistusohjelmaan. Tämä myös minimoi virheen mahdollisuutta, henkilökunnan opastamiseen kuluvaa aikaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työtä.

USB-isäntä

USB Host -liitäntä

USB Host -liitännän ansiosta voit liittää skanneriin jopa 64 Gt ulkoisen muistin.

Sujuvaan paperinkäsittelyyn

Ammattitasoinen paperinkäsittely

Tehokkaat ammattilaisille suunnatut työpöytäskannerit skannaavat monia erilaisia ja eripainoisia asiakirjoja. Automaattisella dokumentinsyöttölaitteella skannatut asiakirjat palautuvat kätevälle ulostulotasolle. 

Leveä asiakirjastoppari pinoaa asiakirjat siistiin pinoon helposti noudettavaksi ja nopeuttaa skannaukseen kuluvaa aikaa. Uostulotaso on kulmikas, jotta paperit liukuvat helposti pinoon ja riski asiakirjojen taittumiseen pienenee. Nämä pienet, mutta sitäkin tärkeämmät tekniset yksityiskohdat ovat juuri niitä asioita, jotka tekevät Brotherista skannauksen asiantuntijan.

Monisyöttötunnistin

Monisyöttötunnistin 

Ääniaaltoja hyödyntävä monisyöttötunnistin tunnistaa mahdolliset syöttöhäiriöt. Paperinkulku pysähtyy automaattisesti, käyttäjä saa virheilmoituksen ja voi oikaista asiakirjan. Näin riski asiakirjan vahingoittumiseen ja tiedon katoamiseen pienenee.

Edistyksellinen paperinsyöttömekanismi

Paperinsyöttömekanismin ansiosta asiakirjat skannautuvat erittäin luotettavasti yksi kerrallaan, vaikka skannaisit  useita erityyppisiä ja painoltaan erilaisia asiakirjoja.  

Asiakirjansuoritus

Edistykselliset kuvankäsittelyominaisuudet

 

Tehokkaat ja intuitiiviset toiminnot esikäsittelevät ja selkeyttävät skannausjälkeä parantaen skannattujen kuvien laatua tallennusta, muokkausta, jakamista ja tekstintunnistusta varten. Näin asiankirjan tulostamiseen kuluu vähemmän väriä, tiedostokoko on pienempi ja helposti jaettavissa, sekä pienikin teksti selkeää ja helppolukuista. Säästät myös aikaasi, kun asiakirjoja ei tarvitse valmistella tai korjata manuaalisesti, joten voit keskittyä tärkeämpiin työtehtäviin. 

 

Tekniset tiedot

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Käyttötyyppi Työpöytä
Monisyöttötunnistin Kyllä
RAM-muisti 256 Mt
USB-liitäntä Supernopea 3.0
Kiinteä verkkoliitäntä Kyllä
Pakkaus 382 (l) x 254 (s) x 330 (k)
Pakkaus 6,2 kg
Laite 306 (l) x 258 (s) x 250 (k)
Paino 4,45 kg
Käyttö 30 wattia
Valmiustila 4.1 wattia
Lepotila 2.9 wattia
Sammutettu 0.12 wattia
Ääniteho 63.9 dB
Äänenpaine 0.12 dBA
Käyttökosteus 20 - 80%
Käyttölämpötila 5 - 35°C
Muut Skanneri, verkkolaite, virtalähteen johto, USB 3.0 kaapeli, DVD, pika-asennusopas, turvaohjeet, takuutiedot.
Tyypit ja koot Tavallinen paperi, ohut paperi, paksu paperi, uusiopaperi, käyntikortti, muovikortti (jopa 1,4 mm)
Painot 27 - 413 g
ADS:n tulostusmateriaalikoot Leveys 51-215,9 mm. Pituus 51-297 mm.
IPv4 Kyllä
Verkkoprotokollat ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA(Auto IP), WINS/NetBIOS name resolution, DNS Resolver, mDNS, LLMNR responder, Custom Raw Port/Port9100, SMTP Client, FTP Client and Server, LDAP Client, CIFS Client, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, ICMP, Web Services (Scan), SNTP Client
Kiinteä verkkoliitäntä 10Base-T/100Base-TX/1000Base-TGiga ethernet
Kiinteän verkon suojaus SMTP-AUTH, SSL/TLS (HTTPS, SMTP), SNMP v3 802.1x (EAP-MD5, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos, IPsec
Mukana ohjelmisto - Windows Brother Control Centre 4, Nuance® PaperPort 14 SE, ABBYY® FineReader Professional v.11, ABBYY® PDF Transformer , Remote Set-up, BRAdmin Professional
Mukana ohjelmisto - Mac Brother Control Centre 2, ABBYY® FineReader Professional, Remote Set-up
Kaksipuolinen skannaus Kyllä
ADF 50
Skannaustoiminnot Sähköpostin liitteeksi, tiedostoon, kuvaksi, verkkoon, OCR, SharePoint, USB:lle, FTP:lle, SFTP:lle, WS Scan, tulostimeen, haettavaksi PDF:ksi
A4-väriskannausnopeus 50 sivua / min
Harmaasävyt 256 harmaasävyä
ICA-yhteensopivuus Kyllä, vain lataus
Interpoloitu skannaustarkkuus 1 200 x 1 200 dpi
ISIS-yhteensopiva Yes
Monisyötön tunnistin Kyllä
Paperianturi Kyllä
SANE-yhteensopivuus Kyllä
Skannaustarkkuus ADS:stä 600 x 600
TWAIN-yhteensopivuus Mac OS X 10.6 tai uudempi, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
WIA-yhteensopivuus Kyllä
iPrint & Scan Kyllä
Takuu 2 vuoden takuu

Arvostelut ja arviot

Yhteenveto käyttäjien arvosteluista

 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getContent, 113ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Soveltuvat lisävarusteet