Lisätty ostoskoriin

Brother at your side

Laaja valikoimamme erilaisia yritysratkaisuja takaa, että löydät parhaan ratkaisun juuri sinun yrityksesi muuttuviin vaatimuksiin.

Alla vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Kyllä. Käytä PrintSmart Secure Pro Mail2Print -toimintoa. Brotherin turvallista tekniikkaa käyttämällä asiakirjat lähetetään sähköpostin liitetiedostona ja saat paluuviestinä PNI-koodin. Tulostustyö käynnistyy, kun syötät koodisi tulostimen ohjauspaneeliin.
Kyllä. PrintSmart Secure Prolla voit tarkasti määrittää kenellä on oikeus tulostaa, faksata, skannata ja kopioida. Käyttöoikeus rajataan yksilöllisellä PIN-koodilla tai NFC-kortinlukijalla, jonka jälkeen vain ne toiminnot ovat käytettävissä joihin kyseisellä henkilöllä on käyttöoikeus.
Split Emails -toiminto ratkaisee ongelman automaattisesti ja jakaa asiakirjasi pienempiin osiin jotka lähetetään useana erillisenä sähköpostina.
Aina ei ole mahdollista nähdä kuka tulostuksen on käynnistänyt. Brotherin ID Print -toimintoa käyttämällä tulosteet voidaan merkata halutulla tavalla. Kuten lisätä tulosteeseen käyttäjänimi, päivämäärä, kellonaika tai jopa oman viestisi ja se tulostuu jokaisen sivun ylä- tai alareunaan. Yritykset, jotka haluavat seurata tulosteitaan entistäkin tarkemmin, voivat käyttää Brother PrintSmart Secure Pro -ohjelmaa, joka seuraa tarkemmin kuka on tulostanut mitäkin, koska he ovat tulostaneet sekä paljonko sekä paljonko tulostus maksoi.