1. Etusivu Brother
  2. Tehokkaat yritysratkaisut
  3. Tulostus- ja skannausratkaisut

Ratkaisumme keskisuurille yrityksille

Ota yhteyttä niin kerromme mitä etua ratkaisumme tarjoavat

Autamme yritystäsi toimimaan fiksummin.

Kyllä, käytä PrintSmart Secure Pro Mail2Print -toimintoa. Brotherin turvallista tekniikkaa käyttämällä asiakirjat lähetetään sähköpostin liitetiedostona ja saat paluuviestinä PIN-koodin. Tulostustyö käynnistyy, kun syötät koodisi tulostimen ohjauspaneeliin.
Paras tapa on hallinnoida laitteen käyttöä käyttäjäkohtaisella PIN-koodilla tai henkilökortinlukijalla. PrintSmart Secure Pro -ohjelma ja suojatun toiminnon lukko tukevat molempia. Käyttäjille voidaan luoda yksilölliset kortit tai lisätä siru nykyisiin NFC-kortteihin.
Ei tarvitse. Brotherin yleisellä tulostinohjaimella voit huolehtia kaikista laitteistasi vain yhdellä yksinkertaisella asennuksella. Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös Microsoft® Installer (MSI) -asennusohjelmaa, joka automatisoi koko prosessin ja luo asennustiedoston joka siirtää tietokoneeseen Brotherin tulostinohjaimen ja ohjelmien lisäksi kaikki vaaditut asetusmuutokset.
Tähän on useita vaihtoehtoja. Yksi niistä on suojatun toiminnon lukko jolla voit rajata tiettyjen henkilöiden tulostus, faksaus, skannaus ja kopiointioikeutta. Käyttöoikeus rajataan yksilöllisellä PIN-koodilla tai NFC-kortinlukijalla, jonka jälkeen vain ne toiminnot ovat käytettävissä joihin kyseisellä henkilöllä on käyttöoikeus. Tietyt Brother-laitteet sisältävät myös   Active Directory- tai LDAP-käyttäjätodennuksen. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Brother PrintSmart Secure Pro -ohjelmaa tulostus- ja skannausoikeuksien hallinnoimiseen.
Ei tarvitse. Brotherin PrintSmart Secure Pro tukee myös pull printing -tulostustoimintoa, joten et ole sidottu tulostamaan yhdellä ja samalla laitteella. Voit vapauttaa asiakirjasi tulostumaan sijainniltaan kätevimpään tulostimeen. Tulostustyöt säilyvät muistissa kunnes syötät PIN-koodisi tulostimen ohjauspaneeliin tai käytät NFC-kortinlukijaa käynnistääksesi tulostuksen valitsemaasi tulostimeen.
Tyylikäs toimisto käyttää Brotherin tulostusratkaisuja

Brother at your side

Ammattilaisemme ovat kehittäneet laajan valikoiman tulostusratkaisuja, jotka on suunnattu keskisuurille yrityksille. Valikoimastamme löydät parhaan ratkaisun juuri sinun yrityksellesi. Brother tarjoaa:  
  • Yleisesti tunnettujen standardien mukaisuuden.
  • Laaja ratkaisuvalikoima.
  • Palkittua tulostustekniikkaa.