1. Etusivu Brother
  2. Tehokkaat yritysratkaisut
  3. Tulostus- ja skannausratkaisut pienyrityksille

Ratkaisumme pienyrityksille

Ota yhteyttä niin kerromme miten etua ratkaisumme tarjoavat

Meiltä löydät monia ratkaisuja sujuvaan työpäivään

Brotherin oma iPrint&Scan on ilmainen appsi, jolla voit tulostaa ja skannata helposti suoraan Apple- ja Android-laitteista. Se etsii laitettasi tukevan Brother-laitteen langattomasta verkostasi automaattisesti joten voit tulostaa ja ladata skannattuja asiakirjojasi helposti pilvipalveluihin suoraan mobiililaitteestasi.
Jos tulostimesi sijaitsevat eri paikoissa, voit asettaa tulostimen lähettämään sähköpostiraportteja valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen. Näin saat kaikki tarvittavat tiedot tulostusmääristä värikasettien riittoisuuteen suoraan sähköpostiisi oletpa missä tahansa.
Skannatun asiakirjan tallentamiseen on useita laitekohtaisia vaihtoehtoja. Brother-laitteilla voit tallentaa asiakirjasi verkkoasemalle, FTP-palvelimelle, pilvipalveluihin tai sähköpostipalvelimelle. Tai tallentaa sen USB-muistitikulle.

Brother at your side

Ammattilaisemme ovat luoneet monia tulostus- ja skannausratkaisuja erityisesti pieniä yrityksiä silmällä pitäen. Voit siis tarjota työntekijöillesi mahdollisuuden työskennellä parhaalla mahdollisella tavalla. Brother tarjoaa:
 
  • Kustannustehokkaita ratkaisuja.
  • Asiantuntijoidemme tuen.
  • Yksinkertaisen käyttöönoton.