1. Etusivu Brother
  2. Yritysratkaisut
  3. Brotherin resurssikeskus
  4. Osaamiskeskus
  5. Tulostus
  6. Neljä uutta Brother-yritysratkaisua tehostaa toimiston tuottavuutta
Nainen istuu toimistossa läppärin takana

Neljä uutta Brother-yritysratkaisua tehostaa toimiston tuottavuutta

Kiirepiikkien aikana jokainen toivoo, että olisi jokin helppo tapa parantaa tuottavuutta ja vähentää stressiä.

Brother on tuonut markkinoille neljä tehokasta uutta ratkaisua, jotka parantavat tulostustehokkuutta, vähentävät ylläpitoon kuluvaa aikaa sekä vapauttavat yritysten ja niiden henkilöstön työaikaa varsinaisiin työtehtäviin: 


    

1.    Pyydä apua ohjauspaneelistasi

Oikotie laiteongelmien ratkaisemiseen 

Kun tulostimessa ilmenee toimintahäiriö, useimmat käyttäjät lamaantuvat, sillä he pelkäävät painavansa väärää painiketta.

Request Help/Pyydä apua ohjauspaneelistasi on interaktiivinen yrityspalvelu, joka tarjoaa asiantuntijan apua yrityskäyttäjille, auttaa hallitsemaan tulostusta ja tuo mielenrauhaa. Kun kuvaketta painetaan, tulostin luo kattavan diagnostiikkaraportin ja lähettää sen sähköpostitse IT-ylläpidolle tai tulostuspalveluntarjoajalle.

Intuitiivinen ratkaisu on turvallinen, se ei vaadi lisälaitteita ja se auttaa yritystä hallitsemaan tulostinkantaa paremmin.2.    Order Supplies -palvelu

Stressitön tapa hankkia palveluja

Toimiakseen ihanteellisesti tulostimet tarvitsevat oikeanlaisia tulostusvärejä. Kiireisessä toimistoarjessa tulostusvärien hankinta unohtuu helposti. Brotherin uusi Order Supplies -palvelu toimii suoraan tulostimelta, ja käyttäjät voivat tilata tarvikkeita painamalla yhtä tulostimen painiketta.

Palvelun myötä yrityksessä ei enää kulu aikaa eikä vaivaa tarvikkeiden ostamiseen. Palvelu sopii yrityksille, jotka eivät tarvitse kokonaisvaltaista tulostuksenhallintapalvelua.

MFC-L6800DW

3.    Remote Panel -palvelu

Apu aina käden ulottuvilla

Remote Panel -palvelu toimii reaaliaikaisesti, ja sen avulla IT-palveluntarjoaja pystyy muodostamaan turvallisen etäyhteyden tulostimeen, diagnosoimaan vian ja ratkaisemaan sen nopeasti. Kun asetuksia pystyy muuttamaan saman tien, laitteen käytettävyysaika lisääntyy ja paikalla tehtävien huoltotoimien tarve saattaa vähentyä.
4.    Barcode Print+

Standardien mukaisten viivakoodifonttien tulostus

Barcode Print+ -toiminnon myötä viivakoodien tulostukseen ei enää tarvitse hankkia kalliita erillislaitteita. Nyt selkeitä, standardien mukaisia viivakoodeja voidaan tulostaa valikoiduilla Brother-toimistotulostimilla.

Barcode Print+ on helppo integroida yrityksen ohjelmistojärjestelmiin, ja se on täysin yhteensopiva SAP:n ja monien muiden toiminnanohjausjärjestelmien kanssa. Yritys voi tulostaa omiin tarpeisiinsa sopivia viivakoodeja.

Brotherin At your side -moton mukaisesti jokainen näistä yrityspalveluista ja -ratkaisuista on kehitetty vastaamaan asiakkaittemme ja palvelukumppaniemme tarpeita ja parantamaan tulostusprosesseja.

Lisätietoa näistä ja Brotherin muista yritysratkaisuista saat sivuiltamme.


Lue lisää aiheesta Tulostus

Saatat pitää myös

Takaisin alkuun