Brother at your side

Laaja valikoimamme erilaisia yritysratkaisuja takaa, että löydät parhaan ratkaisun juuri sinun yrityksesi muuttuviin vaatimuksiin.

Alla vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Kyllä. Käytä PrintSmart Secure Pro Mail2Print -toimintoa. Brotherin turvallista tekniikkaa käyttämällä asiakirjat lähetetään sähköpostin liitetiedostona ja saat paluuviestinä PNI-koodin. Tulostustyö käynnistyy, kun syötät koodisi tulostimen ohjauspaneeliin.
Kyllä. PrintSmart Secure Prolla voit tarkasti määrittää kenellä on oikeus tulostaa, faksata, skannata ja kopioida. Käyttöoikeus rajataan yksilöllisellä PIN-koodilla tai NFC-kortinlukijalla, jonka jälkeen vain ne toiminnot ovat käytettävissä joihin kyseisellä henkilöllä on käyttöoikeus.
Split Emails -toiminto ratkaisee ongelman automaattisesti ja jakaa asiakirjasi pienempiin osiin jotka lähetetään useana erillisenä sähköpostina.
Aina ei ole mahdollista nähdä kuka tulostuksen on käynnistänyt. Brotherin ID Print -toimintoa käyttämällä tulosteet voidaan merkata halutulla tavalla. Kuten lisätä tulosteeseen käyttäjänimi, päivämäärä, kellonaika tai jopa oman viestisi ja se tulostuu jokaisen sivun ylä- tai alareunaan. Yritykset, jotka haluavat seurata tulosteitaan entistäkin tarkemmin, voivat käyttää Brother PrintSmart Secure Pro -ohjelmaa, joka seuraa tarkemmin kuka on tulostanut mitäkin, koska he ovat tulostaneet sekä paljonko sekä paljonko tulostus maksoi.