day lewis Pharmacy logo
Päivitimme Day Lewis Pharmasy´n tulostusympäristön 120 toimipaikkaan ennätysajassa, tarjosimme koulutuksen, tuen ja autoimme heitä täyttämään EPS2-standardin vaatimukset.

Brother at your side

Brotherin asiantuntijoiden kehittämät tulostus- ja skannausratkaisut auttavat terveydenhuollon ammattilaisia alentamaan kustannuksia, parantamaan potilasturvallisuutta ja varmistamaan potilastietojen luottamuksellisuuden säilymisen.

Ratkaisumme terveydenhuoltoalan ammattilaisille

Kyllä voit. Käytä PrintSmart Secure Pro Mail2Print -toimintoa. Brotherin turvallista tekniikkaa käyttämällä asiakirjat lähetetään sähköpostin liitetiedostona ja saat paluuviestinä PIN-koodin. Tulostustyö käynnistyy kun syötät saamasi koodin tulostimen ohjauspaneliin.

 

Tähän on useita vaihtoehtoja. Suojatun toiminnon lukko -toimintoa käyttämällä voit rajata tulostus, faksaus, skannaus ja kopiointioikeuksia. Käyttöoikeus rajataan yksilöllisellä PIN-koodilla tai NFC-kortinlukijalla, jonka jälkeen vain ne toiminnot ovat käytettävissä joihin kyseisellä henkilöllä on käyttöoikeus.

Oletusarvoisesti tulostustyö säilyy turvatulostustoimia käytettäessä tulostimen muistissa kunnes se sammutetaan. Tämä voi aiheuttaa tietoturvariskin. Tulostustyön poistotoimintoa käyttäen (Time Erasing) tulostin poistaa luottamuksellisen asiakirjasi automaattisesti asetetun ajan kuluttua ja aika voi olla muutamista tunneista useaan päivään.